Majana, ja sam u nedjelju u bolnici na ctg posto mi je tada termin tako se nadam se ce me ostavit onda bar u bolnici 😂
U ponedjeljak ces radit amnioskopiju? I tebi je u nedjelju termin ili?
Hej cure, evo i nas taman s pregleda
Dama voli spavat na ctg-u pa su nas drndali i razbuđivali😂 Ali eto sve je ok, 2 prsta otvorena, i kontrola u utorak..
Čestiiitke svim novim mamicama., ajdeee Du jaavi see😁😁😁
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Majana, ja sam u nedjelju u bolnici na ctg posto mi je tada termin tako se nadam se ce me ostavit onda bar u bolnici 😂
Pepillu nemoj si zazivati ostavljanje u bolnici prije reda 😂 radije ti doma dočekaj početak akcije 😅 mene moj muž svaki put hoće spakirati na pregled s torbom, onda mu moram objašnjavat da nema još potrebe za tim 😂 on misli ako me ostave u bolnici da je to to, nema veze što se djetetu neda van 😂 držim nam svima fige i nadam se da nam je Du dobro i da uživa sa Dorom 😊
Meni je po zm sutra a doktor me vodi pod 28.01., da radim amnioskopiju al ne znam ako nisam ni malo otvorena valjda nece
Meni je po zm sutra a doktor me vodi pod 28.01., da radim amnioskopiju al ne znam ako nisam ni malo otvorena valjda nece
Mislim da ako nisi otvorena ti neće gledati. Ja sam danas po njima 40+5 nisu mi još niti jednom gledali vodu jer sam zatvorena...
Žene, nema sreće za mene danas 😂, nalaz nepromijenjen, ja sam isto u nedjelju na kontroli u rađaoni a ako se ništa ne dogodi, srijeda indukcija. I mirna sam s tim, ne mogu više, jedva se krećem, sve me boli, baš mi je teško... A možda me još mala iznenadi i poštedi indukcije 😊
Bas smo bakzusne 😅 90% cura ovdje prije termina rodilo, njih nesto malo na termin a mi cemo bit ona manjina sto je eto bas morala preniti 🙈
U mene se ne zna ko je nestrpljiviji ili ja ili muz, a mora i neko prinit pa eto nas trevilo a sve trudnice oko mene u zadnje vrime rodile u 37,38 tt sad se vec svi sprdaju sa mnom🙈🙉🙊
Du cekamo te da nam se javis😘
Salatice bas lijepo sto si se javila😘pusa za tebe i Lenu.
Cure cekalice sretno😍
Mi muku mucimo sa uspostavljanjem dojenja...pojavio mi se sukrvicavi iscjedak u obje dojke🤔bas kao i sa prvom bebom....sad to izdajamo da se kanalici skroz ociste pa cemo da dojimo Abd....jos sad poslije carskog se laktacija sporije uspostavlja ...drzite fige da ovog puta uspijemo.
😘😘😘za sve
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
evo me cure, nisam se mogla ranije javiti. Dora je stigla sinoć u 22:05, mrvica od 2900 i 51 cm. Ja sam se jako namucila, sporo sam se otvarala pa je proslo skoro 24 h u trudovima. Rezali su me pred kraj, imam 3 šava, ali to ce sve brzo proci, nek je ona nama stigla ziva i zdrava 😍 zadranka, i ja sam bila u prvom boksu i necu ga nikad zaboraviti 😂 danas je sa mnom cijeli dan, spava uglavnom. Probali smo malo na cicku, ali nemam jos mlijeka. Vidjet cemo kako ce nam ici od veceras kad ona bude malo razbuđenija. Eto, pozdrav mamama i čekalicama!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji