Evo da se i mi malo oglasimo…moj se puzavac mali sam posijeda poceo je puzati i kupili smo cicibanke ovaj vikend..tj baka nam je kupila…on se dize uz sve sto nade pred sobom i tako stoji na nogicama dokle ima snage…danas smo papli jogurt u tablici koju smo dobili od pedice ide s 8mj….bio je i vise negoo odusevljen…nova namirnica nam je cila i jogurt….polako se pripremamo i za skolu sa starijim sekama…i eto jos malo slobode sunca mora a onda idemo radno..pozz za sve mame i bebe
Cikla i jogurt
Koji jogurt si dala?
Sjecam se da je moj stariji obozavao one Nestel vocne, ali ne znam od kada oni idu.
Dala san obican 2,8 posto masti..i dajem ti ja i dukatino jer on ima u sebi svjezi sir.a on ide od 7mj...
url=https://lilypie.com]
Sta se tice dlaka zamislite suzivot puzajuce bebe i zlatnog retrivera, vrsta koja je poznata kao jedna od onih koja se najvise linja i s razlogom
Mali je vjecito pun dlaka, koliko god ja pasa cetkala, usisavala i ostalo
Stvarno idu jogurt i mladi sir tako rano? Stvarno to nisam znala, mislila sam da mogu tek od godinu dana. A ima li potrebe to davati sada ako beba doji?
Ja sam skinula Lino kalendar, po njemu sam i starijeg hranila. I da, pise sir od 7mj. Ali mislim da nema potrebe ako doji.
Mi smo sad uveli veceru i ja vise ne znam sta joj dati za dorucak a sta za veceru, imam dojam da stalno vrtimo isto.
Mi smo jos uvijek na jednom obroku, trebala bi uvest i drugi, ali ni ovaj prvi ne jede kako treba, 10 zlica i onda obavezno place da mu se da mlijeko i popije 150ml otp iza kasice odma, sta dajete za rucak
Napokon je izbacio i nocnu bocu
Da, slazem se, e mislite da bih i ja trebala uvesti rucak? On papa dorucak super, sve pojede, jos nista nije odbio, uvela sam poprilicno namirnica, od mesa piletinu. Ima 9kg, mozda mu je potrebno a ja to nesto odlazem, ne znam ni sama sta cekam. 😦
A za vecericu sam citala da je najljepse dati nesto lagano, juhicu s povrcem, mozda neki temeljac spremiti pa ga koristiti, te da se voce daje iskljucivo za dorucak. Pa eto ima mi to logike.
Mi ne dojimo na adaptiranom smo...ravnam se iskljucivo pp tablici smo mi je dala pedica na kojoj pise svj.sir od 7mj jogurt od 8mj....ne kupujem opcenito kasice ni jedne ni druge sve miksam i radim sama jer mibimamo gotovo svo vice i povrce sezonsko tako da dajem isklj.domace...dukatino dam kad mi losije pojede tipa rucak pa kao medu obrok...jogurt dam kako kad....znam da se moze kupit i svj.sir i smiksat s vocem ali ja dukatino dam kao nadopunu i dovoljan mi je tipa taj jedan mali tako da mi nije potriba da i to mixam...obrok imamo dva kruta i tako ce mo ostat jos koji mj.MAMA5 vjeruj ako netko jede zdravo onda je to moj....ja kao sto sam rekla imam svoje i sve sama spremam i kuham...smatram da mu od jednog dukatina onoe make casice tjedno nece nista bit..nama onih 6kom.traje skoro mj.dana..tako daaa imamo pravo na taj mali grijeh....inace je bdba od 10kg veliki zdravi djecak sa svojih 8mj. I zaista se hranimo zdravo od povrca voca mesa ..jer imamo tu mogucnist i hvala Bogu na tome....eto toliko od nass
Ja nazalost nemam domace hrane, osim mesa koje uzmem od svojih sa sela, pa sam mu jucer napravila piletinu s pivrcem koju je jedva pojeo, a kupovnu pojede u roku keks 😑 najvise jedemo za rucak batat, grasak, mrkvu, mjesano povrce (karfiol, brokula), a nekada i gotove kupovne kasice meso s rizom i povrcem, riza i bundeva itd...isto imam osjecak da se vrtimo u krug s namirnicama, ujutro voce, meduobrok opet voce sa zitaricama, rucak povrce (ponekad s mesom, ponekad samo), navecer zitno mlijecna kasica i cicanje obavezno prije spavanja, naravno u toku dana jos cica milijun puta 🤣
Ja nazalost nemam domace hrane, osim mesa koje uzmem od svojih sa sela, pa sam mu jucer napravila piletinu s pivrcem koju je jedva pojeo, a kupovnu pojede u roku keks 😑 najvise jedemo za rucak batat, grasak, mrkvu, mjesano povrce (karfiol, brokula), a nekada i gotove kupovne kasice meso s rizom i povrcem, riza i bundeva itd…isto imam osjecak da se vrtimo u krug s namirnicama, ujutro voce, meduobrok opet voce sa zitaricama, rucak povrce (ponekad s mesom, ponekad samo), navecer zitno mlijecna kasica i cicanje obavezno prije spavanja, naravno u toku dana jos cica milijun puta 🤣
Ja zivim na selu a opet na moru jer san dalmacija..tako da zaista ne da se falim ali moji se bave poljoprivredom zive od nje..tako da san se nadovezala samo na post da je nepotrebno bolje ka mixat..a sto se toga tice moj zaista jede sve domace i skuhano..tako da to sto pojede dukatino ponrkad nece mu nista bit....razumim te sto se tice soremanja jer i ja kukam da se vrtim u krug...al sto mozemo kad je tako jos malo pa ce i oni vise toga papat..
Ja se nadam da ce moja do godine dana imat jedan pravi obrok
✌️✌️ Isto, isto!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji