Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    15. Srpanj 2019. 20:42

I bolje da ne spava puno preko dana jer vjeruj mi ja s njime ne mogu nigdje jer je to samo plakanje i nervoza jer bi on spavao, a u kolicima nece
    Da bar nocu spava kao po danu 🙈😥

MareiKate
    15. Srpanj 2019. 21:22

Ma ne mogu ni ja sa svojom, tj mogu ali samo s nosiljkom - a kad su vrućine ona ne dolazi u obzir tako da... Stalno jadna brunda zbog nečega, prvo su bili grčevi pa strah od nepoznatih ljudi i mjesta pa zubi... kolica nam ne dolaze u obzir, mrzi ih 😂

• Petra05
    15. Srpanj 2019. 21:25

Kolica su meni sluzila za ukras 5 mjeseci, u stilu ja ga nosim u rukama, a muz pokraj gura kolica ili obrnuto, tek sad hoce navecer prosetati, ali ako nije nervozan, a to je rijetkost 😥
    Malo utjehe da nije samo moj zahtjevan 😂

mmama2
    15. Srpanj 2019. 21:42

Drage moje, Sven spava cim mu se približim, oko 7,30 je budenje, pa oko 9 spavanje do cca 10,11, pa opet spava od cca 14 do 17, i od 19 ubije oko na 15, 20 min, max pola sata, nocno ide oko 22 i budi se u pola 8.. Isto spava s nama i cica kada pozeli, sigurno 2x, a vjerojatno i vise.. Ali ja njega sigurno 85% vremena nosim, kolica fakat rijetko jako.. Cim ga približim sebi on zaspi, a vani smo gotovo cijeli dan.. Park, park i opet park🙄🙄
    Imali smo neku krizicu od par dana gdje nije htio cicati osim doma u krevetu, ali proslo je nakon par dana.. Babywearing je zakoooon❤️❤️

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    15. Srpanj 2019. 21:59

Mi imamo budenje u 9 pa spavanje od 10ipol do nekih 11 ipol, onda duze spavanje nam je od 13i30 do 16 i ono zadnje odmori oko 18h na kratko da ubije nervozu, u krevet ide oko 21ipol.
    Ako idemo navecer u setnje onda se to malo poremeti i ako zaspe u kolicima navecer onda je to bas cvrsti san jer se naucila da je to 'nocno spavanje' i bude onda njurgava tokom noci jer kad dodjemo doma vec se razbudi i tako dalje.

Imali smo veliki problem s regresijom sna tako da vjerujem da vam je nezgodno kad su nervozni, ali mi smo ju uspjeli rjesit tako da sam bas forsirala uvesti red, tj. Spavanje uvijek u isto vrijeme. Kad zavrsi ljeto i ne budemo toliko vani ce se srediti i nocno spavanje..
    Netko je pisao da beba sjedi, nije li rano za to?

_svjesna
    16. Srpanj 2019. 09:06

Moj nije ni blizu da sjedi, ali svaka je beba drugacija..
    Vidim nismo jedini gdje beba ide spavati u roku od sat i nesto nakon jutarnjeg budjenja, dugo sam se patila dok nisam shvatila da treba da ga uspavam, jer je bio uzasno kenjkav a ja nisam znala zasto, kontam sta mu je sad, ustao maloprije naspavao se 😁
    Kolica voli za divno cudo, ali ja ih koristim i po stanu, pa je valjda navikao, u njima boravi dok ja obavljam poslove po kuci, igra se, a obavezno jedno spavanje odradi u kolicima tako ga ljuljuskam, tako da setamo svaku noc, samo nece da cica vani. 

• Petra05
    16. Srpanj 2019. 09:24

evo mi vec odradili jutarnje spavanje, mislili ići na kavu u grad, ali mali je imao druge planove i nikako mi nece tijekom dana spava nigdje drugdje osim na kauču u dnevnom

cvijetic12
    16. Srpanj 2019. 09:42

Mi sad pijemo prvu kavu 🤣 prije nisam mogla zamislit da spavam do 9, a sad.. 😉😉

MareiKate
    16. Srpanj 2019. 10:08

Ima zimskih beba ovdje rođenih mjesec dva prije moje a moja je blizu sjedenja tako da nije prerano, ne znam tko je pisao ali nije nemoguće 😄

• Petra05
    16. Srpanj 2019. 10:23

Joj blago vama moj se mali redovno ujutro budi izmedu 6-7, vecinom je to 6ipo 😥
    Da nije nemoguce, zene koje su lezale s menom na ginekologiji i rodile u 1.mjesecu, nekima su bebe niti blizu, a bome nekima skoro sto ne sjednu
    Moj pokusava, ali nema sanse, prenestabilan je i nije spreman

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.