Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    27. Lipanj 2019. 16:19

Ja sam mislila da sam ja luda kad gledam velicine pelena. Pampersice vel 3 su od 6 do 10 kg, ona ima cca 6300 i djeluju mi male! Kao da bi svaki cas trebala u 4. 
    Ja za sada gnjecim jer nemam opremu na moru (ali bas zgnjecim u kasicu), a kasnije cu u avent kuhalu miksati. 

• Enna010
    27. Lipanj 2019. 16:38

Ja isto skroz miksam u aventu kod nas jos nema zubica na vidiku. Kako su vase bebice prihvatile vodu i na koji  nacin je dajete? I postavljate li bebu u sjedeci polozaj u hranilici iako se jos uvijek nije samostalno posjela?

• Petra05
    27. Lipanj 2019. 16:46

Ja mu dajem malo vode na zlicu jer na bocu ne zeli, iako ni ovo na zlicu nije da nesto bas popije, probala sam malo caja od komoraca onaj hipov i to je bolje prihvatio jer slabo pije ad otkad je ovako prevruce, a ja ga hranim u kolicima malo podignutije u sportskom dijelu

cvijetic12
    27. Lipanj 2019. 20:00

Moja beba nije uspjela skuziti piti na bocu 😂 pa smo naucili piti iz male Jane s sportskim cepom. I puno je lakse, ako zaboravimo uzeti vodu stanem na pumpi i kupim novu. Jede u hranilici ali u onom polusjedecem polozaju.
    Busybee- pampersice su puno manje od ostalih pelena 🤔 
    Jel koristi koja Pampers gacice? Mi smo dobili tester i super su, ali svaki puta kad ih oblacim i stavim kremu sve se razmaze, inace su super pogotovo ako je cijeli dan u peleni  bez bodica pa ne sklize kao ostale

mmama2
    27. Lipanj 2019. 22:12

cvijetic12

mmama2

Mi jos nismo krenuli sa dohranom, jesmo jedini koji cekaju punih 6+? Inace nisam ni jednom miksala, pa necu ni njemu, samo gnjeceno vilicom i finger food od pocetka..

Dali si imala koji slucaj da se beba zagrcne? Kako joj pomoci? Znam da je kasnije tesko preci s kasice na komadice pa me zato brine ali me strah toga da se zagrcne ako jos nije spremna

Zagrcnuli su se vjerojatno da, al ne sjecam se bas, nismo imali po zivot opasnih zagrcavanja😂😂 a danas sa 5g se zagrcne i vodom pa ono, iskašlje se, tako i bebe.. 

url=https://lilypie.com]

Arsancres
    27. Lipanj 2019. 23:10

mmama2

Mi jos nismo krenuli sa dohranom, jesmo jedini koji cekaju punih 6+? Inace nisam ni jednom miksala, pa necu ni njemu, samo gnjeceno vilicom i finger food od pocetka..

Nisi jedina, i mi čekamo punih 6, a do tada samo cickimo 👶

mmama2
    28. Lipanj 2019. 07:36

Arsancres

mmama2

S cime ste mislili krenut? 

url=https://lilypie.com]

• Neda30
    28. Lipanj 2019. 08:45

Pozdrav bebama i mamama, evo i da se mi malo javimo😉
    Rastemo, prevcemo se na sve strane, samo dojimo i cekamo 6+da krenemo sa dohranom. Planiram krenuti sa mrkvicom, pa dalje uvoditi ostalo voce i povrce i zitarice. I mislim samo viljuskom to dobro izgnjeciti😊

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Arsancres
    28. Lipanj 2019. 09:17

mmama2

Arsancres

mmama2

S cime ste mislili krenut?

Ili ću tikvicu ili batat, mislila sam joj to malo zgnječiti i pomiješati sa svojim mlijekom, a onda bi vidjela kako će uopće prihvatiti. Od voća bi joj prvo dala jabuku. Ne bi joj miksala, a s obzirom da se jos ne posjeda nikako ne bi išla po blw metodi. Gnječit ću pa ćemo vidjeti :) s čime ćete vi? 

_svjesna
    28. Lipanj 2019. 09:29

Velicinu pampersa vec duze koristimo 4, na zadnjem vaganju 15.05 imao je skoro 8kg, sad vec razmisljam uzeti vece pelene jer kako neko vec napisa, volim kad su vece, inace sve prodje. Koristim pampers premium. Odlicne su mi stvarno.
    Koristila sam i pants, nisu lose ali nam nisu mogle drzati cijelu noc. Preko dana su prakticne.
    I da, cekam jos 7 dana do punih 6 mjeseci, pa cu krenuti tikvica, batat,  tim redoslijedom, mislim da cu par puta ispocetka pomijesati sa svojim mlijekom. Skroz cu blendati, ima se kad uciti na komadice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.