Kako oblacite bebace sada, ja sam u dilemi u kuci bodi kratkih rukava i onda preko dugi rukav, zasad smo jos na 2 duga tanja rukava jer mi je nekako ja sam u kuci u jednom dugom i taman mi je 🤔
Zdravo drage mame, nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice. Evo da se i mi malo javimo, dobro smo, fino sikimo mada i dalje na svaka dva sata, nocu sam iscrpljena totalno vec sam dva puta uhvatila sebe kako sam zaspala dok ga dojim. On i danju cesto jede, ali nocu bas visi po 15min, danju izvuce za 5min 😁
Pelene mijenjala jutros u 4h, u 8h vec sve promocilo. Ali neka ga sve dok fino napreduje, imamo preko 6,5kg sigurno.
Imam jedno pitanje vezano za autosjedalice, trenutno imamo Graco, kada se mice umetak za novorodjence? Mi ga odavno ne koristimo jer mu je sa njim totalno tijesno i neprirodan mu je polozaj, sav se savije i place kad ga ubacimo u as. Maknuli smo ga ali i dalje unutra mi izgleda kao da mu je jako neudobno, da ne kazem da mi u as puno bljuca i place sve dok se ne krenemo voziti. Kupila sam ovaj umetak, kako vama izgleda i je li preporucljiv da se koristi?
Petraa sve zavisi kolika vam je temp u stanu, kod nas je podno grijanje i iako drzimo oko 23 stepena, cesto bude i toplije, oko 24,25. Drzim ga u bodicu dugih rukava, lagani pamucni. Nikad mu ne oblacim dva sloja. Jedino na stopala obucem carapice i preko hlacice sa stopalima, jer su mu uvijek hladna stopala.
Odlicno napreduje, a za iscrpljenost mogu mislit i ja sam skroz iscrpljena, a on vecinom cijeli tjedan zaspe u 21:30 i prvo hranjenje izmedu 3,4 i nastavak do 7,8
Nocas je bilo plakanja i budenja 3 puta i uff 🙈
Ja imam jane autosjedalicu i ima umetak unutra, ali meni isto djeluje kao da mu je jako neudobno cijeli mi je unutra iskrivljen zato koristimo 3.dio za kolica koja skroz ispravimo tako da je u lezecem polozaju
Takoder imamo podno grijanje, ali drzimo temp na 21-22, mislim da cu ovih dana skinuti dva rukava, a carapice i pidzamicu sa stopalima isto jer su mu noge hladne
Pozzz mame, upadam s pitanjem... Koju velicinu pelena ste koristile od rodjenja i kojim tempom ste mijenjale velicinu? Sad su na akciji 2+1 gratis Pampersice u DMu pa bi to iskoristila dok mi je prilika... Br 1 ne bi kupovala, to cu naknadno ako beba bude bas mala... Mislila sam uzet sva 3 pakiranja velicine 2, 3-6 kg... To bi nam bilo za mj dana onda... Mislite li da ce to biti ok? Nece valjda prerasti tu velicinu u mj dana? S njima sam planirala krenuti pa ako nece biti dobre, dalje cemo onda kupovati neke druge... Hvala unaprijed, svaki savjet je dobrodošao ☺️
Moj se rodio sa 3050g i nosili smo velicinu 1 2-5kg i ne sjecam se koliko dugo smo to nosili, ali znam da su zene u rodilistu vecinom imale babylove tu jedinicu od 2-5kg jer beba tamo i izgubi na gramazi itd, ne znam koliko dugo je to nosio ne bas puno, vise smo se zadrzali na 3-6 i sad je na pampers premium care od 5-9kg i odlicne su mu. Sve ovisi kolika je beba moj je bio sitan
I po mom ne treba ti toliko paketa jer ako se npr beba rodi sa 4 kila on ce vjerovatno te prerasti prije mjesec dana jer barem nama pelene te 3-6 su vec curile i bile male kada je imao 5kg
Mi smo krenuli sa brojem 1, premium, dosta dugo smo ih koristili jer se rodio sa 3060. Kad pocnu brzo dobijati na kilazi brzo sam mijenjala te brojeve. Meni licno je najbolji pampers active baby, mi sad koristimo 4, uvijek mi je bolje da su vece pelene, cim vidim da su pocele pustati uzmem vece i bude ok. Mjesec dana smo koristili broj 1, onda smo kratko koristili 2, kupili samo jedan paket, odmah smo uzeli 3 itd.
Svjesna sobzirom da su rodeni sa 10grama razlike, koliko kg tvoj sad ima?
Da active baby je i nama bio dobar, ali kako smo kao poklon dobili premium care to koristimo
Zdravo drage mame, nadam se da ste mi sve dobro i vase bebice. Evo da se i mi malo javimo, dobro smo, fino sikimo mada i dalje na svaka dva sata, nocu sam iscrpljena totalno vec sam dva puta uhvatila sebe kako sam zaspala dok ga dojim. On i danju cesto jede, ali nocu bas visi po 15min, danju izvuce za 5min 😁
Pelene mijenjala jutros u 4h, u 8h vec sve promocilo. Ali neka ga sve dok fino napreduje, imamo preko 6,5kg sigurno.
Imam jedno pitanje vezano za autosjedalice, trenutno imamo Graco, kada se mice umetak za novorodjence? Mi ga odavno ne koristimo jer mu je sa njim totalno tijesno i neprirodan mu je polozaj, sav se savije i place kad ga ubacimo u as. Maknuli smo ga ali i dalje unutra mi izgleda kao da mu je jako neudobno, da ne kazem da mi u as puno bljuca i place sve dok se ne krenemo voziti. Kupila sam ovaj umetak, kako vama izgleda i je li preporucljiv da se koristi?
Nemoj molim te koristiti nista sto nije originalni dio as, i to onako kako navodi proizvodac.. Nikakve krpice cak, pizdarijice i ostalo sto moze ugroziti sigurnost as
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji