Ja sam jedinica i uvik mi je bilo malo zao sto nisam ipak imala brata ili sestru.
Onda je i tvoja mama bila sebična. 🤣
Slusaj morala zena ganjati karijeru 😄
Za mene je sve individualna stvar, i sve je to lijepo kad ima puno djece i kad su svi situirani i svima sve ide super. Moja mama recimo ima 3 sestre i brata, neki zive ok, neki jako tesko, cijeli zivot su joj na grbaci, neodgovorni i stalno poteze umjesto njih. Ona bas cesto kaze nekad bih voljela da sam sama jer me od njih samo glava boli.
A moja tetka ima 5 kcerki, svaka je udata i ima po 2,3 djece, sad su i ta djeca pocela dobijati djecu, dakle unuci pa i praunuci jer ima godina vec, sad kad je starost zakucala na vrata kaze da joj je lijepo kad dodju, ali mnogo tesko joj pada kad ih sve mora obici, pomoci kako zimnicom tako finansijski jer je bas zena starog kova, tako da sve ima svoje prednosti i mane.
Ja sam jedinica i uvik mi je bilo malo zao sto nisam ipak imala brata ili sestru.
Onda je i tvoja mama bila sebična. 🤣
Slusaj morala zena ganjati karijeru 😄
Mojoj mami se sestra zalomila, nije znala da je trudna do petog mjeseca 🤣 karijeru ganjala nije 🤣
Da sam ostala zivjeti na selu negdje u blizini svojih, vjerojatno bih imala barem jos dvoje djece jer ne bi bila sama i imala bi pomoc, ovaj grad me ubije u pojam, strka, stres, zurba, zgrade bez lifta...Odrasla sam na selu i imala savrseno djetinjstvo, takvo bi pozeljela i svojoj djeci, ali zelje su jedno, a mogucnoati drugo. S druge strane, u gradu financijski ne mozemo uzdrzavati vise od jednog djeteta, placati tete cuvalice, produzeni boravak u skoli sto mi je uzas za tako malu djecu da moraju biti u skoli dulje nego ja na poslu. Zato sam za selo, ali eto mi smo morali trbuhom za kruhom u grad i sad na zivot gledamo potpuno drugacije. Velika zelja nam je vratiti se na selo, pa se onda mozda prica okrene sto se djece tice ☺️
Dvi noci za redom ocaj od spavanja
Spava mi lijepo 10 do 5 i vec dvi noci me ne pusti kao inace barem prvu turu od 10 do 2 pa nakon 2 ocaj, nego se budi na svakih sat, dva 😴😴, izludit cu vise, glava mi je kao balon
Nama se on zalomija 😂, podrzavam sve koje zele imati jos djece i one koje ne zele eto ja sam na ovoj drugoh strani, mlada sam, zelim sada ubrzo raditi na sebi i na tome da ja ostvarim barem pola onog sto zelim, vise djece tu ne vidim
Kod nas isto opet ocaj od spavanja, a uz to odbija i kasice, samo sisa, a non stop je u pokretu...hoce jest samo ono sto ja jedem, a ne mogu mi davat sve sto jedem jer pola toga ne smije jos...
Tako i moj stalno u pokretu i hoce jesti ono sta i ja, a ja tipa jedem cokoladu 😂
Znam da je kod vas spavanje losije cak i od naseg pa se utjesim, on mene pusti jednu noc da se odmorim i onda me dvi satare, doduse nije mi odavno da ne spava barem prva 4h sata u komadu,a ja mislila da je to lose
Pijen 2.kavu od jutros i 2 neofena 🙄
Izgleda da smo mi svima utjeha jer ocito moj najgore spava,odnosno ne spava, a sama sam s njim vec tjedan dana, jos 2 tjedna pa dode tata 😑 ako prezivim do tad, sva sam se osusila ko grana od nejela 🤣
Izgleda da smo mi svima utjeha jer ocito moj najgore spava,odnosno ne spava, a sama sam s njim vec tjedan dana, jos 2 tjedna pa dode tata 😑 ako prezivim do tad, sva sam se osusila ko grana od nejela 🤣
Ancika drž se... Ja jedem pa sam suha ko grana 😅 moja doslovno na parne i neparne datume ima raspoloženje. Svaku drugu noć me satare do daske kako Petra kaže, a ove između me samo satare 😂 dakle ona se često budi stalno, a svaku drugu noć se probudi oko 2 ili 4 i neće više zaspat 😵
O pa kad slusam vas moj onda kao cvjetic dode
Moj spava 2x tjedno od 10 do 5, pa onda imamo noc u kojoj spava od 10 do 2 pa ide budenje svako malo, meni je ovo sta se nocas budija svakih sat, dva ocajna noc, a vama je to odlicno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji