Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    25. Siječanj 2019. 16:36

du1988

evo me cure, nisam se mogla ranije javiti. Dora je stigla sinoć u 22:05, mrvica od 2900 i 51 cm. Ja sam se jako namucila, sporo sam se otvarala pa je proslo skoro 24 h u trudovima. Rezali su me pred kraj, imam 3 šava, ali to ce sve brzo proci, nek je ona nama stigla ziva i zdrava 😍 zadranka, i ja sam bila u prvom boksu i necu ga nikad zaboraviti 😂 danas je sa mnom cijeli dan, spava uglavnom. Probali smo malo na cicku, ali nemam jos mlijeka. Vidjet cemo kako ce nam ici od veceras kad ona bude malo razbuđenija. Eto, pozdrav mamama i čekalicama!

Du, čestitam od srca na maloj mrvici! Žao mi je da si se namučila, ali nek je Dora nama stigla 🤗💪 brz oporavak želim! 😘

• 4mommy
    25. Siječanj 2019. 17:04

Du čestitam ♥️

Majana
    25. Siječanj 2019. 17:04

Du cestitke od ❤️ eto Dore napokon s tobom 🤗😘

mmama2
    25. Siječanj 2019. 17:15

Neda30

Du cekamo te da nam se javis😘
    Salatice bas lijepo sto si se javila😘pusa za tebe i Lenu.
    Cure cekalice sretno😍
    Mi muku mucimo sa uspostavljanjem dojenja…pojavio mi se sukrvicavi iscjedak u obje dojke🤔bas kao i sa prvom bebom….sad to izdajamo da se kanalici skroz ociste pa cemo da dojimo Abd….jos sad poslije carskog se laktacija sporije uspostavlja …drzite fige da ovog puta uspijemo.
    😘😘😘za sve

Ali smijea dojiti bez obzira na sukrvicu to znas? Izdajas? 

url=https://lilypie.com]

mmama2
    25. Siječanj 2019. 17:16

Du cestitam od srca❤❤

• pepercorn
    25. Siječanj 2019. 17:34

Du cestitam!

zadranka86
    25. Siječanj 2019. 17:54

du1988

evo me cure, nisam se mogla ranije javiti. Dora je stigla sinoć u 22:05, mrvica od 2900 i 51 cm. Ja sam se jako namucila, sporo sam se otvarala pa je proslo skoro 24 h u trudovima. Rezali su me pred kraj, imam 3 šava, ali to ce sve brzo proci, nek je ona nama stigla ziva i zdrava 😍 zadranka, i ja sam bila u prvom boksu i necu ga nikad zaboraviti 😂 danas je sa mnom cijeli dan, spava uglavnom. Probali smo malo na cicku, ali nemam jos mlijeka. Vidjet cemo kako ce nam ici od veceras kad ona bude malo razbuđenija. Eto, pozdrav mamama i čekalicama!

Du Cestitam na Dori....cekala sam gledala di si jesi li....i evo vidim Dora nam stigla...znaci i ti u prvom boksu..ufff uffff....eto obe smo ga prosle...Ma nek je sve proslo nek ste vi nama dobro obe..sad polako....cestitam jos jednom....sretnoo

MareiKate
    25. Siječanj 2019. 18:10

Žene, zna li slučajno netko da li je velika razlika ako se inducira porod žene koja je zatvorena i one koja je ipak malo otvorena? Tj zanima me da li je ista procedura u ta dva slučaja i da li ta razlika ima utjecaja na "uspjeh" indukcije? Nije mi palo na pamet to danas pitati doktoricu a baš me zanima 🤔

_svjesna
    25. Siječanj 2019. 18:58

Du cestitke ❤️
    Bas sam sretna sto je stigla princeza, brzo ce ona postati velika beba, nevjerovatno je kako brzo porastu i promijene se, misevi mali. 
    Salatice, drago mi je sto si se javila, koliko jos vremena nakon poroda si primala heparin? Meni je produzen za jos 7 dana, trombociti i fibrinogen su mi jos malkice poviseni, nikako da se vrate u normalu. Injekcija mi je vec preko glave 😰

pepillu
    25. Siječanj 2019. 19:02

Du, nikako te dočekati od jucer :) čestitam ti, napokon je princeza stigla ❤️
    Ako stignes javi mi, kakvi su ti dojmovi, osoblje itd. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.