Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    23. Siječanj 2019. 19:00

_svjesna

Evo cure da se i mi malo javimo.
    Napredujemo fino, dojimo se i dalje preko sesirica, sad se vec bojim da dojku vise nece htjeti bez njih, probavam i dalje. Mislim da ga muce grcevi, svaki dan u isto vrijeme poslije dojenja kada ga dignem da podrigne pocne plakati i vise nista ne pali da usuti osim nosenja na ramenu. Kada ga spustim onda trazi siku, ali mu je vec previse i bljuca pa se naljuti, stomak mu se grci i na sisi cvili. Pri tom se jako muci da prducne i da kaki. Jel da su ovo grcevi? Ne dajem mu nista od kapi, sutra smo kod pedice pa cemo vidjeti sto cemo.
    Zna li neka mama cime se smije tretirati manji osip po licu kao dojenacki osip ili se to beba cisti od hormona?
    Cure, neko je spomenuo grubi pregled, meni je najgora stvar na porodu bila kad dodju svako malo pa dolje provjeravaju koliko si otvoren, to je bol koju nisam mogla trpjeti i koja mi je bila gora od najjacih kontrakcija i ipak mislim da nije do grubosti ljekara nego da tako i boli kad si otvoren i provjeravaju grlic.
    Svim curama sretno, da se sto prije stvari pokrenu i da brzo drzite smotuljke pored sebe.❤️

Kako izgleda osip? Vrlo vjerojatno se samo cisti beba.. mi se samo umijemo svako jutro prokuhanom cistom vodom i ne koristim jos, a vjerojatno i necu, nista od kremica i sl..

url=https://lilypie.com]

• pepercorn
    23. Siječanj 2019. 19:33

pepillu

Mateikate bar si uloziva koliko toliko 😂
    Pepercorn, jesi sad i dalje u bolnici ili? Mogla bi ti svaki dan sad isto… al neka u terminu si!
    Svjesna lijepo cuti od tebe, sretno dalje s dojenjem:)

Nisam vise, pustili me danas jer se nisam dodatno otvorila, ali moram i dalje mirovati. Rekli su da ako izdrzim do punih 38tt da radim sto zelim 😁
    Nadam se da cu barem danas doma se naspavati, a onda neka malena dode kad zeli 😀

pepillu
    23. Siječanj 2019. 23:51

Dora kampira 😊
    Pepercorn, ajd super. Bitno da je sve dobro 😊

Mamica2
    24. Siječanj 2019. 04:06

Neda cestitam
    Svjesna kad je starija curka imala takvo lice pedijatrica je rekla da nista ne diramo, da ce proci samo od sebe, da je to ciscenje od hormona. Tako je i bilo, sve proslo super 

Mamica2
    24. Siječanj 2019. 04:15

Meni danas vade kateteter i od danas bi trebali pomalo poceti s dojenjem. Rekla je sestra daninace bebama kad se rode na carski davaju po 30 ml ad a da mojoj popije po 60, velik jenpa mu treba vise.
    Jucer sam se prvi put ustala i bilo je mnogo bolnije nego nakon prvog carakog, rana rezana na istom mjestu plus dizali jos priraslice nastale od prvog carskog, kazu da je normalno da vise boli. Jos uvijek ne mogu leci na bok u krevetu jer me stravicno zaboli stomak tako da sam stalno na ledjima pa me od toga bole ledja.... Uglavnom veselo

bambusovlist
    24. Siječanj 2019. 06:10

Pozdrav svima!
    Čestitam svim mamama i bebama, a ostale ohrabljujem!
    Brzo će to i držite se još malo! 😊
    Ja prijavljujem rođenje djevojčice Rine 30.12.2018.
    Prirodan porod, težak i svakakav, ali isplati se.
    Ona 50 cm duga i 3260 teška.
    Sljedeći put se naručujem za carski. 😬
    Sad smo kući i dojimo.
    Svaki dan je izazov! ❤️

Mamica2
    24. Siječanj 2019. 07:30

bambusovlist

Pozdrav svima!
    Čestitam svim mamama i bebama, a ostale ohrabljujem!
    Brzo će to i držite se još malo! 😊
    Ja prijavljujem rođenje djevojčice Rine 30.12.2018.
    Prirodan porod, težak i svakakav, ali isplati se.
    Ona 50 cm duga i 3260 teška.
    Sljedeći put se naručujem za carski. 😬
    Sad smo kući i dojimo.
    Svaki dan je izazov! ❤️

Nije ti carski pjesma
    Vecina zena sto rode vagiinalno nakon poroda su kao nove nakon visesatnje patnje za nas carice patnje tek pocinju. To je operacija i boli svaki pokret a o istajanju da ne pricam. Ja se jos uvijek ne mogu okrenuti na bok od bolova. Jedva drzim bocu od 1 litre jer mi je teska i zaboli rana a kamoli bebu od 4 kg.

_svjesna
    24. Siječanj 2019. 09:30

Evo nas od pedijatra, mali je super, za 20 dana dobio je cijeli kilogram, sada smo teski 4000g ☺️
    Ja sam presretna. Kaze dr da sad uvecer mogu dopustiti razmak od 3h izmedju podoja, da li je ovo u redu? 
    Sinoc je uhvatio dojku bez sesirica, i to bas pravi onaj hvat sa cijelom areolom i sisao je 10 min. Onda je pustio i naljutio se pa cak kasnije nije htio dojiti ni sa sesiricem. A jako bih ih voljela izbaciti jer mu preko njih prelako izlazi mlijeko i naguta se zraka. 🥺

pepillu
    24. Siječanj 2019. 09:52

Bambusov list čestitam na srecici 😊
    Svjesna nisam iskusna al znam npr da moja kuma kad je rodila je budila malu svaka 3 sata obavezno prvi tjedan a nakon tog perioda ju je pustila da spava noću koliko oce jer je njoj teorija ako je gladna probuditi ce se i da danas se oko svega sa bebama pretjeruje, eno mala danas ima skoro 4 godine, ziva i zdrava 😅

mmama2
    24. Siječanj 2019. 09:55

_svjesna

Evo nas od pedijatra, mali je super, za 20 dana dobio je cijeli kilogram, sada smo teski 4000g ☺️
    Ja sam presretna. Kaze dr da sad uvecer mogu dopustiti razmak od 3h izmedju podoja, da li je ovo u redu?
    Sinoc je uhvatio dojku bez sesirica, i to bas pravi onaj hvat sa cijelom areolom i sisao je 10 min. Onda je pustio i naljutio se pa cak kasnije nije htio dojiti ni sa sesiricem. A jako bih ih voljela izbaciti jer mu preko njih prelako izlazi mlijeko i naguta se zraka. 🥺

Bravo za kilice. Smijes pustiti i 4 h bez jela jednom u 24 sata posto je napredak takav, izuzetan🎉🎉 moji spava noc 4 sati bez jela i dalje jede svakih 2-3 sata i isto dobiva jako puno na kilazi, to je savjet ibclc savjetnice kojoj vjerujem vise nego i jednom pedijatru :) kaj se tice sesirica, pa 10 min je super dojenja, ako je sisao aktivno, to mu je dosta.. dr put bez sesirica neka doji opet 10 min, pa opet 10 min, kada god je raspolozen ti tako ponudi i na dobrom putu ste rijesit ih se

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.