Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    07. Srpanj 2019. 13:14

_svjesna

Drage mame,
    Nakon koliko su vase bebe naucile jesti bar malo?
    Evo par prvih kasica dajem ali jako malo ode niz grlo, vecinu izgura van jezikom.
    Koliko dugo vam traje hranjenje, ne znam kada da prestanem jer on uopce nije zainteresiran, niti otvara usta, bukvalno trpam u njega. 😭

Ja sam odgodila do iza mora ipak je ovo sto sam par dana davala bas vidim da ne zeli i ne zna kaj sa hranom, dala sam mu tikvicu samo gnjeceno sa mm, on je to bukvalno drzao na jeziku dok nije skliznulo mu van, drugu, trecu zlicicu je poceo pizdit i rasplakao se. Onda sam dala batat isto sa mm ista stvar, da je bar probao mrljat po ustima ili ilakvu reakciju da je imao jos bi i rekla ali doslovno stoji tako u ustima mu dok ne ispadne samo 😂😂😂😂 necu ga siliti, kada dodemo sa go dobiti ce komade odmah u ruku pa cu vidit kako ce to proci.. Vodu sam dala sada neki dan isto pije iz case ko veliki, deci, deci i pol u šusu

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    07. Srpanj 2019. 13:49

😂😂😂😂
    Znaci ista stvar, hajde davat cu pomalo pa cemo vidjeti kako ce ici. Ja sam dala tikvicu, mrkvicu i jabuku do sada, mrsti se na sve. Vodu isto na kljunasicu silikonsku pije. Vodu, prvi put se stresao cijeli, a sad se vec navikao. 
    Je li smijek drzat mrkvicu i jabuku zblendane na sobnoj temperaturi par sati pa nuditi kasnije kroz dan? I jel ok davat vodu kupljenu u staklenoj ambalazi? Prokuhavala sam ovu sa pipe ali je prepuna kamenca i hlora.

• Petra05
    07. Srpanj 2019. 14:00

tako se moj mršti na bocu :O, ne znam je li itko zna koja je optimalna količina kašice da pojede pošto evo on je meni danas pojeo rižine pahuljice miksane sa jabukom cijelu tećicu onu dječju, ja pokušam prestati, ali on plače i otvara usta na žlicu

mmama2
    07. Srpanj 2019. 14:06

_svjesna

😂😂😂😂
    Znaci ista stvar, hajde davat cu pomalo pa cemo vidjeti kako ce ici. Ja sam dala tikvicu, mrkvicu i jabuku do sada, mrsti se na sve. Vodu isto na kljunasicu silikonsku pije. Vodu, prvi put se stresao cijeli, a sad se vec navikao.
    Je li smijek drzat mrkvicu i jabuku zblendane na sobnoj temperaturi par sati pa nuditi kasnije kroz dan? I jel ok davat vodu kupljenu u staklenoj ambalazi? Prokuhavala sam ovu sa pipe ali je prepuna kamenca i hlora.

Ja ne bi davala kasnije od cca pola sata, nisam bas naci po tom pitanju ali nekako mi je pola sata max od kada je kasica napravljena.. Mi pijemo pipusu, ne prokuhane kao i svi ukucani.. Jel ti pijes iz pipe? 

mmama2
    07. Srpanj 2019. 14:09

Petra05

tako se moj mršti na bocu :O, ne znam je li itko zna koja je optimalna količina kašice da pojede pošto evo on je meni danas pojeo rižine pahuljice miksane sa jabukom cijelu tećicu onu dječju, ja pokušam prestati, ali on plače i otvara usta na žlicu

Ja nezz po gramazi ali nekako ne bi pretjerivala, fino mu je pa bi pojeo tonu, jbg plakat ce i zbog drugih stvari.  Ja npr jako volim pizzu pa pojedem sama veliku, a naravno da ne trebam toliko jer nisam slonica🤣🤣 onako procjeni da nije premalo, ni previse 

mmama2
    07. Srpanj 2019. 14:10

mmama2

Petra05

Ja nezz po gramazi ali nekako ne bi pretjerivala, fino mu je pa bi pojeo tonu, jbg plakat ce i zbog drugih stvari. Ja npr jako volim pizzu pa pojedem sama veliku, a naravno da ne trebam toliko jer nisam slonica🤣🤣 onako procjeni da nije premalo, ni previse

Ja bi za njegov uzrast i posto ste na pocetku tek dala pola jabuke i zlicu zobenih za jedan obrok npr kolicinski

pepillu
    07. Srpanj 2019. 14:30

A kad se zapravo moze izbaciti mliko skroz da mu je svaki obrok ma žlicu? 

busybee
    07. Srpanj 2019. 14:48

Ja mislim s godinu dana. Al nisam sto posto sigurna.
    Mojoj je jedino banana s breskvom fina. Sve drugo joj je bzvz. Ako pojede dvije zlice, dobro je

_svjesna
    07. Srpanj 2019. 14:59

Pijemo mi sa pipe, da. Ali strah me njemu davat, mozda sam isuvise oprezna, smijale biste mi se kad bih vam rekla da sam par puta i kupovnu vodu prokuhavala dok muz nije dreknuo 😁

• Petra05
    07. Srpanj 2019. 15:13

mmama2

mmama2

Ja nezz po gramazi ali nekako ne bi pretjerivala, fino mu je pa bi pojeo tonu, jbg plakat ce i zbog drugih stvari. Ja npr jako volim pizzu pa pojedem sama veliku, a naravno da ne trebam toliko jer nisam slonica🤣🤣 onako procjeni da nije premalo, ni previse

Ja bi za njegov uzrast i posto ste na pocetku tek dala pola jabuke i zlicu zobenih za jedan obrok npr kolicinski

Hvala na savjetu, pokusat cu mu dat manje
    Dosad nisam jer ono kao vau sve pojede 😂 i ne vrati nista poslije toga i jos nakon 3h 180ml mlijeka uredno,  ali onda mi je doslo jel to malo previse za njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.