Du cekamo te da nam se javis😘
Salatice bas lijepo sto si se javila😘pusa za tebe i Lenu.
Cure cekalice sretno😍
Mi muku mucimo sa uspostavljanjem dojenja…pojavio mi se sukrvicavi iscjedak u obje dojke🤔bas kao i sa prvom bebom….sad to izdajamo da se kanalici skroz ociste pa cemo da dojimo Abd….jos sad poslije carskog se laktacija sporije uspostavlja …drzite fige da ovog puta uspijemo.
😘😘😘za sve
Ali smijea dojiti bez obzira na sukrvicu to znas? Izdajas?
Ne jos nisam dala bebi da doji jer je bas groznog izgleda🤔iz nekih kanalica je cista krv. Danas je situacija puno bolja, imamo vise i mlijeka pa jd to dosta lakse izvlacit😉
Hvala ti na savjetu, volila bih ako jos ima neko da je imao slicnu situaciju da se javi😚
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
evo me cure, nisam se mogla ranije javiti. Dora je stigla sinoć u 22:05, mrvica od 2900 i 51 cm. Ja sam se jako namucila, sporo sam se otvarala pa je proslo skoro 24 h u trudovima. Rezali su me pred kraj, imam 3 šava, ali to ce sve brzo proci, nek je ona nama stigla ziva i zdrava 😍 zadranka, i ja sam bila u prvom boksu i necu ga nikad zaboraviti 😂 danas je sa mnom cijeli dan, spava uglavnom. Probali smo malo na cicku, ali nemam jos mlijeka. Vidjet cemo kako ce nam ici od veceras kad ona bude malo razbuđenija. Eto, pozdrav mamama i čekalicama!
Iskrene čestitke Du😍😘
Dori želim dug i sretan život😍😘
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
hvala cure svima! pepillu, osoblje je stvarno pozeljeti...od odjela, babica, doktora...divota! Jedino su uvjeti sto se wc-a tice uzas...nema bas tople vode i tako, oboruzaj se vlaznim maramicama svih vrsta :)
url=https://lilypie.com]
hvala cure svima! pepillu, osoblje je stvarno pozeljeti…od odjela, babica, doktora…divota! Jedino su uvjeti sto se wc-a tice uzas…nema bas tople vode i tako, oboruzaj se vlaznim maramicama svih vrsta :)
Hvala, imat cu na umu 😊
Uživaj sa svojom curkom ❤️
Mame pomozite iskustvom...ja san vise bass psihicki umorna stalnooo stalnooo nesto....sad smo vec 2tj na tom hipp combiotik zbog grceva i zatvora..ima dva dana pojavila se krv u stolici..znaci tragovi krvi u peleni..sokkkk..zvala pedijatriju zvala njegovu pedijatricu kao pratit oce se ponavljat pa ce mo vidit sto dalje...on kaka svaki dr dan..danas po drugi put to se ponovilo..ja opet u soku..zovem patronaznu da ne idem s njim odma na pedijatriju ionako je sad pun don viroza..ona kaze kao da 0na ne bi panicarila ali da svakako u pon zovem ponovo njegovu pedijatricu...Ima li neka od vas iskustvo tragova krvi u stolici bebe i iskustvo s tim hipp combiotikom??ajme cure moje ja san vise bas psihicki luda od svega nikako mira kako san rodila...😣
Mame pomozite iskustvom…ja san vise bass psihicki umorna stalnooo stalnooo nesto….sad smo vec 2tj na tom hipp combiotik zbog grceva i zatvora..ima dva dana pojavila se krv u stolici..znaci tragovi krvi u peleni..sokkkk..zvala pedijatriju zvala njegovu pedijatricu kao pratit oce se ponavljat pa ce mo vidit sto dalje…on kaka svaki dr dan..danas po drugi put to se ponovilo..ja opet u soku..zovem patronaznu da ne idem s njim odma na pedijatriju ionako je sad pun don viroza..ona kaze kao da 0na ne bi panicarila ali da svakako u pon zovem ponovo njegovu pedijatricu…Ima li neka od vas iskustvo tragova krvi u stolici bebe i iskustvo s tim hipp combiotikom??ajme cure moje ja san vise bas psihicki luda od svega nikako mira kako san rodila…😣
Jesi sigurna da nije krv od napinjanja, da je zilica neka pukla.. dojila jesi jedno vrijeme, alergija na kravlje mlijeko se zna pokazat sa tragovima krvi u stolici, a 3 tj je potrebno da se ocisti organizam od istoga.. ako se nastavi ta krv ja bi radila test na alergiju na kravlje mlijeko pa ako se pokaze pozitivno presla na neki ad koji je za alergicare... i bez panike ;)
Mame pomozite iskustvom…ja san vise bass psihicki umorna stalnooo stalnooo nesto….sad smo vec 2tj na tom hipp combiotik zbog grceva i zatvora..ima dva dana pojavila se krv u stolici..znaci tragovi krvi u peleni..sokkkk..zvala pedijatriju zvala njegovu pedijatricu kao pratit oce se ponavljat pa ce mo vidit sto dalje…on kaka svaki dr dan..danas po drugi put to se ponovilo..ja opet u soku..zovem patronaznu da ne idem s njim odma na pedijatriju ionako je sad pun don viroza..ona kaze kao da 0na ne bi panicarila ali da svakako u pon zovem ponovo njegovu pedijatricu…Ima li neka od vas iskustvo tragova krvi u stolici bebe i iskustvo s tim hipp combiotikom??ajme cure moje ja san vise bas psihicki luda od svega nikako mira kako san rodila…😣
Jesi sigurna da nije krv od napinjanja, da je zilica neka pukla.. dojila jesi jedno vrijeme, alergija na kravlje mlijeko se zna pokazat sa tragovima krvi u stolici, a 3 tj je potrebno da se ocisti organizam od istoga.. ako se nastavi ta krv ja bi radila test na alergiju na kravlje mlijeko pa ako se pokaze pozitivno presla na neki ad koji je za alergicare… i bez panike ;)
A to kao pretpotavljaju od napinjanja i da pratim..ovo je druga takva stolica jer on i kaka svaki dr dan.a e doila san onih deset dana...vise nisam pametna postajem vise luda od svega..ne bi ga vodila odma na pedijatriju da tamo jos skupi nesto..misla san sacekat ponediljak i zvat njegovu pedicu pitat sto mi je cinit..viruj da san bas izblesana i tocno mi mozak ne radi sto ciniti....ja isto prva pomisao ziluca od napinjanja il je alergija...samo eto ne mos sto posto znat bez pretraga..😥😣
Evo i nas da se malo oglasimo,jos smo 2u1, sutra cemo vidjet dali indukcija ili jos malo sacekat. Danas je 41 tjedan,otvorena sam 2 prsta,sve je omeksano,samo nikako krenut. Plodna voda je isto cista,ima je dovoljno,pa sve odugovlace.
A mojoj curki ocito fino kod mame
Zadranka nadam se da ce uskoro bit bolje,u ponedjeljak zovi pedijatricu,ako nista da ga pregleda,izvadi nalaze... moze bit bezazleno,bar ces bit mirnija. Drzi se
Čestitam svim novim mamama
Blaža 🙈 za izgoriti. Ja vise ludim a mogu misliti kako ti tek. Drzim fige da se od samo pokrene uskoro. 🤞🏽😊
Mi smo bili na pregledu u petak, djevojčica je super, procjena na 3200. Iako sam zatvorena, doktorica je mišljenja da neću dočekati termin jer je posteljica zrela i nisam prvorotka 🤷♀️ ne opterećujem se tim, bit ce kad bude, to nikad ne možemo znati. Svjesna sam da će brzo pa maksimalno uživam u njenim migoljenjima u trbuhu 🤰 u petak opet kontrola.
Čestitke svim novim mamama, Du zmajice i Dora lavice šaljem veeeeeeeliki zagrljaj 💕💕
Blazo brzo si reš-pečena, jesi spremna? 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji