Svjesna super sta vas je krenilo i sta nisi odustala, bome ima snage tako mali, neka samo tako nastavi 💪😊
Du ovako ces bar znat tocan datum ima i to svojih prednosti 😉
Pepercorn drzim 🤞da izdrzite bar jod 10 dana da bude u terminu
Pepillu mislim da falit neces al ako nisi sigurna stvarno probaj sa toplom kupkom ako je to to samo ce ti pojacat jos vise,a kad krene nadam se da ce bit brzo i lagano 😉🤗
AlieH, mama2 i mama 5 cestitam na bebicama
Zadranka nek ide u bolje pa pomalo
Meni carski dogovoren 22.01., ujutro oko 8ipo sam prva na programu, jedva cekam
Du, super da si tako spremna, mene na trenutke uhvati panika pa se smirim i tako u krugu 😂 ma da, nema tu pravila za oporavak. Najbitnije da sve dobro prode za tebe i bebu!
Bravo za preglede ko je bija. Neka bebice dobro napreduju ❤️
Ana, bas si lipo sročila to, jedna si od rijetkih mama koja nas i dalje bodri 😊 kako ste vas dvoje?
Da Ana nam je sa Mikaelom i otvorila sezonu zimskih beba a sad bodri sve nas cekalice, zahvaljujemo joj se na tome 🤗😘❤️
Mamica2 jos malo ☺️👶🤗
Du, super da si tako spremna, mene na trenutke uhvati panika pa se smirim i tako u krugu 😂ma da, nema tu pravila za oporavak. Najbitnije da sve dobro prode za tebe i bebu!
Ana, bas si lipo sročila to, jedna si od rijetkih mama koja nas i dalje bodri 😊 kako ste vas dvoje?
Mi smo odlično! U tjedan dana je dobio 600 g opet. Sad je 5300 😍😍😘
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Du, super da si tako spremna, mene na trenutke uhvati panika pa se smirim i tako u krugu 😂ma da, nema tu pravila za oporavak. Najbitnije da sve dobro prode za tebe i bebu!
Bravo👏super napreduje, nek samo tako nastavi 💪😘
Pozdrav cure evo i mene :) ja sam trudna 34 tt znaci jos malo. Kako ste mi vi svi
Bozena
Pozdrav cure, čestitke svim novim mamicamaaaa...
Mi smo danas bili na kontroli, i nakon cijelodnevnog čekanja na uzv ustanovljeno je da je malo pl. Vode i hospitalizacija.. Iako već sad ima dovoljno doktorica je rekla sutra ako sve bude ok možda ćemo pregovarati da idemo kući🤞🤞🤞
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Prava beba ipo ❤️❤️😍
Martina, drzi se, u terminu si pa da sutra krene porod, briga te😊
Sortiraj odgovore
Najstariji