Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Lipanj 2019. 09:42

Ja sam jos jako neodlucna posto taman idemo na more kada napuni 6, kretati ili vekati da se vratimo doma, vaga u meni ne moze odluciti nikako😂😂 krenuti cu sa necim domacim, kod staraca jako puno voca na izbor, susjeda gura povrce tonu.. Moji decki su krenuli sa vocem i nije bilo problema kada su "slane" stvari dosle na red..

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    28. Lipanj 2019. 11:15

ja sam mu prvo dala jabuku, zaboravila sam da bi mozda moglo biti problema s povrcem, ali tikvicu je nakon jabuke bez problema pojeo 

Arsancres
    28. Lipanj 2019. 12:52

mmama2

Ja sam jos jako neodlucna posto taman idemo na more kada napuni 6, kretati ili vekati da se vratimo doma, vaga u meni ne moze odluciti nikako😂😂 krenuti cu sa necim domacim, kod staraca jako puno voca na izbor, susjeda gura povrce tonu.. Moji decki su krenuli sa vocem i nije bilo problema kada su "slane" stvari dosle na red..

Ja bih na svoj rizik u takvoj situaciji radije krenula koji dan/ tjedan kasnije nego ranije. Ionako neke bebe npr. uopće ne prihvate krutu hranu odmah kad im se ponudi pa na kraju i ispadne da krenu bliže 7mj nego 6mj 🤣 u svakom slučaju to je ionako sve DOhrana, mm im je broj 1 tako da mislim da je manje štete ako zakasniš malo🤭

mmama2
    28. Lipanj 2019. 12:58

Arsancres

mmama2

Ja bih na svoj rizik u takvoj situaciji radije krenula koji dan/ tjedan kasnije nego ranije. Ionako neke bebe npr. uopće ne prihvate krutu hranu odmah kad im se ponudi pa na kraju i ispadne da krenu bliže 7mj nego 6mj 🤣 u svakom slučaju to je ionako sve DOhrana, mm im je broj 1 tako da mislim da je manje štete ako zakasniš malo🤭

I ja tako razmisljam ali on je toliko nevjerojatno jako zainteresiran da ti nemrem opisat.. Pa mi nekako zao to propustit🙁

• Petra05
    28. Lipanj 2019. 13:34

Ja sam isto mislila kasnije poceti, ali on je stalno gledao dok se jede i otkad smo poceli dan mu novu namirnicu 2 3 zlicice, sljedeci dan pojede cijelu teglicu

MareiKate
    28. Lipanj 2019. 13:38

Moja je isto jako zainteresirana i jači nas more na samom početku... Ja ću pokušati pasterizirati domaće kašice s mamom, ne znam kako će to završiti ali bar ću probat... Ako mi ne uspije nudit ću joj voće koje ću imat dostupno i pokoju kupovnu kašicu.

MareiKate
    28. Lipanj 2019. 13:38

Jači=kači

mmama2
    28. Lipanj 2019. 15:03

Moji plan je ako krenem kroz tj dana npr, da uvedem 2 namirnice prije mora znaci, pa ta 3 tj tamo uvijek mogu skuhati palentu i kombinira te dvije i nju.. Idemo na Krk, nije to kraj svijeta ali ne da mi se s time zamarati tada, ionako ni nama ne kuham na moru😂😂 plus, ako mu ne sjedne dobro, da ga muci probava, pa kupiti tamo od pitaj boga kuda voce/povrce.. Ma neam pojma 😭😭😭

_svjesna
    28. Lipanj 2019. 21:11

Mi na more idemo kad bude imao skoro 8 mjeseci, pa nje toliki bauk ni da par dana pojede koju kupovnu kasicu (nemajka). 
    Moram se pozaliti, skroz slabo mi doji preko dana, povuce par puta i gotovo, dvije minute doji bukvalno. Sve mu zanimljivo, nece pa nece. Strah me da ne dehidrira po ovim vrucinama, nudim ko luda iza sna tad kao nesto i pojede. Nocu sve normala. Danas mu dala malo vode da vidim sta ce, nije mi zainteresiran nesto ali je popio nesto malo ipak, cudno mu 😂

• Petra05
    28. Lipanj 2019. 21:57

To mu je od vrucine, moj otkad je ovaj toplinski val, ludosti moram izvoditi da on pojede, vode mu dam na zlicu iako nije odusevljen popije nesto, najbitnije mi je da ima puno napisanih pelena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.