Evo da se i ja javim sa svojom zahtjevnom bebom i lakše mi je kad pročitam da nisam jedina, uz njen refluks i stalno bljuckanje od rođenja, nervoza radi toga, sad imamo unatrag mjesec dana i regresiju sna, pa nakon toga odbijanje hranjenja i boca i sisa, pa hoće stalno bit na rukama, a treba što više bit na podu i vježbati radi blagog hipotonusa, zaspi jedino na mojim rukama više neće ni na sisi, i tako 😂 cijeli dan samo se vrti oko nje, skoro ništa ne stignem napraviti,sad se i po noći počela češće buditi
E i prije tjedan smo počeli s povrćem baš radi odbijanja mlijeka, to je samo po par žličica ali evo unatrag tri dana opet je povećala količinu mlijeka
Okreće se na trbuh na leđa slučajno,zubi još nema na vidiku ali ruke i sve što uhvati je u ustima a , slini ajme meni
url=https://lilypie.com]
Moj spava super po noci, jednom se probudi popapati i ja ga dignem podrignit a on istog trena zakunja.
Preko dana isto lipo spava al je problem sto navecer nikako zaspati.
Jucer sam ga držala budnog od 3 ipo pa da vidim oce li ranije zaspati, zaspa je opet tek oko 10 skoro. A to mi je za propucati se onda.
Btw jel ima ko savjet za hranjene, ja pocela sa nadohranom. Prvi dan mrkva, nit cuti nije tija, drugi dan probala tikvicu isto nikako i sad treći dan opet probala tikvicu, nece.. nece uopce ziva a kamoli guta.
Kako da ga namamim? Ili da probam opet nesto treće?
Mislim da nitko nema goreg nocnog spavaca od moga, budi se na svakih sat vremena, ako dogura do 2 vec se i ja i muz cudimo... pripisujemo to zubima jer on place svakih sat vremena u snu i trpa tad ruke u usta, ali svejedno to ide vec dugo i mislim da cu skrenuti tako da cim cujem da nekome beba spava da se budi 1-2 puta ljubomoornaa sam
Nudi mu sve dok ne proguta mislim ne na silu, nego lagano da mu priblizis ustima pa jednom ce otvoriti usta
Mi smo rekli da sidimo imamo sest ipo miseci...nisan ga ja silila on se sam u lezecem podizao u kolicima i borio silom da sidne..kad ga sidnem sidi uspravno kao svica bez da ga drzim..mislim da nije spreman da ne bi ni mogao tako siditi...citajuci literature i iz iskustva ranije od 6mj se pocne ali nisu sve bebe iste neke se ucvrstu sa 6 neke s 8mj neke kasnije..mi recimo ne puzemo jos tako da svi oni imaju svoj tempo...mislim da i mi imamo regresiju sna..taman kad san mislila da smo se doveli u red on nocu postao kao tek rodena beba 🙄...eto drage moje cujemo se kad opet uspijem uvatit mali vrimena i napisat i ja koju ric🤗
Mi smo rekli da sidimo imamo sest ipo miseci…nisan ga ja silila on se sam u lezecem podizao u kolicima i borio silom da sidne..kad ga sidnem sidi uspravno kao svica bez da ga drzim..mislim da nije spreman da ne bi ni mogao tako siditi…citajuci literature i iz iskustva ranije od 6mj se pocne ali nisu sve bebe iste neke se ucvrstu sa 6 neke s 8mj neke kasnije..mi recimo ne puzemo jos tako da svi oni imaju svoj tempo…mislim da i mi imamo regresiju sna..taman kad san mislila da smo se doveli u red on nocu postao kao tek rodena beba 🙄…eto drage moje cujemo se kad opet uspijem uvatit mali vrimena i napisat i ja koju ric🤗
Ali bebe sjede kada se same posjednu, iz polozaj vrtnog patuljka, onako preko noge sa boka da se digne i sjedne.. Svi oni se dizu iz polusjedeceg u trbusnjak, to nije pravilno posjedanje, pritisak mu je na kralježnicu prevelik.. A ako sjedi cvrsto kada ga ti stavi da sjedi to nije to 😐
Petra, drugo dijete ce bolje spavati 😄
Mama, jel okej ako vozim bebaca u polusjedecen položaju u kolicima? Tipa kao sto je naslonjen u krilu?
Hahah nakon sta poludim skroz s ovim,a vec jesam napola, drugog biti nece 😥
I ja vozim u polusjedecem ali ne predugo rekla mi pedica da je to ok. A slazem se sa mama2 beba se sama treba ustati u sjedeci polozaj.
Moji se vozi do nekih 40 stupnjeva cca je nagib
Mene zanima kako da ja svog malca legnem na pod kad se on momentalno okrece sa ledja na trbuh i to bas jako, kad stavim one puzle na pod on je odmah van njih i bojim se da ne opali glavom u plocice
Sortiraj odgovore
Najstariji