Jel ima ko zna mozda dali je okej to sto mi je posteljica 3 stupnja a plodna voda mi je mliječna, protoci su isto dobro. Samo me sad malo muci jer je postelja 3 stupnja sto to nije vec da je dotrajala i da gubi svoje funkcije ?
Moja posteljica nije bila 3.stupanj, ali evo nekog iskustva
na zadnjem ultrazvuku prije poroda(25.1) sam bila 14.1 i receno mi je da je posteljina stupanj 2, protoci uredni, ctg svakodnevno do poroda. Nakraju u petak pregledom posteljice pri porodu doktor utvrduje da je posteljica u odlicnom stanju. Ako su ti protoci uredni, probaj se sto manje zamarati s time
Mare koja doktorica ti je na kraju bila na porodu?
Mene recimo izgon nije toliko bolio koliko me uzasno peklo sve, kao kad imas najgoru upalu mjehura pa te sve pece. Glup opis, ali meni je bilo tako i jedva sam cekala da prode pa sam tiskala najjace sto sam mogla i popucale su mi kapilare u oku, jos sam kao vampir.
Matea i meni je tako kad citam friska iskustva s poroda. Kao da sam rodila prije sto godina. Rekla sam da nema šanse da bi opet sve to prolazila, ali sada kad su mi se malo dojmovi slegli i kada sam zaboravila na bol razmisljam kako bi bilo lijepo da Mirna ima sestricu ili brata. A onda se ona probudi i krene urlanje pa se predomislim. 😂😂😂
Emily, Akšamija je bila, i to je bezveze prolazila, i ja ju doslovno dozvala kroz šalu u onom bunilu i žena ostala uz mene do kraja poroda i uvelike mi olakšala. I meni i suprugu 😅
Haha Emily tocno to, ja sam nakon prvog ooozbiljno rekla muzu da je to to i da ja to ne mogu opet, nakon drugog takoder, a evo me sad razmisljam o trecem 😂
Al onda isto ima dana kad iscrpe zadnje atome snage iz mene, tad isto ponavljam da nema vise djece 🙊 Ma vidjet cemo, jos sam mlada, imam puuuno vremena odlucit se opet radat hahaha 🤪
Hahhha kak sam se nasmijala slatko sada, cure evo mene sa trecim, najavljujem muzu da nije zadnje sigurno, a rekla sam nakon prvog da nemaaaa sanse vise radat😂😂😂 ugl u sva tri poroda trudovi su mi macji kasalj naspam izgona, mrzim izgon i onaj vatreni obruc kak se zove to pecenje kaj opisujete 🙈🙈 mrzim
url=https://lilypie.com]
Mame, moze li savjet da li da bebi uvedem neke kapi za lakse ispustanje gasova i kakice? 🙈
Jako mnogo se muci u zadnje vrijeme, nemiran je i u snu, nosamo se cijelo vrijeme ali dok to ne obavi nemamo mira ni mi niti on, zao mi ga, nekad i siku odbija.
Stolice su mu skroz vodenaste, ostalo je sve uredno. Ne znam da li da dajem nesto ili da nastavimo ovako? 😰
Mame, moze li savjet da li da bebi uvedem neke kapi za lakse ispustanje gasova i kakice? 🙈
Jako mnogo se muci u zadnje vrijeme, nemiran je i u snu, nosamo se cijelo vrijeme ali dok to ne obavi nemamo mira ni mi niti on, zao mi ga, nekad i siku odbija.
Stolice su mu skroz vodenaste, ostalo je sve uredno. Ne znam da li da dajem nesto ili da nastavimo ovako? 😰
Majcino mlijeko je savrseni probiotik za bebin trbuscic, vjeruj, mozes probati sa 100 kombinacija ali dok probavni sustav ne sazrije nema puno pomoci, doji i dalje na zahtjev, nosi ga, vozite bicikl nogicama, masiraj i grij trbuscic, neka spava i na njemu, kada si ti pored njega i pazis ga 100%
url=https://lilypie.com]
A vidis meni su pak trudovi gori od izgona, znam da ce sad bit gotovo kad krene izgon pa mi psiha lakse to prebrodi, a ovo prije me ubija, jos pogotovo jer to otvaranje kod mene svaki put nekak sporo islo... Mada mi sad drugi put bio bas grdi izgon ovog mog debeljuce, mislila sam da nece nikad izac 🙊🙈
Svjesna, ja nisam nikad nista davala pa nemam osobno iskustvo, ali mislim da tu neke velike pomoci nema, mozda ce ti neke mame imat bolje info ako su koristile... sretno svakako, izdrzite dok ne prode! 😘
Kada u principu prodju grcevi, kakva su vasa iskustva?
Zaista mi nista nije tesko, nosim do besvijesti, ali me takva panika uhvati kada place ludjacki a nikako ga ne uspijevam umiriti, nista ne pomaze, sav se zacene i zacrveni. Tesko mi ga je gledati a ne moci mu pomoci 🥺
Cak dojimo i bez sesirica, uhvati obje dojke i odradi skoro cijeli podoj, ali na kraju kad treba da gusta na siki i lagano vuce da zaspi onda trazi sesiric, lakse mu, lopov mali. Tako da tu jos razmisljam sta bih 😁
Pedijatrica mi je upravo savjetovala Colief kapi, rekla sam muzu da ipak kupi da pokusam 🤷🏽♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji