Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    27. Siječanj 2019. 17:23

Mare sretno kako god bilo. Uskoro ce sve to biti gotovo, sve smo manje-vise prosle to iscekivanje da krene, pa strah hocu li prepoznati prave trudove ( ja btw. nisam, mislim da opet idem roditi opet nebi prepoznala 😂 ).
    Mislim da je najgori pritisak okoline kao sto Majana  kaze. Svakodnevna pitanja jesi li i kad mislis roditi. 

Emily1801
    27. Siječanj 2019. 17:24

Pepillu sretno. 

MareiKate
    27. Siječanj 2019. 18:32

Emily1801

Mare sretno kako god bilo. Uskoro ce sve to biti gotovo, sve smo manje-vise prosle to iscekivanje da krene, pa strah hocu li prepoznati prave trudove ( ja btw. nisam, mislim da opet idem roditi opet nebi prepoznala 😂 ).
    Mislim da je najgori pritisak okoline kao sto Majanakaze. Svakodnevna pitanja jesi li i kad mislis roditi.

Pritisak okoline zaista ne olakšava, a mene su danas isprepadali s tom vodom, jer ja sam jučer npr imala neki pojačani iscjedak i podsvjesno jesam razmišljala da li je to voda ili nije ali sam ja odlučila da nije, i ta druga dr je utvrdila da nije ali dok sam čekala da me dođe ta druga doktorica pogledat baš sam sumnjala u svoje sposobnosti procjenjivanja, odnosno rizla sam se da se nisam jučer zaputila u bolnicu da provjere. Eto ipak hvala bogu nije bila voda, ali da, pitaš se hoćeš reagirati na vrijeme, baš jer su sad svakim danom povećani rizici za bebu...
    Pepillu, mene je do sad čačkalo jedno 5 različitih doktora unazad tjedan dana i neugodno mi je bilo samo kod jednog koji me je ja mislim "namjerno" išao malo raširit. To mi je bilo grozno i najradije bih se kad ga opet vidim izgalamila na njega jer me nije upozorio na to. Čak i danas dok su mi ovi vrtili unutra pošteno da isprepipaju vodenjak mi nije bilo neugodno i bolno koliko to jedno njegovo čačkanje. Tako da to doista ovisi o doktoru.
    Majana, drž se i nedaj. Malo ju prepreduraj reda radi da vidi unuče i teraj doma 😅 imam i ja malo problema tih vrsta pa te skroz razumijem, da par dana pred porod umjesto da se fokusiraš na sebe i bebu moraš mislit o tuđim željama i potrebama. 😏

MareiKate
    27. Siječanj 2019. 19:20

Pepillu, daj mi još pliz reci, to sam i sa Du raspravljala, kako su ti vidjeli da je plodna voda mliječna ako si zatvorena?

pepillu
    27. Siječanj 2019. 19:37

Hvala
    Otvorena sam za vrh prsta pa su mi sa nekom spravicom gledali, al rekla je doktorica da je mogla vidit doslovno kao kroz ključanicu i zato su mi mjerili protoke na ultrazvuk, ugl sad idem opet na ctg pa ce odlucit oce mi dat gel za otvaranje ili me poslat kuci. 

MareiKate
    27. Siječanj 2019. 19:55

pepillu

Hvala
    Otvorena sam za vrh prsta pa su mi sa nekom spravicom gledali, al rekla je doktorica da je mogla vidit doslovno kao kroz ključanicu i zato su mi mjerili protoke na ultrazvuk, ugl sad idem opet na ctg pa ce odlucit oce mi dat gel za otvaranje ili me poslat kuci.

A kužim, ja sam skužila da si uloživa za vrh prsta a ne otvorena, sorry... Sretno 😘

pepillu
    27. Siječanj 2019. 21:50

Ipak sam poslala kuci 🙄 😭 
    Bas smo prave čekalice 😅

AnnaO
    28. Siječanj 2019. 02:59

Cure nema me dugo ali prijavljujem lagane trudove trenutno pijem kavu sve sam napravila moji momci spavaju snom pravednika muza cu buditi ujutro za posao pa u bolnicu javim vam se 😘

MareiKate
    28. Siječanj 2019. 06:14

AnnaO sretno!! 
    Ja sam provela pola noći na WC-u, užasan pritisak sam imala i sad mi je evo izletio čep i imam lagane bolove. Nadam se da se otvaram... 💪

pepillu
    28. Siječanj 2019. 10:11

Sretno cure, javljajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.