Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    28. Siječanj 2019. 20:18

pepillu

Du, lipo da si se javila, drago mi je da dobro napredujete ❤️ Jel mozes sjediti od šavova ili je to mission impossible?
    Poz mamama i bebama ❤️

nagnem se u desnu stranu jer su rezali ulijevo 😀
     veci je problem ustajanje i saginjanje. Kak si ti?

url=https://lilypie.com]

Ana89
    28. Siječanj 2019. 21:23

Drage mame i čekalice!
    Evo da se javimo. Moj hahar ima cca 5 i pol kg i 59 cm, u srijedu idemo na uzv kukića, slijedeći tjedan pedijatrici i vjerojatno će dobiti svoje drugo cjepivo.
    31.01 puni 3 mj života.
    Još nas muče grčevi, ali to je valjda tako kod prematurusa.
    Zato je mama otkrila novi trik: nošenje bebe u klokanici. Pomaže smiriti i uspavati dijete, a moje ruke budu frei.
    Čuvajte se sve ☺️

url=https://daisypath.com]

MareiKate
    29. Siječanj 2019. 02:18

Drage, došla je moja djevojčica. Bilo je kratko i pakleno. Došla u bolnicu otvorena 7-8 cm, prebrzo se otvarala i naravno to je rezultiralo epiziotomijom i porodom bez epi. Srećom sve je bilo gotovo za 4 sata i posrećilo me dežurstvo predivne doktorice. Od sestara i babica, ne znam uopće koja je tamo bila šta od njih nisu se predstavljale, ne bih imala nekog kruha i srećom da je bio muž samnom inače bi bila pogubljena i zapovraćana i vjerojatno bi mi sve skupa bilo užasno. 
    Naše srce ima 51 cm i skoro 3.600 kg i predivna je. Sretno svim čekalicama, želim vam brz porod kao moj ali bez epiziotomije 🥴
    Netko je ovdje pitao za Dianatal gel, ja ga imala i usprkos njemu i masiranju međice, porod je tako brzo išao da nema tu pomoći. 

Majana
    29. Siječanj 2019. 07:46

MareiKate cestitam ❤️😘🤗

_svjesna
    29. Siječanj 2019. 08:00

Maree, cestitke ❤️
    Sreca pa ima i epiziotomija, ja se time tjesim, da me nisu rezali ne znam kako bih ga istiskala, pritisak dolje je bio za poludjeti, a i na bebinu glavu pa su procijenili da treba rezati. Meni je babica masirala medjicu, a doktorica je htjela da se navali na stomak pa joj je ona rekla da ne radi to jer nije beba krupna, te da cu popucati, neka me pusti da to sama uradim. Tada sam ja rekla doktorici, onako pribrano u onim momentima hahaha, neka doktorice nemojte molim vas, mogu ja to 😂
    Ana, drago mi je da ste super, i ja sam uzela elasticnu maramu Ergobaby -Aura, nadam se da ce i nama posluziti. Inace ima neko iskustva s ovom maramom, je li iskoristiva? 

du1988
    29. Siječanj 2019. 09:01

mareikate, cestitam na vasoj sreci! Budi sretna da je sve islo tako brzo jer je kod mene trajalo 22 sata zbog presporog otvaranja i svejedno mi se doktor morao navaliti na trbuh i imam tri sava jer sam vec izgubila snagu pred kraj, a i njoj su pali otkucaji. Tako da je kod tebe stvarno bilo ekspresno! Brz oporavak ti zelim i mazi se sa svojom mrvom ❤️

pepillu
    29. Siječanj 2019. 10:10

MareiKate čestitam od srca, i tvom čekanju doslo je kraj.  ❤️
    Du, ja sam ti okej, svaki dan sad na ctg i tako ocito u nedogled ocito... 
    Ana tvoj je vec pravi frajer, sad jos malo moze poceti i kasice jesti pa nece biti grcica. ❤️

Emily1801
    29. Siječanj 2019. 12:15

Mare kod tebe slicno kao i kod mene.
    Meni sada s odmakom nije zao sto nisam dobila epi jer mi je jasno da porod mora boljeti i kod izgona ionako iskljucuju epiduralnu pa me to svakako nebi zaobislo. U onim bolovima naravno nisam tako razmisljala, ali sada mi je drago jer nije ni epiduralna tako bajna. Ipak je to ubod u kraljeznicu i sve to nosi za sobom opet neke druge nuspojave i moguce komplikacije, a i produzava sam porod. Ovako si bila brzo gotova i nisi se dugo mucila i za prvorotku je to odlican porod. 

Ako te tjesi mene nisu rezali, ali svejedno imam par savova jer mi je pukla vadejdej kad je prolazila rucica tako da ocito bez nekog šavica ne ide.
    Spricaj si uloske octeniseptom, to mi je jedan od boljih savjeta koji sam procitala jer malo sve rashladi i dezinficira. 
    Sve ce to proci, bitno da ste ti i mala cura dobro. Drzi se i pisi nam kako si.

mmama2
    29. Siječanj 2019. 12:17

Mare cestitam🎉🤘 stvarno ste super to odradile❤

Landy
    29. Siječanj 2019. 13:18

Mare čestitaaam😍😍🎉🎉

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.