Sto se tice dojenja u javnosti tu su vječne neke prepirke oko toga al ako tebe nije sram podojiti dijete u javnosti onda te boli briga sto ce drugi reci, ipak je to tvoje dite i gladno je, a ako ti je bed, kako je rekla mama, kupiš si tu neku maramu. Ne znam kakvo je vrijeme tu kod tebe al steta ako je lipo sunčano zbuksati se u kuću sa bebom.
Pepillu koliko ti pojede na bocicu kad jede na toliki razmak?, moj i dalje po danu trazi na svaka 3h
Meni iskreno ne bi bilo ugodno dojiti pred vise ljudi, nemam nista protiv zena koje to rade jer boze moj prirodno je, sve ovisi do osobe, kako su cure rekle kupi to da se pokrijes ako ti je neugodno
Svjesna, probij led :) bit će ti nelagodno prvi, drugi put, poslije će ti bit svejedno...
Meni je bitno da se obučem dvoslojno, tipa neku potkošulju koja ima dubok izrez i preko neka majica i onda gornju dignem, donju spustim i to je to. Ako ti niti to nije dovoljno, prebaci tetra pelenu preko ramena, ne treba ti nikakva specijalna krpa za to 😁
Ja sam nedavno dojila u parku, i ide neki deda sa psom i pas se montirao pod mene i ni makac, deda je morao dolazit po njega baš do mene, dedi je bilo više neugodno nego meni 😂
Ja i moj mališa trenutno neku čudnu fazu prolazimo i baš mi je teško... Postala je jako nervozna, vrlo rijetko i vrlo kratko dopušta da ju nosi itko drugi osim mene - čak i tata vrlo često ne smije ni prismrdit. Nosiljku neće, maramu neće, kolica vrlo brzo isto dosade - stavila sam ju u sportski dio već jer imam kolica gdje mogu u ležeći skroz staviti da može gledati van i to je pomoglo za možda pola sata šetnje, čim to dosadi krene šizit i pretpostavljam hoće sisu i kako danas evo užasno puše nisam ju htjela vaditi van iz kolica i derala se negdje kilometar i pol dok doma nismo došli... U biti preko dana dosta često sisa, i gotovo uopće ne spava, dok po noći super spava i pretpostavljam da zato šizi dok šetamo jer bi svako malo sisu... Nadam se da će se stabilizirati malo. Ovo traje neka 2 tjedna i baš me iscrpljuje... 😕 Odem se tuširati ona urla, jedem ona urla... Skok u razvoju je bio prije tjedan dana, ne mislim da ima veze s tim
Meni je isto bio bed dojiti u javnosti, dok jednom nije beba urlala da sam ju morala spojiti na cicu 😅.
Kad smo u drustvu pitam dali im smeta da ju podojim i nikad se nitko nije zalio, zao bi mi bilo ove lijepe dane gubiti doma samo radi hranjenja. Naravno kad idemo van prvo doma pojede.
Ako idemo negdje gdje bas nebi dojila u javnosti se izdojim doma i dobije bocicu.
Uvijek se mozes maknuti sa strane i pokriti tetricom, mislim da ti ne treba biti neugodno jer nitko nece doci i blejati u vas 😁😁😁
Petra, moj ti poide sada 150ml na bočicu, a svako drugo hranjenje prije boce mu dam cicu... koliko ti daješ? Ja sam do nedavno 120 davala i trazija bi svaka 3 h, pa mozda da i ti probaš vise dati?
Da ja mu pravim sad 150ml vode 5 mjerica otp, pocica u rasponu 115-140ml kako kad, jedanput u danu obavezno bude jedna boca od samo 90ml, ali kad i pocica 150ml on opet nakon 3h trazi dok po noci npr sinoc 7h u komadu je spavao
Koji mu ad dajes?
ja koristim novalac 1 i ac. koji ti uzimas? ti mu mozes vec sad davati 180ml ako bude tija 😅 ako ne nista izdrzi jos neko vrime al znam to bude malo tlaka kad je na tako mali razmak
Bebimil od pocetka jer mu bas pase i dobiva odlicno na tezini. Ima tek par dana smo presli na 150ml 😂, kao sta vec znas on je uvijek u nekom štrajku sa cicanjem, on ne bi ni trazio da mu ja ne dan, eto nakon 7h prospavanih sati u komadu tek onda cica prste
Tlaka je najvise zbog izlazaka vani jer je tempirati to sve tesko
Da sve znam. A jel on počne plakati nakon 3 sata ili počne samo trpati ruke? Trpanje ručica nije nužno znak da je gladan, mozda samo istražuje ruke.. bar su mom stalno u ustima...
Sortiraj odgovore
Najstariji