Ja sam jos jako neodlucna posto taman idemo na more kada napuni 6, kretati ili vekati da se vratimo doma, vaga u meni ne moze odluciti nikako😂😂 krenuti cu sa necim domacim, kod staraca jako puno voca na izbor, susjeda gura povrce tonu.. Moji decki su krenuli sa vocem i nije bilo problema kada su "slane" stvari dosle na red..
url=https://lilypie.com]
ja sam mu prvo dala jabuku, zaboravila sam da bi mozda moglo biti problema s povrcem, ali tikvicu je nakon jabuke bez problema pojeo
Ja sam jos jako neodlucna posto taman idemo na more kada napuni 6, kretati ili vekati da se vratimo doma, vaga u meni ne moze odluciti nikako😂😂 krenuti cu sa necim domacim, kod staraca jako puno voca na izbor, susjeda gura povrce tonu.. Moji decki su krenuli sa vocem i nije bilo problema kada su "slane" stvari dosle na red..
Ja bih na svoj rizik u takvoj situaciji radije krenula koji dan/ tjedan kasnije nego ranije. Ionako neke bebe npr. uopće ne prihvate krutu hranu odmah kad im se ponudi pa na kraju i ispadne da krenu bliže 7mj nego 6mj 🤣 u svakom slučaju to je ionako sve DOhrana, mm im je broj 1 tako da mislim da je manje štete ako zakasniš malo🤭
Ja bih na svoj rizik u takvoj situaciji radije krenula koji dan/ tjedan kasnije nego ranije. Ionako neke bebe npr. uopće ne prihvate krutu hranu odmah kad im se ponudi pa na kraju i ispadne da krenu bliže 7mj nego 6mj 🤣 u svakom slučaju to je ionako sve DOhrana, mm im je broj 1 tako da mislim da je manje štete ako zakasniš malo🤭
I ja tako razmisljam ali on je toliko nevjerojatno jako zainteresiran da ti nemrem opisat.. Pa mi nekako zao to propustit🙁
Ja sam isto mislila kasnije poceti, ali on je stalno gledao dok se jede i otkad smo poceli dan mu novu namirnicu 2 3 zlicice, sljedeci dan pojede cijelu teglicu
Moja je isto jako zainteresirana i jači nas more na samom početku... Ja ću pokušati pasterizirati domaće kašice s mamom, ne znam kako će to završiti ali bar ću probat... Ako mi ne uspije nudit ću joj voće koje ću imat dostupno i pokoju kupovnu kašicu.
Moji plan je ako krenem kroz tj dana npr, da uvedem 2 namirnice prije mora znaci, pa ta 3 tj tamo uvijek mogu skuhati palentu i kombinira te dvije i nju.. Idemo na Krk, nije to kraj svijeta ali ne da mi se s time zamarati tada, ionako ni nama ne kuham na moru😂😂 plus, ako mu ne sjedne dobro, da ga muci probava, pa kupiti tamo od pitaj boga kuda voce/povrce.. Ma neam pojma 😭😭😭
Mi na more idemo kad bude imao skoro 8 mjeseci, pa nje toliki bauk ni da par dana pojede koju kupovnu kasicu (nemajka).
Moram se pozaliti, skroz slabo mi doji preko dana, povuce par puta i gotovo, dvije minute doji bukvalno. Sve mu zanimljivo, nece pa nece. Strah me da ne dehidrira po ovim vrucinama, nudim ko luda iza sna tad kao nesto i pojede. Nocu sve normala. Danas mu dala malo vode da vidim sta ce, nije mi zainteresiran nesto ali je popio nesto malo ipak, cudno mu 😂
To mu je od vrucine, moj otkad je ovaj toplinski val, ludosti moram izvoditi da on pojede, vode mu dam na zlicu iako nije odusevljen popije nesto, najbitnije mi je da ima puno napisanih pelena
Sortiraj odgovore
Najstariji