Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    23. Kolovoz 2019. 10:57

Ja sam odustala od ta lica i uvode ja, jede sto i mi jedemo, dakle svaki dan drugo nesto i svasta, ali ionako mi je to daba kada on ne pojede ama bas nista, nikako. I 100x na dan da ponudim, nece usta otvorit nema boga.. 

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    23. Kolovoz 2019. 11:01

mmama2

Ja sam odustala od ta lica i uvode ja, jede sto i mi jedemo, dakle svaki dan drugo nesto i svasta, ali ionako mi je to daba kada on ne pojede ama bas nista, nikako. I 100x na dan da ponudim, nece usta otvorit nema boga..

Ma mama 2 imas pravo..nije mi jasno jedna stvar..tipa tablica kaze grasak od 9mj.a vidim na kasicama i to hipp od 4mj...bas smo jucer o tome ja i prija diskutirale jer ona svojj daje iskljucivo hipp...zato sto ti rekla bas tako ne ravnat se po nicemu nego nek jedu sto i mi...al eto ja aj moram priznat do god dana ka pazim posli god dana jedi sto i svi..ali ima i tvoja politika smisla...😉

ancikaM
    23. Kolovoz 2019. 11:04

Jel netko dao do sad bebi tvrdo kuhani zumanjak jajeta? To sam isto vidjela u nekoj tablici cini mi se od 7 mj, nekako mi se cini rano

_svjesna
    23. Kolovoz 2019. 12:08

Ma prerano po meni, pa zumanjak je meni tezak, a kamoli za njihovu probavu. To cu kada prvo uvedem svo teze povrce, brokulu, kelj, grasak da vidim kako ce podnositi, pa onda to planiram.
    Mislim da rucak necu davati prije punih 8 mjeseci, a i to ne znam kada cu vremenski moci dati jer on recimo dorucak jede oko 12, danas primjerice jos nije jeo, jer je nervoza na vrhuncu od jutra, krv mi moju popi, ustao je u 7:30, spavao cijelu noc i umoran se probudio, opet zaspao do 8:30, pa opet nervoza i cica u 10h, spavanje 20min, opet nakon toga nervozan i evo opet uspavljujem. Ljudi moji ja ne znam sta je ovo, otkud to tako? Pa nema sanse da ovako nervozan jede.
    Jedva uspjela napraviti kasicu, zobene banana kruska, hop sve prolijem po cupavom tepihu eno sve se zavuklo i osusilo jer mi ne da odmah ocistiti, kuhinja krs, tv do daske crtici, usisavac i nosi na pola sobe, ja smrdljiva i cupava na krevetu ljuljam. Zalim se muzu da budem pukla uskoro 😪🤮

zadranka86
    23. Kolovoz 2019. 13:06

Mama5

Zadranka sorry ako se osjecas prozvanom ali nisam imala namjere niti obracam paznju u tom smislu, svatko svoje dijete hrani po svom principu i na koncu svega svi mi za svoju djecu zelimo najbolje a nismo svi isti niti isto mislimo, samo sam se nadovezala sto se tice jogurta sta kaze trenutno SZO,mah potpuno nebitno.. Postoji jako puno tabliza iz raznih izvora i nisu sve iste, a kombinacije koje hipp i drugi proizvođaci rade uopce necu komentirati.

😊😊

• MeriM88
    23. Kolovoz 2019. 22:47

_svjesna

Ma prerano po meni, pa zumanjak je meni tezak, a kamoli za njihovu probavu. To cu kada prvo uvedem svo teze povrce, brokulu, kelj, grasak da vidim kako ce podnositi, pa onda to planiram.
    Mislim da rucak necu davati prije punih 8 mjeseci, a i to ne znam kada cu vremenski moci dati jer on recimo dorucak jede oko 12, danas primjerice jos nije jeo, jer je nervoza na vrhuncu od jutra, krv mi moju popi, ustao je u 7:30, spavao cijelu noc i umoran se probudio, opet zaspao do 8:30, pa opet nervoza i cica u 10h, spavanje 20min, opet nakon toga nervozan i evo opet uspavljujem. Ljudi moji ja ne znam sta je ovo, otkud to tako? Pa nema sanse da ovako nervozan jede.
    Jedva uspjela napraviti kasicu, zobene banana kruska, hop sve prolijem po cupavom tepihu eno sve se zavuklo i osusilo jer mi ne da odmah ocistiti, kuhinja krs, tv do daske crtici, usisavac i nosi na pola sobe, ja smrdljiva i cupava na krevetu ljuljam. Zalim se muzu da budem pukla uskoro 😪🤮

Heheh svjesna izdrži  :) :) tocno sam se prepoznala u ovom postu :D

cvijetic12
    23. Kolovoz 2019. 23:04

MeriM88

_svjesna

Heheh svjesna izdrži :) :) tocno sam se prepoznala u ovom postu :D

Mislim da su se svi prepoznali u tom postu 😅😁
    Moja je od pocetka lijepo spavala, ali zadnjih tjedan dana se budi u 2i do 5h ujutro nece spavat, pa ko zombiji smo, isto neznam sta joj je

ancikaM
    24. Kolovoz 2019. 08:49

A kazu regresija najizrazenija u 9. mjesecu starosti, pa di ces gore od ovoga 🤣 mok se probudi i ladno pocne puzat i dizat se uz krevet, muz i ja se gledamo, kao ono tko ce ga natrag uspavat, a on bi se igrao u 3 ujutro 🥴

MVT
    24. Kolovoz 2019. 08:55

Ja jedva čekam da moj dobije još par zubiju i da više ne moram mislit o tim ručkovima, nego da jede što i mi. I mi se stalno vrtimo u krug. I meni je dostupno domaće, ali na moru sam mjesec i pol i isprobali smo SVE kašice koje postoje u dućanu. Voćne obožava, osobito one kisele a voli i cuclat limun. Maslinovo ulje dobiva skoro svaki dan u kašici. Moja pedijatrica nema komentara ni na kupovne ni na domaće, ali sve mi podsvjesno kad otvaramo staklenku kupovne kašice, mislimo kako radimo nešto pogrešno (jer naše none nisu imale ni pelena, ni kupovnih kašica ni adaptiranog), a eto svi smo zdravi. Sebe sama nazovem nemajkom kad otvorim kupovnu, jer blendat pola mrkve, šaku riže i komadić mesa mi je trenutno pothvat tu na moru, ali evo dat ću sve od sebe da kao prava majka kada dođem doma, osmislim paketiće za ručak. 🙄 I ne znam kako je kod vas, ali moj više neće spavat u miru cijelu noć, nego viče par puta kroz noć, pa mu dodam dudu, pa se okreće po krevetiću, pa se okrene na trbuh. Prije je spavao kao top cijelu noć. Možda bi to mogao biti skok u razvoju? 😀

cvijetic12
    24. Kolovoz 2019. 09:00

ancikaM

A kazu regresija najizrazenija u 9. mjesecu starosti, pa di ces gore od ovoga 🤣 mok se probudi i ladno pocne puzat i dizat se uz krevet, muz i ja se gledamo, kao ono tko ce ga natrag uspavat, a on bi se igrao u 3 ujutro 🥴

Da, ja isto mislim da je regresija u pitanju.
    Ona s 5,6mj kad je bila je bila grozna, po danu nije apsolutno nista spavala ali po noci je, sada je obrnuto.
    Evo zaspala je sinoc u 22, i u 2h se probudila.
    Mi imamo tri dnevna sna, onaj zadnji je bas kratak, mislila sam ga izbaciti jer sam mislila da radi toga ne spava, ali opet isto bude.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.