mi počeli ima par dana i skroz mu zgnjecim na štapni mikser, čak sam zamijenila onaj od 400w za onaj od 800w jer mi se činilo da ne sitni dovoljno, znam da vjerovatno ne bi trebala toliko, ali eto ja se osjećan bolje kad je skroz kašasto
Mi gnjecimo isto skrozzz..iako evo dva zubica nicu ali savekat cu jos malo isto me jos strah....
url=https://lilypie.com]
Moja ima 2 zuba i mljacka ona ali me svejedno strah gusenja 🤔neka ona jos jede smiksano, sigurnije mi je
koji broj pelena koristite ili ste koristile kada su bebe imale otp malo više od 7kg, premium care koristimo samo za noć, e sad ja ne znam da li da uzmem pelene 4-9, ili ono kako idu obično 7-18kg, to mi je malo too much
koji broj pelena koristite ili ste koristile kada su bebe imale otp malo više od 7kg, premium care koristimo samo za noć, e sad ja ne znam da li da uzmem pelene 4-9, ili ono kako idu obično 7-18kg, to mi je malo too much
Mi imamo oko 8kg i kupujem broj 4, bas sam kupila neki dan Pampers 4. Ali mi se cine malo uze negi Violeta.
Volim da su malo vece pelene, u 3. Nam je kakice bilo na sve strane 🤭
kakve su te violeta pelene br 4. , ja mu ne bi pampers preko dana jer od njih mu se malo zacrveni guza pa ih stavljam samo preko noći jer nikad ne moče, i sad muku mučim koje mu druge uzeti
Meni su super, bolje od Pampersa. Mislim da Pampers drzi cijenu radi imena, sad sam ih uzela jer nije bilo Violeta na akciji inace uvijek njih uzimam. Npr. Prosli mj. Je bila akcija Violeta 75kn, gratis je bio omeksivac.
mogla bi onda violetine probati, a i one imaju manje pakiranje pa ako ne budu dobre nema ih previše
Mi jos nismo krenuli sa dohranom, jesmo jedini koji cekaju punih 6+? Inace nisam ni jednom miksala, pa necu ni njemu, samo gnjeceno vilicom i finger food od pocetka..
url=https://lilypie.com]
Mi jos nismo krenuli sa dohranom, jesmo jedini koji cekaju punih 6+? Inace nisam ni jednom miksala, pa necu ni njemu, samo gnjeceno vilicom i finger food od pocetka..
Dali si imala koji slucaj da se beba zagrcne? Kako joj pomoci? Znam da je kasnije tesko preci s kasice na komadice pa me zato brine ali me strah toga da se zagrcne ako jos nije spremna
Sortiraj odgovore
Najstariji