Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    07. Srpanj 2019. 15:16

Sta se tice vode dajem mu prokuhanu vodu da pije, ima kamenca istina, ali kad se prokuha pustite da odstoji minut dva i kamenac se spusti dolje tako da ga zapravo ima minimum, moj takvu vodu pije od pocetka jer uz ad jos i da vodu kupujem mi je previse, probali smo za pice hipp vodu, ali se ona isto mora prokuhati ako stoji duze od 3 dana otvorena pa mi to nema smisla

mmama2
    07. Srpanj 2019. 16:37

pepillu

A kad se zapravo moze izbaciti mliko skroz da mu je svaki obrok ma žlicu?

Dohrana je dohrana, mlijeko im je glavna hrana do 1 godine, ja svakako ne bi ukidala i davala bi na zahtjev skroz dok traze do 2rodendana sigurno, kaj se dojenja tice jel.. 

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    07. Srpanj 2019. 18:43

Mojoj je obrok 100-150ml hrane, nor. Jedna banana i zlica zobenih dodje do te mjere. (Znam po mjeri od miksera 😅) 
    Pocela je super zvakati komadice, a vode popije cca 40ml kroz dan, neznam jel to puno ili malo. I to pije iz male Jane.

• Petra05
    07. Srpanj 2019. 19:24

moj ne popije ništa vode, ja mu dam par žlica on sve izbljuca vanka, pelene su mokre redovito, ne znam je li to problem šta neće vodu 

pepillu
    07. Srpanj 2019. 20:20

Aha a mom je glavno AD iako ja uvik umeduvremenu mu dam i cice i forsiran to pa dok ide ide....

cvijetic12
    08. Srpanj 2019. 09:48

Sta ste sve uveli bebama do sada?
    Neznam dali je rano za oslica?

• Petra05
    08. Srpanj 2019. 12:21

cvijetic12

Sta ste sve uveli bebama do sada?
    Neznam dali je rano za oslica?

ako je beba preko 6mj, može oslic, to je po onim smjernicama domaće kašice za bebe na fb

mmama2
    08. Srpanj 2019. 13:21

Rizine pahuljice i nisu bas najsretnije rjesenje, nista instant nije.. Rade kuhajte cjelovite zitarice, i rizu ne precesto i rano zbog arsena.. 

cvijetic12
    08. Srpanj 2019. 13:42

Ja sam po tim smjernicama iz fb grupe danas uvela celer, kasnije kad je vec pojela naletim da je alergen 🙄😏🤔, pojela je bez problema, nije ga bilo puno ali vidjeti cemo dali ce pokazati kakvu reakciju

mmama2
    08. Srpanj 2019. 13:50

cvijetic12

Ja sam po tim smjernicama iz fb grupe danas uvela celer, kasnije kad je vec pojela naletim da je alergen 🙄😏🤔, pojela je bez problema, nije ga bilo puno ali vidjeti cemo dali ce pokazati kakvu reakciju

Ma alergen je onome tko je alergican, ak me kuzis :) i orasidi su alergeni pa ni ja ni moja djeca ni djeca mojih frendica ni punoooo dr ljudi nisu alergicni na njih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani