Mamma2, znam imala sam to na umu, ali uzasno mi izgleda u ovoj sjedalici toliko neprirodan polozaj tijela ima, znaci beba povrati svaki put, i place kad ga stavimo unutra.
Petraa, vagali smo se zadnji put prije mjesec dana imao je 6200 grama, trenutno ne znam koliko ima. Koliko tvoj ima?
Kako ti izgleda ta as? Moj isto cudno izgleda, ali ne place u njoj, inace drzim unutra umetak za novorodence koji je dosao sa as pa je u nekom nazovi lezecem polozaju
Isto prije mjesec dana se vagao 5300, msn da sad ima blizu 6, ako ne i 6kg, moj je mladi oko 20 dana pa i to igra ulogu, ali me zanimalo 😊
Mi imamo Maxi cosi jaje s umetkom, bas sam danas razmisljala ga maknuti jer imam dojam da je beba sva zguzvana u njemu, nazalost upute nemam 🙄 dali je netko gledao u uputama do kada se taj umetak treba koristiti ?
Dajte mame sa muškom djecom prosvijetlite me. Dali ja tribam njemu navlačiti nesto doli ili? Neko kaze da neko ne... i ako tribam kako?
Dajte mame sa muškom djecom prosvijetlite me. Dali ja tribam njemu navlačiti nesto doli ili? Neko kaze da neko ne… i ako tribam kako?
Nista, kada se kupa mozes ga oprati normalno, mrvicu povuci samo koliko ide da operes i to je to ☺️ potpis : mama trojice sinova 😂😂😂 i muza hahahhahhha
Nista nikome nisam dirala, sve su sami decki odradili kada su se poceli istrazivati
url=https://lilypie.com]
Hvala tiii! Mater mi govori tribas navlačiti a nema sina 😅 sad sam mirnija kad mi iskusnjara odgovorila 😊 ❤️
Moja mama ima 2 sina i mene i nije im navlacila i obojica morala na rutinsku operaciju da im se skine
Poucena tome svome lagano navlacim kozicu, pedijatrica mi je isto rekla da nakon kupanja malo lagano povucem
Moja mama ima 2 sina i mene i nije im navlacila i obojica morala na rutinsku operaciju da im se skine
Poucena tome svome lagano navlacim kozicu, pedijatrica mi je isto rekla da nakon kupanja malo lagano povucem
Da im se skine kaj, kak mislis skine🤪 jel im davala da se diraju, od 4,5 mj kada klinci obicno skuze kod prevlačenja
url=https://lilypie.com]
Mi smo odstranili kozicu, kod nas se tako praktikuje, i mogu reci da je mnogo lakse, a do tad nista nisam dirala. Srce mi je puklo ali eto 😏
Da im se skine kaj, kak mislis skine🤪 jel im davala da se diraju, od 4,5 mj kada klinci obicno skuze kod prevlačenja
Prevukla im se ta kozica valjda preko rupice pa im je to bilo nezgodno i taj visak koze su odstranili, da, ali oni to sami nisu radili, a ni ona tako da im je to ostalo netaknuto i nakraju su eto morali to doktori napravit
Sortiraj odgovore
Najstariji