Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    20. Travanj 2019. 09:05

Jutro kloksee..pratim vas udem procitam na brzinu...vifim bebice rastu mame su dobro..mi smo bili u vodenim kozicama tj starija...pa uz to imam i pitanje kolko je ona ubiti zarazna??proslo je tocno 15dana....bruno i mlada cura mi se jos uvik drze...zna li netko koliko je osoba koja je bila zarazena virusom vod.kozica i sama prijenosnik??

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    20. Travanj 2019. 10:15

zadranka86

Jutro kloksee..pratim vas udem procitam na brzinu…vifim bebice rastu mame su dobro..mi smo bili u vodenim kozicama tj starija…pa uz to imam i pitanje kolko je ona ubiti zarazna??proslo je tocno 15dana….bruno i mlada cura mi se jos uvik drze…zna li netko koliko je osoba koja je bila zarazena virusom vod.kozica i sama prijenosnik??

Mislim da je inkubacija do 21 dan, dakle kad jednoj odu drugoj ce doci, mada ne mora tako i biti.
    Za bebe kazu da su zasticene preko MM ali svejedno ih moze dobiti..nema pravila.
    Ja sam ih kao dijete imala, dok ih moj brat nije dobio a bio je u blizini mene..

zadranka86
    20. Travanj 2019. 11:52

cvijetic12

zadranka86

Jutro kloksee..pratim vas udem procitam na brzinu…vifim bebice rastu mame su dobro..mi smo bili u vodenim kozicama tj starija…pa uz to imam i pitanje kolko je ona ubiti zarazna??proslo je tocno 15dana….bruno i mlada cura mi se jos uvik drze…zna li netko koliko je osoba koja je bila zarazena virusom vod.kozica i sama prijenosnik??

Mislim da je inkubacija do 21 dan, dakle kad jednoj odu drugoj ce doci, mada ne mora tako i biti.
    Za bebe kazu da su zasticene preko MM ali svejedno ih moze dobiti..nema pravila.
    Ja sam ih kao dijete imala, dok ih moj brat nije dobio a bio je u blizini mene..

Cvijetic hvala..😊

cvijetic12
    20. Travanj 2019. 12:23

zadranka86

cvijetic12

zadranka86

Cvijetic hvala..😊

Obavezno javi kako je proslo  tj. Tko ih je sve dobio na kraju..

zadranka86
    20. Travanj 2019. 14:58

cvijetic12

zadranka86

cvijetic12

zadranka86

Cvijetic hvala..😊

Obavezno javi kako je proslo tj. Tko ih je sve dobio na kraju..

Naravnooo...vidit ce mo..danas je 15dana...tako da vtime inkubacije je jos par dana...bilo bi lipo kad ne bi dobili ide nam krstenje..pa cu unda mirat otkazat jer ce mi bit tocnooo u knap s vrimenom....al sto je tu je..

pepillu
    20. Travanj 2019. 18:41

Inkubacija je 7 dana prije prvih izbijanja pa 7 dana poslije jos.. tako mi je ova sestra rekla...

_svjesna
    22. Travanj 2019. 08:30

Drage mame, dojite li bebe van kad izadjete, kakva je kod vas situacija po pitanju dojenja u javnosti? Ja nekako sve tempiram da se nahranimo, izadjemo brzinom svjetlosti i vratimo se do sljedece hape, ali to me jako ogranicava, skoro sve vrijeme smo kuci. Kako izadjete s bebom recimo u soping same, gdje se hranite i slicno? 

• Petra05
    22. Travanj 2019. 09:12

Ne dojim, ali kod nas u shopping centrima ima prostor bas za dojenje, prematanje beba i nalazi se kraj wca, sad ne znam kakva je situacija u tvom mjestu
    I mi smo isto ograniceni jer ad ne smije stajati duze od 40min vanka, pa npr jucer za uskrs sam nosala sa sobom termosicu, bocicu, ad i miksala

mmama2
    22. Travanj 2019. 09:34

Dojim gdje god mogu sjesti, vjeruj uz ova dva starija nemam bas izbora biti doma, ali i da njih nema dojila bi jer stara moja to je njegova hrana, a ionako se bas nista ne vidi kada majicu dignem odozdola do cice. Poludila bi da moram trcat doma na svaki kme, ili temporat izlazak, kako? U parku pored mene na klupici jedna mama doji sa maramom onom za dojenje pa ako ti je zbog necega bed da si uzmes to? 

pepillu
    22. Travanj 2019. 09:51

Npr moj jede na svakih 4,5 sati i cicu i bočicu( jer nemam dovoljno u cicama) tako da ja njega nahranim, budemo vani 2,3 ure, vratimo se kuci pojede, i sve ostale potrebe obavimo i opet izađemo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.