Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    10. Siječanj 2019. 11:09

Cure cestitke na bebicama,
    Zadranka drzi se, proci ce, bas mi je zao da ti je takva situacija, 
    Mi smo odlicno, uspjeli smo jucer odrzati tempo svaka dva sata sikenja sa sesiricima, hvata bez problema, fino siki obje dojke isprazni mi ih bas fino, mlijeka ima i previse cak i izdajam, on je jucer imao 11 podoja tokom cijelog dana i 6 pokakanih i popisanih pelenica tako da vjerujem da je sve ok. Ide na bolje, bez sesirica nazalost ne, kad malo poraste i bude znao fino otvoriti i bude imao veca usta skinuti cemo ih zasad mi je bitno da jede. Ipak je misic od 3060gr, ali bori se lavovski, i jede kao veliki 😁

Pticaselicazgst
    10. Siječanj 2019. 11:23

Cestitke od srca svim novim mamicama 😍 
    Zadranka bas mi je tuzno procitati da ti je sve krenulo kako nisi ocekivala. Probaj se ti opustiti i maknuti sva ocekivanja od sebe. Ako ne ide ne ide, nemoj se ubijat. Sretba mama sretna beba 😊

pepillu
    10. Siječanj 2019. 11:25

Pravi baby Boom 😊 čestitam svim mama na bebicama, ljubite se i mazite se, divne vijesti za dobro jutro. ❤️❤️❤️ Pišite nam detalje.
    Mmama2 i meni je najveći strah od tog pucanja, dobro si prosla 😂
    Du, evo mislila sam noćas otici u bolnicu, od 4 sata konstantna neka menga bol u leđima i stomku, malo jače, malo slabije. Pa posto nije bilo u razmacima kao sto su trudovi odlučila sam samo cekati pa vidit sto ce bit evo jutros isto me boli al dosta manje. Sutra idem na kontrolu pa cemo vidit.
    Kako je kod tebe? 

Pticaselicazgst
    10. Siječanj 2019. 11:25

_svjesna

Cure cestitke na bebicama,
    Zadranka drzi se, proci ce, bas mi je zao da ti je takva situacija,
    Mi smo odlicno, uspjeli smo jucer odrzati tempo svaka dva sata sikenja sa sesiricima, hvata bez problema, fino siki obje dojke isprazni mi ih bas fino, mlijeka ima i previse cak i izdajam, on je jucer imao 11 podoja tokom cijelog dana i 6 pokakanih i popisanih pelenica tako da vjerujem da je sve ok. Ide na bolje, bez sesirica nazalost ne, kad malo poraste i bude znao fino otvoriti i bude imao veca usta skinuti cemo ih zasad mi je bitno da jede. Ipak je misic od 3060gr, ali bori se lavovski, i jede kao veliki 😁

Bas sam sretna ovo procitati 🤗 super da je sve krenulo, vidim da si i ti odmah pozitivnija i sretnija. 😊Uzivajte 😘

du1988
    10. Siječanj 2019. 11:39

svjesna, odlicne vijesti, bas mi je drago da je krenulo 😊 neda, cestitke na ulasku u termin! 🎉🎉 majana, super vijesti s pregleda, bit ce to i prije termina 😊😊 pepillu, znaci krenule su pripreme opasno? Mozda do vikenda vise ne budes 2u1, drzim 🤞 da sve super prođe! Kod mene nikakvih bolova ni kontrakcija, u pon bila skroz zatvorena...i bolje obzirom da se planira carski. U pon idem opet na ctg u bolnicu i vjv dogovoriti termin poroda 😊

url=https://lilypie.com]

pepillu
    10. Siječanj 2019. 11:57

Du, jesu da al sve me strah da necu skuzit te trudove jer nisam paničar i ne trčim kod doktora za sve, nego sam vise tip ajde nije to nista jos😂 zato uvik kazem najbolje bi bilo da pukne vodenjak onda znam da moram ici 😅 znaci kod tebe sve standardno. Nadam se da si se pripremila psihički na carski, al svakako drzim fige da se Dora jos okrene 😊

du1988
    10. Siječanj 2019. 12:08

pepillu

Du, jesu da al sve me strah da necu skuzit te trudove jer nisam paničar i ne trčim kod doktora za sve, nego sam vise tip ajde nije to nista jos😂 zato uvik kazem najbolje bi bilo da pukne vodenjak onda znam da moram ici 😅 znaci kod tebe sve standardno. Nadam se da si se pripremila psihički na carski, al svakako drzim fige da se Dora jos okrene 😊 

a svi kazu da ne mozes fulati kad krenu trudovi pa mislim da nemas brige! Bas je mmama pisala da ako nisi sigurna jesu li laznjaci, lezi ili se istusiraj i ako i dalje soraju-nisu laznjaci! 😂 a i mjeri razmak i cim bude pravilno-put bolnice. a spremna sam, nego sta.. samo da s njom bude sve ok, nekima je brzi oporavak nakon carskog nego nakon prirodnog pa se tjesim i time! Bit ce to sve ok 😊

• Senii
    10. Siječanj 2019. 12:51

Cestitam svim mamama na bebicama,zelim Vam brz oporavak😗😙😙
    Ostale javljajte kako su prosle kontrole,ja imam u subotu kontrolu,nadam se da je kod mene krenulo otvaranje,jer je dolje pritisak neizdrziv,pa se nadam da se nesto dogada😨
    Sretno svima😀

• pepercorn
    10. Siječanj 2019. 13:22

Cestitam AllieH, Mmama2 i Mama5! 🎉🎉🎉

Mi smo danas bile ne pregledu, s bebicom je sve ok vec se smjestila za izlazak. Procijenjena je na 2,7kg. Moji bolovi u kukovima ocito su imali utjecaja na otvaranje tako da mi je cerviks smanjio se na 1.5cm, usce V oblika i moram strogo mirovati iducih tjedan dana, a onda na pregled u bolnicu.
    Sretno svima koje jos ovaj tjedan imaju pregled!

Ana89
    10. Siječanj 2019. 13:39

Svim mama čestitam na bebicama, a čekalicama želim što lakši porod i odlične preglede 😍😍.
    Zadranka, drži se. Bit će bolje. Znam da boli, ali pogled na bebu sigurno sve olskšava
    Ovo je sretna grupa, sretnih mama, jer imamo jedna drugu kad trebamo.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.