Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Lipanj 2019. 22:46

I moji nece jesti nego lezecki samo, da smo odvojeni i da pusem iznad njega necime i hladnim ga🙄🙄

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    28. Lipanj 2019. 23:07

Da, obavezno lezecki dojim, ne znam kad sam zadnji put sjedila, on se vec odvikao od toga, a i ja 🤷🏽‍♀️
    Da mu nastavim davati vode malo jos nekih 7 dana dok ne krene dohrana?
    Nakon sto krenemo, da li se voda nudi samo poslije jutarnje kasice ili kroz cijeli dan?

cvijetic12
    29. Lipanj 2019. 23:02

_svjesna

Da, obavezno lezecki dojim, ne znam kad sam zadnji put sjedila, on se vec odvikao od toga, a i ja 🤷🏽‍♀️
    Da mu nastavim davati vode malo jos nekih 7 dana dok ne krene dohrana?
    Nakon sto krenemo, da li se voda nudi samo poslije jutarnje kasice ili kroz cijeli dan?

Ja ju nudim kroz cijeli dan, na moru pogotovo

• Petra05
    30. Lipanj 2019. 06:32

Moj mali ima temperaturu, to nam je prva
    Je li kome beba vec imala temperaturu, ja ne mogu od brige, nije visoka previse, ali...

cvijetic12
    30. Lipanj 2019. 10:24

Petra05

Moj mali ima temperaturu, to nam je prva
    Je li kome beba vec imala temperaturu, ja ne mogu od brige, nije visoka previse, ali…

Mi jos nismo imali ali znam da smo s starijim djetetom temp. Skidali s cepicima oni su nam bili super, ali se oko toga svakako konzultiraj s pedijatrom.

• Petra05
    30. Lipanj 2019. 11:35

U bolnici smo ostali, bebi raste temperatura i odbija bocu, na infuziji smo

_svjesna
    30. Lipanj 2019. 12:22

Petra zao mi je, proci ce, biti ce sve ok. Mi ju jos nismo imali, ali imam cepice pri ruci po savjetu doktorice. 
    Jucer je imao malo zelene stolice, panika me uhvatila pa sam danas skuhala mu tikvicu na pari, ne zna jest, gura sve jezikom vani. Joj je li to normalno ili je to znak da mu je jos rano za krutu hranu? 
    Koju vodu dajete bebama? Prokuhavate s cesme ili iz boce? 

busybee
    30. Lipanj 2019. 12:26

Svjesna, mislim da nije znak da je rano, nego mora nauciti jer je tehnika drukcija nego kod dojenja (tako sam procitala, meni je ovo isto prva beba pa nemam bas iskustva).
    Petra, drzite se, brzo ce proci 😘😘

• Petra05
    30. Lipanj 2019. 12:48

Hvala vam cure na podrsci, draze mi je smo tu nego kuci, ali mi ga je tesko gledati u tom kreveticu kako se muci i place, a ja ga ne smijem uzeti zbog infuzije 😥

mmama2
    30. Lipanj 2019. 13:40

Imali smo temp, skida li oblozima i cepicem da, i koza na kozu i vise dojenja i mazenja i zivaca jbg.  Kaj vele kaj je? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.