Pocne biti nervozniji nego inace, a ruke su mu takoder stalno u rukama jer su mome vec zubi poceli, u obitelji svi rano dobili zube i evo i njemu pocelo iako ko zna kad ce mu zapravo izbiti, ali ide mu stalno slina, u ustima mu je sve bijelo i nervozan je 😥
Nismo imali grceve, evo ovo rano doslo
Pocne biti nervozniji nego inace, a ruke su mu takoder stalno u rukama jer su mome vec zubi poceli, u obitelji svi rano dobili zube i evo i njemu pocelo iako ko zna kad ce mu zapravo izbiti, ali ide mu stalno slina, u ustima mu je sve bijelo i nervozan je 😥
Nismo imali grceve, evo ovo rano doslo
Moji svi 3 su slinavci veliki. I Svenu potoci cure vec ali nije mi to jos od zuba.. Oko 2,3 mj im se pocne pojačano slina stvarat, a gutaju samo kada jedu valjda i onda to curi na sve strane😂😂
url=https://lilypie.com]
Evo da se malo i ja ubacim..Moj Bruno trpa ruke uzadno nervozno kad mu se spava nevezano za hranjenje i glad..i opcenito jakooo pumo slini bali troa u usta sve zivo i do pola sakice..ali to nisu zubi..szo rekla Mama2 njima se tako oko 2do3mj.pocne stvarati ta slina i oni ne znaju gutat..zato tako balu...mislim da se vidi da su nam bebe vrsnjaci jer sve isto radu...kod nas evo par rici..bruno danju spava po nekih 15min vise puta..jede na 3h redovno jos uvik..nocu se budi stalno...bijo gladan il ne on se budi...zna se po pet set put probudit..ide spavat oko 21h a dizemo se npr oko 8h..al kroz cilu noc ss budi..naj bolje spava u ptvoj zuri i tad odrapi do neki 4h u komadu ..onda ide svako 40min svako sat..nevezano za glad...meni je to jakoo iscrpljujuce jer ni danju nema mira plus imam jos dvi cure i moram funkcionirat i obavit i skolske obaveze tako da ja jesam dosla sebi ali def.je to jos daleko od onog kako triba biti..samo se tjesim aj jos par mj.pa ce nadam se uvatit neki ritam spavanja...🙄🙄🙄etoo..upravi pijem kavu i bruno je zacimio pa san malo skocila vidit sto ima kod vas...pusa i pozz za sve...
Evo i ja prijavljujem da pojacano slini, stalno gura rukice u usta i sve zivo sto mu se nadje pod rucicama, igrackice, tetre 😁
Isto sam primijetila da nikada ne place kad je gladan, pocne da stavlja ruke pojacano u usta i ponudim mu dojku onda ne moze da doceka da krene sisati i vidim da je gladan. Nocu isto tako budi se na svaka dva sata ali nikad ne place vec se samo pocne koprcati i vrtjeti u kreveticu, to mi je znak da je gladan. Jednom sam dudom namjerno odlagala da vidim je li zbilja glad pa je poceo bas jako plakati i bas puno dojio tako sam zakljucila da trebam nuditi na svakih 2 sata odnosno na ove njegove znakove.
I kod mog su ruke stalno u rukama a majice od slina i bljucanja mjenjam po 3-4 dnevno slomih se😅 ja sada pocinjem razmisljati o dohrani i nikako ne znam kako je kombinirati sa adaptiranim je li uz svaki obrok pripremim i flasicu pa mu ponudim poslije pa koliko popije to mi nije jasno kako odrediti sto je dovoljno. Sve se jednostavnije cini sa dojenjem
I kod mog su ruke stalno u rukama a majice od slina i bljucanja mjenjam po 3-4 dnevno slomih se😅 ja sada pocinjem razmisljati o dohrani i nikako ne znam kako je kombinirati sa adaptiranim je li uz svaki obrok pripremim i flasicu pa mu ponudim poslije pa koliko popije to mi nije jasno kako odrediti sto je dovoljno. Sve se jednostavnije cini sa dojenjem
Imaj na umu da je njima mlijeko glavna hrana do godine dana, tako da sve ostalo sto dajes je DOhrana i ubiti upoznavanje sa okusima i teksturama. Koliko ti vremenski treba za složit bočicu, ti budes dala krutu hranu pa ako bas vidis da je samo polizao žličicu budes dala jos i bočicu, ako pojede odmah pol jabuke (karikiram) onda mu ne treba odmah mlijeko nakon toga. Jeste blizu 6mj vec?
A kako vaši malci, jel vec sežu sa ručicama predmete il jos ne? Kad to počinje?
4mj i 2 tjedna su nam sada i mislila sam sa 5 krenuti polako. Vjerovatno kada to sve pocnem ce ici samo od sebe sada mi se cini komplikovano. Moj bebac hvata predmetevec neko vrijeme ne znam ti tocno reci otkad i ovaj vikend se sam okrenuo par puta na stomak.😊
A kako vaši malci, jel vec sežu sa ručicama predmete il jos ne? Kad to počinje?
Mi imamo 4mj i vec zadnja 2, 3tj na veliko sve hvatamo, padne igrackica pa place 😁😁. Beba se jos nije okrenula ali ocekujemo to uskoro. Ugl. Sad postaju zabavni
Nego, kako vase bebe spavaju?
Mi po noci super, ali spavanje po danu je koma.
Ulove je 3 perioda tokom dana kad joj se spava, to se super poklopilo: ujutro 1h nakon budenja, popodne i onda tamo oko 17h. Ali nikako zaspati, kad zaspe to bude 40min i gotovo, vani u kolicima spava super, ali doma nikako. Ako joj dam cicu onda to bude nacicavanje i kad se maknem se budi 😹😹
Sortiraj odgovore
Najstariji