I moji nece jesti nego lezecki samo, da smo odvojeni i da pusem iznad njega necime i hladnim ga🙄🙄
url=https://lilypie.com]
Da, obavezno lezecki dojim, ne znam kad sam zadnji put sjedila, on se vec odvikao od toga, a i ja 🤷🏽♀️
Da mu nastavim davati vode malo jos nekih 7 dana dok ne krene dohrana?
Nakon sto krenemo, da li se voda nudi samo poslije jutarnje kasice ili kroz cijeli dan?
Da, obavezno lezecki dojim, ne znam kad sam zadnji put sjedila, on se vec odvikao od toga, a i ja 🤷🏽♀️
Da mu nastavim davati vode malo jos nekih 7 dana dok ne krene dohrana?
Nakon sto krenemo, da li se voda nudi samo poslije jutarnje kasice ili kroz cijeli dan?
Ja ju nudim kroz cijeli dan, na moru pogotovo
Moj mali ima temperaturu, to nam je prva
Je li kome beba vec imala temperaturu, ja ne mogu od brige, nije visoka previse, ali...
Moj mali ima temperaturu, to nam je prva
Je li kome beba vec imala temperaturu, ja ne mogu od brige, nije visoka previse, ali…
Mi jos nismo imali ali znam da smo s starijim djetetom temp. Skidali s cepicima oni su nam bili super, ali se oko toga svakako konzultiraj s pedijatrom.
U bolnici smo ostali, bebi raste temperatura i odbija bocu, na infuziji smo
Petra zao mi je, proci ce, biti ce sve ok. Mi ju jos nismo imali, ali imam cepice pri ruci po savjetu doktorice.
Jucer je imao malo zelene stolice, panika me uhvatila pa sam danas skuhala mu tikvicu na pari, ne zna jest, gura sve jezikom vani. Joj je li to normalno ili je to znak da mu je jos rano za krutu hranu?
Koju vodu dajete bebama? Prokuhavate s cesme ili iz boce?
Svjesna, mislim da nije znak da je rano, nego mora nauciti jer je tehnika drukcija nego kod dojenja (tako sam procitala, meni je ovo isto prva beba pa nemam bas iskustva).
Petra, drzite se, brzo ce proci 😘😘
Hvala vam cure na podrsci, draze mi je smo tu nego kuci, ali mi ga je tesko gledati u tom kreveticu kako se muci i place, a ja ga ne smijem uzeti zbog infuzije 😥
Imali smo temp, skida li oblozima i cepicem da, i koza na kozu i vise dojenja i mazenja i zivaca jbg. Kaj vele kaj je?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji