Emily1801, kod tebe još ništa? Bila danas gore pa te se sjetila...
Mare nista. Bas sam danas isto bila dolje u trudnickoj oko 10 i kasnije u radaoni na pregledu. Nesto trudova na ctg-u ima, ali ja nisam nista osjetila.
2-3 cm sam jos od ponedjeljka i to je to. U petak opet kontrola.
Daj bas me zanima, mozda sam te srela i prosla pored tebe a da nisam ni znala!
Kako si ti? Kakvo je stanje kod tebe?
Kod mene i dalje ista situacija..Zatvorena sam, s Dorom je sve ok, procjena je da je oko 3000-3100. Odlucila cura kampirati sad kad je opet naglavacke. Ovdje induciraju na 41+3 pa cemo vidjeti sto ce biti prije. Kako ste vi ostale cekalice? Mare, ima li pomaka?
url=https://lilypie.com]
Evo i nas jos cekamo😊
Mene zanima jel ima neka mama koja se porodila prirodno a da je koristila Duphastone tbl. Do 36.sedmice. Kako ste se otvarale pri porodu, indukcija ili ne....bas me neki strah uhvatio🙄 Mozda cu i ja na carski🙄
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Evo i nas jos cekamo😊
Mene zanima jel ima neka mama koja se porodila prirodno a da je koristila Duphastone tbl. Do 36.sedmice. Kako ste se otvarale pri porodu, indukcija ili ne….bas me neki strah uhvatio🙄 Mozda cu i ja na carski🙄
Ja san na dufastonu bila do 36tj.porod tezak otvarala se ko puz..sad jel to razlog il ne...nezz..meni je puka vodenjak i na drip cili porod jer nusan imala uopce svoje trudove....tako da evo nezz sto bi ti rekla da li je to razlog il ne..ali ja sam imala problem jer nisam imala trudove svoje drip me poceo sibat posteno tek nakon par sati na njemu a otvarala se kazem ti sporo plus meni je beba ostala visoko i kad san se otvorila jos san mucila dok se mali nije spustio..da ne duzim dalje...sto se zice otvaranja nezz da li je kriv dufaston..ali evo ja san taka trudnica bila sa dufastonom do 36tj.sretnoooo
url=https://lilypie.com]
Ja sam bila na Utrogestanu do 37 nedjelja, preko noci se sve pokrenulo, pocela se otvarat i fino se otvarala sve do kraja poroda, ne mora to nista da znaci, iako sam se i ja toga bojala. ☺️
Emily, ja sam stigla tamo oko pola 12 tako da se nismo onda mogle sresti... Bila neka curka tamo kad sam bila s torbom za rađaonu, crne kose, ja zurila, reko možda si ti 😄🙈
Kod mene nšta, nit otvorena nit se kakvi trudovi vide na ctgu 😅 nit se ona spustila koliko sam shvatila, glavica prednjači ali je ona još dosta visoko... malo me to frustrira zbog bolova koje imam jer nisu zanemarivi i česti su i nekad me drže satima kad krenu, ali ajde, čekam, ima još vremena...
Du, moju su prošli tjedan procijenili na između 3.100 i 3.300 i onda me dr pitala koliko je imala zadnji put, i kad sam rekla onda je stavila na nalaz ipak 3.100 tak da mislim da je to tako odokativno lupila da uopće to ne doživljavam 😄
Mare a sad vidim da si ti 38. tjedan. Joooj mila, ima jos vremena. Ja sam 40+4 po uzv. Po ZM tjedan vise. Zao mi je sto imas bolove.
Ja sam se nadala da cu roditi sutra, na svoj rodendan ali sve mi se cini da nista od toga. Netko ima druge planove. 😂
Kako god, sutra navecer sam opet tamo. Danas se bacam na ribanje podova. 🤣🤣
Mare a sad vidim da si ti 38. tjedan. Joooj mila, ima jos vremena. Ja sam 40+4 po uzv. Po ZM tjedan vise. Zao mi je sto imas bolove.
Ja sam se nadala da cu roditi sutra, na svoj rodendan ali sve mi se cini da nista od toga. Netko ima druge planove. 😂
Kako god, sutra navecer sam opet tamo. Danas se bacam na ribanje podova. 🤣🤣
Ma mene su smrdali što su mi pomakli termin za tih tjedan dana pa me vode da sam 39+4... Plus ti bolovi, inače uopće ne bih imala nikakva očekivanja još...
Iako, ja bih rekla da će se mala držati svog originalnog termina i ne bi me začudila da dođe početkom veljače tek 😄 ne znam samo kako ću do tada istrpiti sva čekanja u trudničkoj i sva pitanja: jel je, jel je 🤣
A tebe sad pregledavaju u rađaoni? Kako to?
Meni je jučer bila Akšamija na pregledu, presretna sam bila kad sam ju vidjela, i rekla mi je da se ne zamaram s ničim i da nema nikakvih pravila i da nije isključeno da se vidimo i ranije od idućeg zakazanog termina...
Sretno, tebi stvarno želim čim prije, a za mene da, apsolutno još ima vremena puno.
Sortiraj odgovore
Najstariji