Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    08. Srpanj 2019. 13:52

mmama2

cvijetic12

Ja sam po tim smjernicama iz fb grupe danas uvela celer, kasnije kad je vec pojela naletim da je alergen 🙄😏🤔, pojela je bez problema, nije ga bilo puno ali vidjeti cemo dali ce pokazati kakvu reakciju

Ma alergen je onome tko je alergican, ak me kuzis :) i orasidi su alergeni pa ni ja ni moja djeca ni djeca mojih frendica ni punoooo dr ljudi nisu alergicni na njih

Ma da, i ja mislim da nece nista biti. Gledam joj uvesti povrce koje mi jedemo , kad npr. Kuham juhu za nas da jede i ona, naravno bez zacina.

• Enna010
    08. Srpanj 2019. 14:33

Ja sve po ovoj tabeli pratim. 

• Petra05
    08. Srpanj 2019. 15:00

ja isto povirim tu tablicu , dosad smo uveli većinom voće, povrća i nemamo nešto, pa ni ne znam šta da mu dam,
     a šta se tiče rižinih pahuljica do sad ih nismo nešto često koristili, od kašica bi mu miksala jabuke itd, ali kako je on bio u bolnici i i dalje odbijao mlijeko par dana nakon izlaska, jedina opcija da bi jeo mlijeko su bile rižine pahuljice, proso itd ono pakiranje dm bio baby stvari

_svjesna
    08. Srpanj 2019. 18:26

A kakva je pocela biti stolica nakon sto ste uvele dohranu u vidu kasica? Danas je stolica dosta gusta, kremasta, i zuto-narandzasta, da li to moze biti od mrkve? Oprostite na opisu, ali bebe su to pa mi necete zamjeriti ☺️
    Uvela sam tikvicu, mrkvu i jabuku, pojma nemam sta dalje dati, i nije neki izbor u marketu. Sta otvara da mu mogu dati?

• Enna010
    08. Srpanj 2019. 18:41

Kruska, zrela banana i zobene pahuljice kada pustis da odstoje otvaraju. Sto se tice vode moj je isto bljucne. Sad kd je prihvatio fino on to sve popije ali kroz pola sata sve izbaci. Mozda ne znam pogoditi tajming. Kada vi dajate?

cvijetic12
    08. Srpanj 2019. 19:22

Ja vodu dajem kroz cijeli dan, ali smo stalno na moru pa tada i treba.
    Mame dali ste dobile rjesenje za porodiljni? Ja nisam i na mirovinskom su mi rekli da to vise ne salju a na birou su mi rekli da im ti donesem 🤔

Ana89
    11. Srpanj 2019. 10:13

Ja sam dijete kojih 2 tj učila boraviti u hranilici i jesti na žlicu istodobno. Dotad je znalo biti suza ful😅. 
    Sad pojede do 200 g kašice u roku od 15-ak min i nije nešto izbirljiv. Već skoro 4 mj jede dohranu 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    11. Srpanj 2019. 13:01

I nama je napokon bolje krenulo, svaki dan je sve bolje i bolje, vec drugi dan pojede cijelu posudu, i zna gutat, cak i otvara usta. Primijetila sam da voli krusku, inace sam zbavila svega domaceg, bundevu, mrkvu, tikvicu, krompir. Malo sam i luka dala, i to je pojeo, tako da mi se nada i zivci pomalo vracaju 😁
    Fasovala sam upalu grla, jedva gutam i borim se, strah me za njega, zasad samo pastile uzimam.

cvijetic12
    11. Srpanj 2019. 21:42

Ana, koliko obroka sada imate?
    Mi smo propuzali 🤭i sad je posvuda, vecinom gmize kao crv a kad naleti na nesto zanimljivo tada se bas digne na sve 4 nebi li bila brza 😊
    A za bradavice me grize nenormalno 🙄🙄, vjv. Je neki zub na izlazu, nadam se da ce prestat jer mi je dojenje postalo jako bolno.

Ana89
    12. Srpanj 2019. 09:09

cvijetic12

Ana, koliko obroka sada imate?
    Mi smo propuzali 🤭i sad je posvuda, vecinom gmize kao crv a kad naleti na nesto zanimljivo tada se bas digne na sve 4 nebi li bila brza 😊
    A za bradavice me grize nenormalno 🙄🙄, vjv. Je neki zub na izlazu, nadam se da ce prestat jer mi je dojenje postalo jako bolno.

Još uvijek jedan solidni. Otkad su počeli zubi rasti, već imamo jedan, dijete ne jede onoliko ažurno kao prije.
    Puže Mikael već tjedan dana. Na sve 4 i samo ode 😅😂. Kad spava sa nama i danju sve je obloženo jastucima sa strane. Iako, kad se zainati, ni to ne pomaže pretjerano.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani