Evo mi sidimo i to lipo uspravno bez da ga ja drzim..puzati jos ne zna...vice tataa ba baa...okrece se s leda na trbuh s trbuha na leda to odavno...ima dva zubica...strajk gladu imamo svako malo..spavanje bilo ok do prihe koji dan budio se jednom i to oko 3h pojeo i zaspao..sad oko 1h i nece spava nekih sat..popodnevni spavan uvela prije misec ipo odrapi po satipo dva tri..kako kad ima uz to dva kraca po 40min....ide spavati u 22h navecer i sa hranjenjem i budenjem kroz nic ujutro je max do 9h spavanje...
url=https://lilypie.com]
gledam i ovdje i po fb vecina beba ima 2 3 spavanja jedno duze i dva kraca, moj obavezno spava ujutro od 8-9, pa idemo papat i onda u 11 do 1, budemo budni sat i po i opet na spavanje od 14 do 16,17 kako kad i onda opet od 19 do 20 spavanje i u 21 ide u krevet, je li to malo previše, ali on je ekstremno nervozan ako nije po tom rasporedu, noć nam je većinom ajme nekad bolje nekad losije, plače u snu, niče nam zub, kao da mu kljove niču, a ne zub :(
moj ne sjedi jos, pokušava stalno, ima vremena nismo ni do 6 punih došli
Moj se isto poceo buditi po noci izasla su mu dva zubica. Ne place malo se provrti i stenje i zaspe u roku 10 min. Sad mene to zna zbuniti ne znam bi li trebala ga tada mozda i nahraniti mada mi ne lici na to
Ajj Petra samo se ne poredi sa facebook mamama pa danas citam kod jedne beba puze, sjedi i ima 2 zuba sa 3 mjeseca🤥
Moj ima jedno nocno hranjenje tad najvise i popije 240ml otprilike,ostatak je sve povezano sa zubima jer tako place u snu malo ga pomazim itd i zaspe, ali meni poremeti san 😥
Imas pravo, msn ne usporedujem se, ali cini mo se da on vise spava po danu nego ostale bebe pa ne znam je li i to razlog loseg sna nocu
Petraa moj ti isto tako spava, bukvalno sat nakon budjenja jutarnjeg on ponovo hoce da spava, trlja oci i kenjka, odspava pola sata, onda doji pa mu dam kasicu, onda oko pol 1 opet ide spavanje, minimalno sat nekad i vise, pa opet oko 17h, i opet oko 19h, sve kraca spavanja i jedno duze tako jednostavno funckionise, pokusala sam ne uspavljivati ali je prenervozan. Jednostavno slusam njegov ritam.
Ja imam drugi problem, posto stalno lezeci doji, kad odem negdje nece da doji siedeci, u autu, u soping centru, nece. Unervozi se haos! Ne znam sta cu, nigdje ne mogu otici. 😭
Koda si nas opisala sa spavanjrm, ja isto nigdje ne mogu snjime, on nece zaspe u kolicima, popije mi bocu oko 17:30 uvijek i tad bi ja do grada itd, ali on je prenervozan i zeli spavati, evo danas se probudio u 16 i trenutno smo vanka, samo cekam nervozu i trljanje ociju
Petra, ja bih na tvom mjestu probala jednu večer izbaciti ovih sat vremena od 7-8, nekako mi se čini da je to spavanje baš višak. Ajde da 15 minuta drijemne da ubije nervozu, ali sat vremena pred spavanje 🤔 sve bebe su nervozne navečer, ne bi mi to bio znak da baš mora odspavati od tih 7-8... Malo rastegni budnost i stavi ga u pol 9 npr spavati pa vidi kako će se ponašati...
Iako, ti najbolje znaš svoju bebu i što i kako treba ☺️
Petra, ja bih na tvom mjestu probala jednu večer izbaciti ovih sat vremena od 7-8, nekako mi se čini da je to spavanje baš višak. Ajde da 15 minuta drijemne da ubije nervozu, ali sat vremena pred spavanje 🤔 sve bebe su nervozne navečer, ne bi mi to bio znak da baš mora odspavati od tih 7-8… Malo rastegni budnost i stavi ga u pol 9 npr spavati pa vidi kako će se ponašati…
Iako, ti najbolje znaš svoju bebu i što i kako treba ☺️
I ja isto mislim da mu je previse, ali nikako ne nalazim neko rjesenje jer ako mi se probudi do 17 sati jos i izdrzi do 21, ali ako se probudi vec oko 15:30, 16 nema sanse, ja ga pokusavam animirat, ali on ce zaspat tad i na "nogama"
A opet kad mi popodne ne spava uopce, navecer je teska muka za uspavljivanje i deranje od placa
Tako je vec vise od 2 mjeseca i ne znam ni ja jel se to ikako moze sredit 🤔
Pomiči po malo, ono dan po dan po 10 minuta, nekako ćete doći do rezultata 😅
Kod nas nema nikakvog reda za spavanje osim onog prvog jutarnjeg, sve kasnije je svakako ili nikako, ali poslije 6 joj nikako ne dam da zaspe, jedino ako baš odemo u šetnju pa je neminovno da zaspe ali onda se trudim da sam doma do 7, pa onda kupanje i malo igre, da prođe sat vremena i opet zaspe,ali ona malo spava inače preko dana pa joj to ne igra toliko ulogu ako i zaspe dok smo vani...
Sortiraj odgovore
Najstariji