Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    14. Siječanj 2019. 10:03

Hvala puno na iskustvima, svacije mi puno znaci.
    Jedva cekam da stanem malo na svoje noge i da mi konci spadnu. Btw kako znati jesu li se konci od epi apsorbovali? Nakon koliko ste se oporavile od reza?

Sto se tice dojenja, malo ga dignem dok ga dojim na uzviseni polozaj i izdojim ako je dojka prepunjena, onda ljepse jede. Nekad ga dignem da podrigne ako vidim da se bas nagutao zraka, a nekad ako je zaspao spustim na bok, na boku inace i spava.  Da li ovoliki zrak moze dolaziti iz sesirica na koje dojim? Koristim Aventove S velicinu. Bez njih nemamo dobar hvat iako uhvati bradavicu ali uhvati samo nju, cim mu utrpam veci dio areole nece da vuce. Ovi sesirici su mi jako duboki, iznad bradavice ostane jos mnogo prostora.
    Ana koliko dugo drzis izdojeno mlijeko u frizideru bez zamrzavanja? 

mmama2
    14. Siječanj 2019. 11:27

Moja beba je kao izmisljenja😇😇 spava stalno, jedva ga na cicu stavim.. papa skolski, pelene pune.. po noci spava ko top, isto samo mjenjam cice kada se promeskolji, probudi se pred jutro pokakan tada se presvuce i jos dva, tri sata odspavamo.. preko dana spava non stop😂😂 decki su mi preprepreeedivni, uopce ga ne ispustaju iz vida, iz ruku, njezni i pazljivi skroz❤❤❤ danas nam je 5dan, jucer smo u setnji malo bili jer je u zg 10stupnjeva i sunce pici ko ludo, a rekli su promjenu pa treba iskoristit to😊 inace ja sam kao da nisam rodila znaci zene drage roditi bez pucanja, bez rezanja je san❤❤❤❤ saljemo puse mamama i cekalicama✌

url=https://lilypie.com]

Nunii
    14. Siječanj 2019. 11:39

Da se i mi javimo. Jucer smo napunili dva tjedna.
    Bolju bebu nisam mogla ni pozeljeti. Spava,jede i puni pelene. U bolnici su rekli svaka tri sata na sisu. Prije svakog jela nova pelena da se malo razbudi za vrijeme preslacenja. U bolnici nismo koristili nikakve kremice i nije bilo problema.
    U nocnoj smjeni imamo dva budenja u razmaku od dva sata. Papamo i spavamo dalje.
    Dojim na polusjedecki pa ga drzim ili na boku pa se prikapci samo. Od dohrane su bili grcici pa smo ju izbacili.
    Moj oporavak je ono.. Rez pa ponovno otvaranje reza i vristaona. Vanjski su ok i nadam se da uskoro budu koncici popadali,a za unutarnje ne znam.
    Eto,moje iskustvo u Njemackoj  nije bas predivno bilo. Porod po meni brzi i lijep,ali tih sest dana kasnije u bolnici cisti horor. Vec sad dok se sjetim da za mjesec dana moram kod ginica na pregled tjera mi suze na oci od straha.

Cestitke novim mamicama ❤️ i sretno trudnicama na pregledima😘

du1988
    14. Siječanj 2019. 11:55

Evo i mene...jutros obavila ctg, sve ok, trudove nije ocitavalo. Doktor me pozvao da dogovorimo termin za carski, kad ono.. Dora opet glavom dolje 😂 cudo od djeteta...Lijepo je citati da se dobro snalazite s bebama, nama cekalicama svima jos saljem strpljenja i pozitive za finis! 😊❤️

Ana89
    14. Siječanj 2019. 12:03

_svjesna

Hvala puno na iskustvima, svacije mi puno znaci.
    Jedva cekam da stanem malo na svoje noge i da mi konci spadnu. Btw kako znati jesu li se konci od epi apsorbovali? Nakon koliko ste se oporavile od reza?

Sto se tice dojenja, malo ga dignem dok ga dojim na uzviseni polozaj i izdojim ako je dojka prepunjena, onda ljepse jede. Nekad ga dignem da podrigne ako vidim da se bas nagutao zraka, a nekad ako je zaspao spustim na bok, na boku inace i spava. Da li ovoliki zrak moze dolaziti iz sesirica na koje dojim? Koristim Aventove S velicinu. Bez njih nemamo dobar hvat iako uhvati bradavicu ali uhvati samo nju, cim mu utrpam veci dio areole nece da vuce. Ovi sesirici su mi jako duboki, iznad bradavice ostane jos mnogo prostora.

Po 3-4 sata.

url=https://daisypath.com]

Ofnica
    14. Siječanj 2019. 12:11

Ana89

_svjesna

Po 3-4 sata.

U frižideru mlijeko može biti do 48 sati bez problema, samo ga držite dublje u frižideru, a ne u vratima gdje je malo viša temp.
    Piše mama izdajalica 8mj. Ako zamrzavate, stavljajte u manje dozice. Ja osobno nikad nisam zamrzavala jer se često mlijeku zna promijeniti okus, ako je što i ostalo nepotrošeno, nisam bacala nego ubacila u vodu za kupanje bebe.

MareiKate
    14. Siječanj 2019. 13:06

Ma vidim sve se mame više manje super snalaze sa bebicama, lijepo je to pročitati! Ja jedva čekam vidjeti što ću ja dobiti na lutriji 😄 malo smireno stvorenje ili nekog zafrkanta 😅
    Du,  baš mi je drago da se okrenula!! Da ne povjeruješ kako se ona bućka fino, znaš li koliko ima kg sada?

_svjesna
    14. Siječanj 2019. 13:56

Divno je procitati pozitivna iskustva, i ja imam bebicu za pozeljeti, samo spava i jedva se razbudimo za podoje. Ali moj muz je vec komiran od umora, ja nemam pojma od cega, ja navecer sama spavam s bebom, hranim a svekrva ga presvlaci, a on opet najumorniji od svih nas 😁 On je preko dana dosta aktivan oko njega, sve ga zanima, pomaze nam, zaista je divan.
    Kako ste spavale prvih dana i kasnije s bebom? Muza sam istjerala iz kreveta jer mi je lakse bebu sa sobom, on se jadan lomi na kaucu. Probali smo da spavamo skupa, a beba u kreveticu pa da mi ga on dodaje na podoje, medjutim tako se samo oboje iscrpimo. A i bebon voli kod mene.
    Pupak nam je otpao 8.dana jucer, sad je ostala ona mala ranica, cime se sada to tretira i prekriva? Zavrcem pelenu i dalje medjutim jutros sam primijetila malo krvi na gazi, jel to normalno? 

Blaza26
    14. Siječanj 2019. 14:25

Pozz cure,evo i nas, zatvorena  i dalje,nema nikakvih naznaka,tvrdoglava je moja cura,neće ona prije termina
    pusice svim bebicama i mamama,šaljemo svu snagu za neprospavane noći,i pusice za grčiće
    drago mi je pročitat da se fino snalazite,jedva čekam i ja da rodim
    Du Dora je čudo i ona se nije rodila,već pokazuje da je glavna
    Zadranka kako ste vi??

du1988
    14. Siječanj 2019. 15:32

MareiKate

Ma vidim sve se mame više manje super snalaze sa bebicama, lijepo je to pročitati! Ja jedva čekam vidjeti što ću ja dobiti na lutriji 😄 malo smireno stvorenje ili nekog zafrkanta 😅
    Du,baš mi je drago da se okrenula!! Da ne povjeruješ kako se ona bućka fino, znaš li koliko ima kg sada?

U srijedu idem na vaginalni pregled pa ce ju vjerojatno tada mjeriti 😊 bas javim! ja racunam da je oko 3200

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.