Evo da se i ja javim...
Kliker i ja smo odlično! On je na drugom posjetu patronažne dobio 150 g. Odobrila je jedno spavanje u trajanju 4 sata,jer jako dobro napredujemo. Cickamo često,probali smo jednom izdajanje ,nije se niti meni svidjela izdajalica,a bome ni njemu bočica,odmah sam mu poslije bocice sisu mora dati posjetili su nas bake i dide,i strina i ujo.. i sve u svemu baš uživam u majčinskoj idili😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, tebe sam se sjetila kad je bio hr ski tjedan :) ne mogu se sjetit jel muz trebao na skijanje tad ili mu je ostatak ekipe isao, al znam da sam zakljucila da je dobro da tad ne rodis :D bas lijepo napredujete, uzivaj :))
Zadranka, nemam nikakav pametan savjet, drzi se, sutra ce biti lakse kad odes kod dr!
Klikerice, tebe sam se sjetila kad je bio hr ski tjedan :) ne mogu se sjetit jel muz trebao na skijanje tad ili mu je ostatak ekipe isao, al znam da sam zakljucila da je dobro da tad ne rodis :D bas lijepo napredujete, uzivaj :))
Zadranka, nemam nikakav pametan savjet, drzi se, sutra ce biti lakse kad odes kod dr!
Hej,ma da prezivjela sam ski tjedan ,jer je cijela ekipa bila tada u Austriji,Francuskoj i Italiji... svi su najavili povratak 14.1. i da prije tada ne smijem jer mi muz nece imati s kim nazdraviti... i eto izdrzala sam do 18.1.😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, samo uživaj, baš lijepo :)
Čekalice moje, jeste obavile preglede? Ja jesam, i pošteno sam se iscimala, jer je su posumnjali da mi je prsnuo vodenjak. Već sam se vidjela na carskom jer je beba u premalo vode, na kraju me pogledala još dva doktora i ipak je sve ok, vode ima manje ali ne curi nego se logično smanjuje s obzirom na tjedne u kojima jesam. Sutra opet 😥 imam osjećaj da će me inducirat i prije srijede 😥
Mare ma ne mora znaciti da ce te inducirati.
Sve se to preokrene u par sati i trudovi pocnu kad im se najmanje nadas.
Probaj se podruziti s muzem ako nemas nekih zabrana. 😏
Pozdrav mamama i cekalicama,
Klikerice super sta lijepo napredujete ☺️
Mareikate nemam iskustva sa indukcijom ali svi kazu da je bolje odbit ako beba nije ugrozena na bilo koji nacin, mozda i mene doceka ta odluka 😏
Meni jucer svekrva bila u posjeti i otad su mi zivci 👎
Njoj je stresno cekat da ja rodim i kad cu vise mislim se evo sad cu, 100 puta sam joj rekla da mi ne triba pomoc kad rodim i da moze doc nakratko vidit unuku pod uvjetom da nije bolesna i smrkava al muz mi je na go i meni je ovo trece dijete ja ne vidim smisla nikakvog osim nedaj boze kakvih vecih komplikacija...ona uzima go 4.02 i misli meni visit po stanu 😱mislim da ce izbit nepotrebna svada... Sorry cure morala sam se negdi ispuvat bas sam 😒
Mare ma ne mora znaciti da ce te inducirati.
Sve se to preokrene u par sati i trudovi pocnu kad im se najmanje nadas.
Probaj se podruziti s muzem ako nemas nekih zabrana. 😏
Emily znam, Du i ti ste mi nakfriškiji primjer neočekivanog raspleta 😁 druženje s mužem isprobano, skačem po lopti, šećem... Ali eto danas sam se razočarala kad sam vidjela da se voda počela smanjivati i da su me naručili opet za sutra. Već sam mislila da me ni danas neće pustiti doma, dok sam čekala da me dođe druga dr pogledati, prošla mi je cijela vječnost na onom stolu 😨 i baš sam se uplašila za bebicu... Alii, samo pozitivno, još par dana, rejšit će se one way or another 😁
Nadam se da ste ti i Mirna dobro 😊 pozdrav!
Drage mame, lipo ste se javljate nama cekalicama i sto nas niste zaboravili.
Ja evo s pregleda uloziva sam za vrsak prsta (ako sam dobro rekla 😂) plodna voda mi je mliječna i trebala bi popodne opet doci na ctg za svaki slučaj pa sad ne znam sto ce biti.
U svakom slučaju kad mi dok. zabila prste sve sam zvijezde pribrojala i jos kako je čačkala doli, ne znam al ako tako boli porod onda bolje da me nema 😅😅
Majana, lijepo joj reci da ti ne triba pomoć i da ne triba uzimati godišnji.. znam da je malo škakljivo al bolje reci pa da zna na čemu je..
Drage mame, lipo ste se javljate nama cekalicama i sto nas niste zaboravili.
Ja evo s pregleda uloziva sam za vrsak prsta (ako sam dobro rekla 😂) plodna voda mi je mliječna i trebala bi popodne opet doci na ctg za svaki slučaj pa sad ne znam sto ce biti.
U svakom slučaju kad mi dok. zabila prste sve sam zvijezde pribrojala i jos kako je čačkala doli, ne znam al ako tako boli porod onda bolje da me nema 😅😅
Majana, lijepo joj reci da ti ne triba pomoć i da ne triba uzimati godišnji.. znam da je malo škakljivo al bolje reci pa da zna na čemu je..
Pokrenilo se nesto u tebe 👍bice te i ona malo otvorila 😉
Moguce, iako radije bih da me nije čačkala nego da samo od sebe sve krene
Sortiraj odgovore
Najstariji