Mame, u kojem polozaju vase bebe spavaju? Moja zaspe i onda se u snu okrene na trbuh, i naravno probudi se 😅 taman kad smo ulovili ritam spavanja sada nas ovo budi 😂
Okrece se stalno, ako spava na krevetu obavezno je ogradivanje, vec smo imali bliski susret sa skorim padanjem 🙊
U kojem želi 😅 savladala je već sve okrete i gmizanje tako da ju ja pred jutro doslovno hvatam po krevetu. Ne znam uopće kako ćemo dugo moći još tako. Jel ti se beba tek počela okretati na trbuh? Moja je isto tako kad se počela okretati budila se, ali trajalo je par dana dok se nije izvježbala savršeno i sad to u snu odrađuje.
Izađemo ujutro, evo upravo došle iz pekare i sad nema van do nekih 6-7 😅 koma mi je to, ali nemamo nigdje blizu hlada, da ima izašla bi i prije… Neke dame kad je bar malo blaža temp i ima vjetrića izađemo i prije…
Vrtila se i prije ali od zadnjih par dana napravi nekoliko okreta, gledali smo ju, bas uzme zalet 😂 po noci se samo okrene na trbuh i smije se 🙊🙊 nadam se da ce uskoro nauciti i spavati tako, jer nema nam druge 🤣 mi izlazimo van ujutro i navever, budemo do 23h vani, u moru se kupa i vidim da joj pase, mazemo se La Rocheom i budemo ispod satorica da ne izgori, na plazi je super, vec je snimila kamencice, mislim da bi ih jako rado utrpala u usta 😅😅
to je i naša boljka okretanje na trbuh tijekom noći, uz svo buđenje još ga i to probudi, i ima li ijedna mama iskustva s time da se beba iz sna po noći budi vrištanjem kao da je nešto ružno sanjao, kad ga uzmem odma zaspe i tako po 2 puta po noci :O
Izlazimo samo navečer oko 20 sati jer moj zaspe vec u 21 i nikako ne moze preko toga
a za more sam već pisala, bili i neslavno zavrsilo, hladno mu je i onda mu ne svidja, pokusat cemo ponovo za 20tak dana
Petra nekad se probudi glasno placuci, bas vristi, isto tako uzmem ga pored sebe malo ga pomilujem ili mu dam da doji i zaspe odmah, nije mi nista zabrinjavajuce.
Vezano za okretanje, jos se ne okrece sa stomaka na ledja, kad lezi na ledjima samo se preko desne strane okrene na stomak i onda place ne zna se vratiti, a preko lijeve strane nema sanse. Sto li to tako? Trebam li ga pustiti da se pati dok ne nauci? 😏
tako se i moj umiri brzo
moj ne zna takoder s trbuha na ledja, ja ga pustim neka sam proba, tako se nije znao na trbuh okrenuti zapeo bi na pola, patio se, ali s vremenom naucio i sad to bez problema, tako ce i sa trbuha na ledja
Moji spava na trbuhu od kada legne do jutra, spava ko top, nekada se u snu onako visoko na rukice digne i gleda okolo pa baci glavu natrag i nastavi spavat, on jako voli biti na trbuhu pa nije bed. Jos se ne zna vratiti sa trbuha na leđa, na boku je jedino kada si pocica..
url=https://lilypie.com]
Mi smo danas ugledali zubic od jucer vice ta taaa..i to mu sad fora jer je nesto novo i onda samo taa ta...sto se tice okretanja on se sam na bok na leda na drob sve je svladao..bilo je oroblema kad je tek poceo par noci se stalno budio jer se nije znao vratit al sad je ok samo se prevrce izvrce i kako san makla stranicu krevetica uredno useta u nas....kupali u moru se jos nismo nabavili smo kolut imate u pepca superr za 35kn bass za male..ali mi cekamo da bar jos malo se more zagrije....ugl.nekako vatamo ritam s jednim duzim spavanjem u danu i sa nekih ajmocrec jos tri kratka to je po pola sata..nocu svako 3,4 ure kako kada....papamo dva obroka krute hrane ugl zitarice voce i povrce....van idemo tek iza 18h...spavanje ugl.oko 22h...eto saljem pozdrave velikeee...
url=https://lilypie.com]
Dobro da ste načeli ovu temu, bas nocas se pocea vratiti ka kazaljka na sati ja se probudila on poprilično lezi. A posto spava u krevetiću bojim se da ne ozljedi glavu jer se stalno odguruje nogama prema nazad. I kad se napola probudi mase glavom lijevo desno al ono bas jako pa sad ne znam da mu mozda stavim jastuk jos sa svake strane da se ne ozljedi 😅
Moj isto se okreće sa leđa na drobic al samo na lijevu stranu. Jel to triba spomenut pedijatrici il je to normalno da se prvo samo na jednu stranu okreće?
Dobro da ste načeli ovu temu, bas nocas se pocea vratiti ka kazaljka na sati ja se probudila on poprilično lezi. A posto spava u krevetiću bojim se da ne ozljedi glavu jer se stalno odguruje nogama prema nazad. I kad se napola probudi mase glavom lijevo desno al ono bas jako pa sad ne znam da mu mozda stavim jastuk jos sa svake strane da se ne ozljedi 😅
Moj isto se okreće sa leđa na drobic al samo na lijevu stranu. Jel to triba spomenut pedijatrici il je to normalno da se prvo samo na jednu stranu okreće?
Mislim da je sasvim normalno da prvo ide samo na jednu stranu, tako je i moja nekih tjedan dana. Malo sam ju igračkicama poticala da isprobava i drugu stranu i naučila je..
Mame cije bebe papaju kasice, dali skroz blendate ili ste poceli s sitnim komadicima? Npr. Pognjecen krompir? Moja se zagrce pa me strah
Sortiraj odgovore
Najstariji