Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    12. Srpanj 2019. 16:21

Ja sam pedijatricu poslusala u smislu da sacekam do 6 mjeseca sa dohranom jer sam ja htjela ranije. A sve ostalo grupa na fejsu zakon!

• Enna010
    12. Srpanj 2019. 16:24

E i da moj puzi u krug a na strane se koluta kao vojnik ali ja isto ga ne ostavljam sekunde samog tko zna kada ce se odluciti naprijed nazad

Ana89
    12. Srpanj 2019. 16:36

Enna010

E i da moj puzi u krug a na strane se koluta kao vojnik ali ja isto ga ne ostavljam sekunde samog tko zna kada ce se odluciti naprijed nazad

Moj puza unatrag već 2 mj, onako kao marinac, sad nedavno je počeo za naprijed, jedan, dva dana je bio na sve 4 u pokušaju plus marinci, sad ima i dalje oboje, ali je brz. Više četveronoške.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    12. Srpanj 2019. 22:13

Moji nema od kuda pasti jer je na podu stalno, tako sam jedino sigurna 💪 kada spavamo uza zid je on, pa ja pa muz, a da sve to prede ipak cemo pricekat jos malo😂😂
    Svjesna odgodila skroz za jedno 10ak dana kada se vratimo s mora, vodu jedino pije i to fakat voli jako i pije dosta

cvijetic12
    12. Srpanj 2019. 23:09

Nama žitarice pomažu za kakanje, zobene, proso..
    Danas sam kupila pirov griz pa budemo probali i to.
    Netko je spomenuo da je beba cijeli dan na podu? I moja je, cime perete podove? Sa starijim djetetom sam bas pazila, a sad ono 🙈🙈🙈 

pepillu
    13. Srpanj 2019. 11:22

Mmama ma to sam htjela cut 🤘🏽

mmama2
    13. Srpanj 2019. 13:34

cvijetic12

Netko je spomenuo da je beba cijeli dan na podu? I moja je, cime perete podove? Sa starijim djetetom sam bas pazila, a sad ono 🙈🙈🙈

Na puzlama je i na bby, za sada, kada i ode malo s toga vratim ga😂😂 za sada.. Ne znam kako cu održavati kada krene jer ova dva starijih i nisu neki custunci🤷‍♀️ morat ce malo bildat imunitet jbg😂

cvijetic12
    13. Srpanj 2019. 16:33

mmama2

cvijetic12

Na puzlama je i na bby, za sada, kada i ode malo s toga vratim ga😂😂 za sada.. Ne znam kako cu održavati kada krene jer ova dva starijih i nisu neki custunci🤷‍♀️ morat ce malo bildat imunitet jbg😂

To su zdrave bakterije 😂😂

• Petra05
    13. Srpanj 2019. 17:42

Kako vase bebe ostanu na puzlama, moj se odmah baca na s trbuha na ledja i obrnuti i to jako grubo pa se bojim da se ne udre u glavu
    A za pod samo cekam da propuze sobzirom da u kuci s nama zivi zlatni retriver koji se stalno linja i vec sad je malcu on najzanimljiviji clan, pukne od smijeha samo kad je blizu psa 😂

MareiKate
    13. Srpanj 2019. 21:23

Ja svoju zovem Tarzan 😂 podloga joj služi da s nje ode 😂😂 želi se igrat samo sa onim što  nije njeno, pored svih gricki ona žvače tepih, liže parket, noge od stolica, mojji prsti na nogama su joj najveća poslastica .. baca se s trbuha na leđa, lupi glavom od pod i piči dalje 🙈 imamo psa koji se linja, non stop je jadna sva dlakava -nije mi što se isprlja nego stalno hvatam te dlake oko usta joj 😬 (ne puza ali gmiže i može cijeli stan preći😂) tako je kako je, nek se čeliči 😂🙈🙊 uglavnom sva je neka smiješna sad! 🥰 I već dva dana samo viče: mam maaaa 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.