Tako je i kod mene :( ok, meni je i muz tu. Ona je tako znatizeljna i vesela beba, al kad skuzi da me nema.... odma horor.
Dojim jos uvijek na zahtjev, drzim se rutine od pocetka sto se tice spavanja, ali kako je stariji sve je znatizeljniji i imam osjecaj da je preuzbuden da bi spavao, da ne bi slucajno nesto propustio 🤣 probala sam mu po noci dati vode, mazit ga, prebacit kod sebe u krevet, nista ne pomaze dok ne dobije ciki. Ne mogu reci da jede, povuce 2 puta pa se mazi i zaspe, moram to pod hitno izbacit i naci neki nacin, cak sam i razmisljala o cry out metodi, ali nekako nemam srca, kud i ovako puno cvili jos da ga pustim i po noci da place 😑
A da spavate skupa? Biti ce tebi lakse, a on ce te se nazivati za cijeli dan i sisa kada hoce bez budenja
url=https://lilypie.com]
Ancikam, meni mali isto jako lose spava budi se na svakih sat vremena, sad ga drzim kod sebe na krevetu pa kad se probudi gurnem cuku pa ne osjetim toliko, ali evo sad mu izbija zub i nocas smo spavali od 10 do 2ipo,iza toga nije bilo spavanja, znaci cijelu noc da bi pred jutro zaspali jos 40tak min... ja imam pomoc pa mi je lakse, ali te razumijem jer imam i ja dane kad se pitam zasto moja beba ne spava kao ostali?, sta je meni ovo trebalo itd itd
Evo par dana spava sa mnom, nocas je bio sa mnom i opet se budio svakih sat vremena...ma nista ne mogu zapravo cini mi se, nego se prepustit i cekat da prode, jednom mora bit bolje 🥴
Ancika, moj muž dolazi kasno doma s posla i sve je na meni... Nedavno smo imale sličnu temu ovdje. Zajedničko spavanje stvarno pomaže - barem se ne razbudiš toliko. Što se tiče hrane 🙈 ja jedem sendviče, peciva s nogu, kekse 😂 užas. Ali uopće se više ne trudim skuhat jer ne mogu. Pazim samo da ima uvijek kruha, sira, jogurta, keksa i slično i to nabacam u sebe na brzinu i tako je to. Sretna sam kad su ok vremenski uvjeti da izađemo van (nosiljka)p prošećem do pekare i jedem po cesti u miru 😂
Usput nama je jučer provirio treći zubić, gornja jedinica, i danas je s gustom popapala oko pola kruške 😀 do sada sve jako slabo
Ja ne znam sta bih bez muza, toliko mi pripomogne kad dodje s posla. Evo danas ga nema, vec sam na rubu jer najveca nervoza slijedi pred vecer, sav je kenjkav i nista mu ne godi.
Koliko dugo doje vasa djeca? Jel moguce da se on najede za dvije minute? Vuce minut, ide let down, prodje i to je to, on vise nece. Sta pojede za to vrijeme boga pitaj, i na koji razmak dojite sad kad su veci?
Cica po 3 minute kada smo u muvingu, nocu i za uspavljivanjem cica po pola sata, ako ne i vise i to onako lijepo, skolski
url=https://lilypie.com]
Vidim sve imamo iste probleme 🙄 i moja samo za mene, ako se zaigra i skuzi me da sam prosla a nisam ju uzela to je drama, a sad je nova fora da joj brat zatvori vrata od svoje sobe da ona ne moze uci 😒😒 onda place jos vise jer voli ici kod njega 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Zadnjih dana sam bas bjesna i imam dojam da se samo derem, nekako mi nis nejde, a cim sam ja zivcana onda i na malu to prebacim.
A ovo za hranu, ja jedem s nogu isto, danas sam marendala hladnu kajganu 😒🙄 i bas se pitam koje gluposti unosim u sebe koliko je njoj mlijeko kvalitetno, prije sam se bar trudila jest voce, sad ne stignem gulit jabuku pa pojedem kroasan.
E da, moja po danu zna cicati nekih pol sata, tada zaspe, pa kad se pribudi opet trpam cicu, pa to sve bude na kraju 1h 😃, ali ako nije vrijeme spavanja onda kratko cica, i isto se pitam kako joj je to dosta.
A s kasicama ima novo, kad joj se neda jesti, elegantno me pljune s kasicom u lice 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji