Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    24. Siječanj 2019. 10:10

svjesna, bravo za odlican napredak! bambusovlist, cestitam ti! Ja se javljam iz predrađaone, klistir obavljen, trudovi krenuli nocas oko ponoci na 10 min, jutros dosla oko pol 8, bili na 5 min. Otvorena sam bila oko 3-4 cm i sad setam i cekam daljnje otvaranje. Drzite mi fige i javim se kad prodje! 😆

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    24. Siječanj 2019. 10:18

du1988

svjesna, bravo za odlican napredak! bambusovlist, cestitam ti! Ja se javljam iz predrađaone, klistir obavljen, trudovi krenuli nocas oko ponoci na 10 min, jutros dosla oko pol 8, bili na 5 min. Otvorena sam bila oko 3-4 cm i sad setam i cekam daljnje otvaranje. Drzite mi fige i javim se kad prodje! 😆

Du, jupiiii!! Drago mi je da je krenulo! Sretno i hrabro! 🤗

pepillu
    24. Siječanj 2019. 10:29

Du, napokon 😄 sretnooooo!!! Nek bude sto brzi i bezbolniji. 🤞🏽 Javi! 

bambusovlist
    24. Siječanj 2019. 10:55

Mamica, sve razumin...
    Vjerujem da su bolovi užasni, ali proći će.
    Slažem se da je u normalnim uvjetima prirodni porod najbolje i najzdravije rješenje, ali kako mi se na porodu ukazao i nanizao veći broj komplikacija, ne bih ponovno riskirala. Iako se sve može promijenit. Možda sam još malo istraumatizirana.
    Ali sve zaboraviš, kad ih ugledaš i primiš. Stvarno je istina. 
    Nadam se da ćeš se ti oporavit čim prije i da će svi bolovi proć kao vjetrom odnešeni. 😊
    Čuvaj se!
    Du, sretno!!! 
    Navijam za brz i lagan porod!

zadranka86
    24. Siječanj 2019. 11:21

DU sretno draga...ja san ovaj put bila u prvom boksu....sad kad te citam prisjecam se svega i moje predradaone i lopte i setanja i svega...koje su babice kakve ...meni su u prvoj smjeni bile odlicne posli su mi bile neke a ono...ni smrdi nit mirise??koji doktor je u radaoni..pisi ko uspijes...sretnoooo

Sunflower! 🌻
    24. Siječanj 2019. 11:31

Sretnoooo Du!! 🥰
    Svjesna, bravo za bebu i mamu 💪🏻 Ja isto mislim da ne trebas brinuti preko noci ako ti je i pedijatar to potvrdio i dok beba lijepo napreduje.. a drzim fige da cete se i sesirica ubrzo rijesit. Moj isto rijetko kad jede duze od 10min, samo ako se uspavljuje na sisi onda to potraje, a ovak inace to on na brzinu rijesi 😅
    I mi smo danas bili na kontroli, imamo tocno 2 mjeseca veeec 😱
    Bucko ima 6780g i 60cm, u mjesec dana od prosle kontrole dobio kilu i pol i 4cm. Tako da sam bas sretna i ponosna na njega i svoju sisu haha 😅🥰🥰

_svjesna
    24. Siječanj 2019. 12:02

Hvala cure, bravo i za vas, bebani odlicno napreduju. ❤️
    Du sretno, bude to sve sve super, danas stize mamina princeza ☺️

du1988
    24. Siječanj 2019. 12:03

zadranka, danas je bas mirno-ja sam jedina za sada od jutra! Presetala sam ovaj hodnik ni ne znam koliko puta 😂 sjetila sam se i tebe! Sestre su odlicne, ljubazne, susretljive. A dezuran je moj doktor, nije se moglo bolje poklopiti (dr.Matas). Tko je tebi bio?

• pepercorn
    24. Siječanj 2019. 12:17

Du sretno! Neka bude brzo!

pepillu
    24. Siječanj 2019. 13:09

Šaljem zagrljaj za sve naše kloksa bebe, uvijek je lijepo cuti kako dobro napreduju 🤗🤗
    Kako ide, du?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.