Cure🤗,11.06.19. stigla je nasa dugo ocekivana dugica,maleni Borna!🙏💕😍
Saljemo vam puse!😘😘
Bulbi, nedavno sam mislila na tebe. Tako mi je drago da si javila ❤️ Čestitam od srca, nek je mrvica ziva i zdrava 😘🥳🥳🤩🤩🤩🤩🤩
Cestitam na bebi ❤❤
Ja ga kupam svaku vecer jer obozava kupanje, cijeli wc isprska vodom
A evo mi danas probali i u more, uzeli kolut i sve, cim je taknuo vodu poceo plac, valjda njemu jos hladno jer inace kupanje u kadi obozava
A evo mi danas probali i u more, uzeli kolut i sve, cim je taknuo vodu poceo plac, valjda njemu jos hladno jer inace kupanje u kadi obozava
Kod mene ista stvar 😂 a vjerojatno im je jos hladno 🤷🏻♀️
Cure🤗,11.06.19. stigla je nasa dugo ocekivana dugica,maleni Borna!🙏💕😍
Saljemo vam puse!😘😘
Pa evo ga, dugica mala mamina 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 cestitam od srca ❤️
url=https://lilypie.com]
Mame, u kojem polozaju vase bebe spavaju? Moja zaspe i onda se u snu okrene na trbuh, i naravno probudi se 😅 taman kad smo ulovili ritam spavanja sada nas ovo budi 😂
Okrece se stalno, ako spava na krevetu obavezno je ogradivanje, vec smo imali bliski susret sa skorim padanjem 🙊
Bulbi cestitam, kako mi je brzo sve proslo, presretna sam. Ti si mi zivi dokaz kako poslije kise dodje sunce ❤️
Cvijetic spava najcesce na boku mada se okrene u sve moguce polozaje, kad spava na ledjima nemirno spava pa ga okrenem na bok sastavi i po dva sata tako. Ujutro se obavezno probudim sa njegovim nogicama ispred nosa 😁 obozavam jutarnja budjenja s njim, mazimo se, ja se naprosto bojim ove ljubavi jer sam postala tako ranjiva otkad nam je stigao mali vrazicak. ❤️
Kako vi sad po vrucini, izlazite preko dana ili cekate vecer?
Mame, u kojem polozaju vase bebe spavaju? Moja zaspe i onda se u snu okrene na trbuh, i naravno probudi se 😅 taman kad smo ulovili ritam spavanja sada nas ovo budi 😂
Okrece se stalno, ako spava na krevetu obavezno je ogradivanje, vec smo imali bliski susret sa skorim padanjem 🙊
U kojem želi 😅 savladala je već sve okrete i gmizanje tako da ju ja pred jutro doslovno hvatam po krevetu. Ne znam uopće kako ćemo dugo moći još tako. Jel ti se beba tek počela okretati na trbuh? Moja je isto tako kad se počela okretati budila se, ali trajalo je par dana dok se nije izvježbala savršeno i sad to u snu odrađuje.
Izađemo ujutro, evo upravo došle iz pekare i sad nema van do nekih 6-7 😅 koma mi je to, ali nemamo nigdje blizu hlada, da ima izašla bi i prije... Neke dame kad je bar malo blaža temp i ima vjetrića izađemo i prije...
Sortiraj odgovore
Najstariji