I bolje da ne spava puno preko dana jer vjeruj mi ja s njime ne mogu nigdje jer je to samo plakanje i nervoza jer bi on spavao, a u kolicima nece
Da bar nocu spava kao po danu 🙈😥
Ma ne mogu ni ja sa svojom, tj mogu ali samo s nosiljkom - a kad su vrućine ona ne dolazi u obzir tako da... Stalno jadna brunda zbog nečega, prvo su bili grčevi pa strah od nepoznatih ljudi i mjesta pa zubi... kolica nam ne dolaze u obzir, mrzi ih 😂
Kolica su meni sluzila za ukras 5 mjeseci, u stilu ja ga nosim u rukama, a muz pokraj gura kolica ili obrnuto, tek sad hoce navecer prosetati, ali ako nije nervozan, a to je rijetkost 😥
Malo utjehe da nije samo moj zahtjevan 😂
Drage moje, Sven spava cim mu se približim, oko 7,30 je budenje, pa oko 9 spavanje do cca 10,11, pa opet spava od cca 14 do 17, i od 19 ubije oko na 15, 20 min, max pola sata, nocno ide oko 22 i budi se u pola 8.. Isto spava s nama i cica kada pozeli, sigurno 2x, a vjerojatno i vise.. Ali ja njega sigurno 85% vremena nosim, kolica fakat rijetko jako.. Cim ga približim sebi on zaspi, a vani smo gotovo cijeli dan.. Park, park i opet park🙄🙄
Imali smo neku krizicu od par dana gdje nije htio cicati osim doma u krevetu, ali proslo je nakon par dana.. Babywearing je zakoooon❤️❤️
url=https://lilypie.com]
Mi imamo budenje u 9 pa spavanje od 10ipol do nekih 11 ipol, onda duze spavanje nam je od 13i30 do 16 i ono zadnje odmori oko 18h na kratko da ubije nervozu, u krevet ide oko 21ipol.
Ako idemo navecer u setnje onda se to malo poremeti i ako zaspe u kolicima navecer onda je to bas cvrsti san jer se naucila da je to 'nocno spavanje' i bude onda njurgava tokom noci jer kad dodjemo doma vec se razbudi i tako dalje.
Imali smo veliki problem s regresijom sna tako da vjerujem da vam je nezgodno kad su nervozni, ali mi smo ju uspjeli rjesit tako da sam bas forsirala uvesti red, tj. Spavanje uvijek u isto vrijeme. Kad zavrsi ljeto i ne budemo toliko vani ce se srediti i nocno spavanje..
Netko je pisao da beba sjedi, nije li rano za to?
Moj nije ni blizu da sjedi, ali svaka je beba drugacija..
Vidim nismo jedini gdje beba ide spavati u roku od sat i nesto nakon jutarnjeg budjenja, dugo sam se patila dok nisam shvatila da treba da ga uspavam, jer je bio uzasno kenjkav a ja nisam znala zasto, kontam sta mu je sad, ustao maloprije naspavao se 😁
Kolica voli za divno cudo, ali ja ih koristim i po stanu, pa je valjda navikao, u njima boravi dok ja obavljam poslove po kuci, igra se, a obavezno jedno spavanje odradi u kolicima tako ga ljuljuskam, tako da setamo svaku noc, samo nece da cica vani.
evo mi vec odradili jutarnje spavanje, mislili ići na kavu u grad, ali mali je imao druge planove i nikako mi nece tijekom dana spava nigdje drugdje osim na kauču u dnevnom
Mi sad pijemo prvu kavu 🤣 prije nisam mogla zamislit da spavam do 9, a sad.. 😉😉
Ima zimskih beba ovdje rođenih mjesec dva prije moje a moja je blizu sjedenja tako da nije prerano, ne znam tko je pisao ali nije nemoguće 😄
Joj blago vama moj se mali redovno ujutro budi izmedu 6-7, vecinom je to 6ipo 😥
Da nije nemoguce, zene koje su lezale s menom na ginekologiji i rodile u 1.mjesecu, nekima su bebe niti blizu, a bome nekima skoro sto ne sjednu
Moj pokusava, ali nema sanse, prenestabilan je i nije spreman
Sortiraj odgovore
Najstariji