Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    15. Siječanj 2019. 23:21

Hvala vam cure moje!😘😘
    Ovaj put uz Bozju pomoc do zive i zdrave bebe!🙏💕

Nunii
    15. Siječanj 2019. 23:57

Bulbi91 ❤️❤️
    Jakooooo punoooo mi je drago ❤️ Nemam rijeci kojima bi to opisala. 

Blaza26
    16. Siječanj 2019. 00:33

Bulbi91

Cure cestitam na bebicama!!!😍A vama koje jos iscekujete da sto brze prođe i da sve bude ok!🙏💕
    Mi dns imali pregled hvala Bogu sve je ok ,daj Boze da tako i ostane🙏💕 i imamo malog deckica na putu🙏💕😍…

Čestitam draga Bulbi😍😍😍😍😍
    Neka bude živ i zdrav! 🙏🙏🙏🙏
    Ne mogu ti opisat kako mi je drago. Stić će naš mlađi braco,naš borac🙏😍

Klikerica
    16. Siječanj 2019. 07:33

Bulbi91

Cure cestitam na bebicama!!!😍A vama koje jos iscekujete da sto brze prođe i da sve bude ok!🙏💕
    Mi dns imali pregled hvala Bogu sve je ok ,daj Boze da tako i ostane🙏💕 i imamo malog deckica na putu🙏💕😍…

Predivno!  Naš braco je na putu... jedva čekam da ga upoznamo😀😍brzo ce to proći😘javljaj nam svakako!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    16. Siječanj 2019. 09:14

Bulbi cestitam ti od srca! ❤

zadranka86
    16. Siječanj 2019. 09:34

Cestitke Bulbi na malom braci..Neka vas prati Bozji blagoslov..😍😍😘😘

url=https://lilypie.com]

pepillu
    16. Siječanj 2019. 11:46

Bulbi.. čestitam na sinu, sretno do kraja ❤️ 🙏🏼

Bulbi91
    16. Siječanj 2019. 11:55

Cure hvala vam svima od ❤...
    Jedno pitanje za vas iskusne mame i trudnice...dr.mi je radio cervikometriju i ispalo je 3,28cm  UU je T oblika(zatvoreno)....mene to malo plasi...kaze dr.da je sve iznas 2,5 cm ok i da ne brinem...da to sve ovisi i o anatomiji...iskreno se nadam da ce takvo i ostati do termina🙏💕...
    Jel imala koja sl.situaciju?
    Cesto radimo crp,kks i briseve tako da se trudimo imati sve pod kobtrolom...

du1988
    16. Siječanj 2019. 13:29

bulbi, ne brini, to je sve super! Bilo je slucajeva gdje su cure prakticki bez cerviksa jos i prenijele! 
    😊

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    16. Siječanj 2019. 15:58

du1988

bulbi, ne brini, to je sve super! Bilo je slucajeva gdje su cure prakticki bez cerviksa jos i prenijele!
    😊

Jooj,hvala ti puno na ovom odg.sad sam mirnija😘😘🙏💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.