Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    09. Siječanj 2019. 22:05

Cure kod mene se sve zakompliciralo....ja od danas pojem zablete za sprijecavanje laktacine..juce san opet isla na hitnu i to radi toga jer mi je mali doslovno odvalio povrsinski gornji dio bradavice...to je izgledalo uzas a o bolovima necu nit pricat..mija orica je horor doslovno nisan nit u snu misla da ce mi ovako krenut sve nesto napako prvi mastitis onda tesko osrecenke bradavice...doktor mi je to otkinuo skaricam doslovno jer nije bilo smisla da s tim nastavljam dojit...zbog jakih bolova velikog osrecenja i pusteee moje muke dobila san tablete koje moram pit 15 dana i kroz taj period bi trebalo sve stat..sad lijecim ovu ranu antibiotskom masti pijem antibiotik i izdojim samo da opustim dojku....toliko san umorna vise od svega da samk cekam da to napokon stane i da pocnem uzivati i u bebici i svemu onom sto sam zamisljala ovih devet mjeseci....eto cisto da se javim s ne bass bajmim vjestima nazalost ..ali evo tako je kako je...prosto ne mogu virovat da kroz ovako nesto prolazim...ali eto izdrzat ce mo i ovo....

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    09. Siječanj 2019. 23:48

zadranka86

Cure kod mene se sve zakompliciralo….ja od danas pojem zablete za sprijecavanje laktacine..juce san opet isla na hitnu i to radi toga jer mi je mali doslovno odvalio povrsinski gornji dio bradavice…to je izgledalo uzas a o bolovima necu nit pricat..mija orica je horor doslovno nisan nit u snu misla da ce mi ovako krenut sve nesto napako prvi mastitis onda tesko osrecenke bradavice…doktor mi je to otkinuo skaricam doslovno jer nije bilo smisla da s tim nastavljam dojit…zbog jakih bolova velikog osrecenja i pusteee moje muke dobila san tablete koje moram pit 15 dana i kroz taj period bi trebalo sve stat..sad lijecim ovu ranu antibiotskom masti pijem antibiotik i izdojim samo da opustim dojku….toliko san umorna vise od svega da samk cekam da to napokon stane i da pocnem uzivati i u bebici i svemu onom sto sam zamisljala ovih devet mjeseci….eto cisto da se javim s ne bass bajmim vjestima nazalost ..ali evo tako je kako je…prosto ne mogu virovat da kroz ovako nesto prolazim…ali eto izdrzat ce mo i ovo….

Ajme bas mi je zao!! 😮😮🙁🙁
    Drzi se. Proci ce i to.
    Sto si dobila za zaustavljanje laktacije? Bromergon ili nesto drugo?

pepillu
    10. Siječanj 2019. 00:14

Zadranka, drzi se, proci ce brzo 🤞🏽

BellaLuna
    10. Siječanj 2019. 00:18

Zadranka drzim fige da ti sve prode sto lakse, bebacu ce bit dobro i s bocicom, znam da nisi tak zamisljala, al glavno da oboje budete dobro 💪🏼

zadranka86
    10. Siječanj 2019. 00:48

Emily1801

zadranka86

Cure kod mene se sve zakompliciralo….ja od danas pojem zablete za sprijecavanje laktacine..juce san opet isla na hitnu i to radi toga jer mi je mali doslovno odvalio povrsinski gornji dio bradavice…to je izgledalo uzas a o bolovima necu nit pricat..mija orica je horor doslovno nisan nit u snu misla da ce mi ovako krenut sve nesto napako prvi mastitis onda tesko osrecenke bradavice…doktor mi je to otkinuo skaricam doslovno jer nije bilo smisla da s tim nastavljam dojit…zbog jakih bolova velikog osrecenja i pusteee moje muke dobila san tablete koje moram pit 15 dana i kroz taj period bi trebalo sve stat..sad lijecim ovu ranu antibiotskom masti pijem antibiotik i izdojim samo da opustim dojku….toliko san umorna vise od svega da samk cekam da to napokon stane i da pocnem uzivati i u bebici i svemu onom sto sam zamisljala ovih devet mjeseci….eto cisto da se javim s ne bass bajmim vjestima nazalost ..ali evo tako je kako je…prosto ne mogu virovat da kroz ovako nesto prolazim…ali eto izdrzat ce mo i ovo….

Ajme bas mi je zao!! 😮😮🙁🙁
    Drzi se. Proci ce i to.
    Sto si dobila za zaustavljanje laktacije? Bromergon ili nesto drugo?

Da draga Bromergon...citala san grozne nuspojave na netu..nisan osobno nista osjetila osim nekog malo veceg umora odjednom tj nakon 2ure sto san pooila pocelo mi se nemilo spavat...je da san umorna ali mislim da ioak toliko nisan samo me ono ko zanilo rekli bi...nadam se da necu imat nikakve popratne nuspojave samo da ovo vise stane jer san zaistaaa na kraju sa zivcima i snagama...ono jucer mi je bilo uzass i doktori kad su vidli su se zgrozili....nezz kako bi vam opisala sve ovo samo ne daj Boze nikommmm......nisan znala da ovako nesto uopce moze bit.....ali evo vodim se onom strpljen spasen proci ce i ovo..hvala svima na podrsci....znaci mi puno😚

zadranka86
    10. Siječanj 2019. 00:50

Poila/popila...sorry

Blaza26
    10. Siječanj 2019. 01:25

zadranka86

Ajme pa tako je strašno ovo za procitat.
    Drzi se,da sto prije prode. Bruno ce bit zdrav i sretan,i lijepo napredovat i sa bocicom.
    Nije uvijek sve kako se nadamo,al ne brini,sve ce sjest na svoje mjesto.
    Brz oporavak ti zelim,da se sto prije mozes opustit i uzivat s bebom

AllieH
    10. Siječanj 2019. 04:58

zadranka, zvuci grozno, bas mi je zao da moras kroz to sve prolaziti. Dvije prijateljice su isto uzimale Bromergon, sve je bilo ok, nisu imale nikakvih velikih nuspojava, vjerujem da ce i tebi biti slicno. A Bruno ce lijepo napredovati i na ad-u, bitno da ti sad to smiris i da nadodjes. Sretno! 
    Prijavljujem da nam je stigao Luka, 08.01.2019. u 2:33h. 3.520g, 52cm i s puno kosice. 
    Sretno curama u finalu, izgurajte jos malo, tesko je sve ovo sto dolazi na kraju, ali kad ih ugledamo, istinita je ona da stvarno sve vrijedi izdrzati. 💙
    svjesna, kako ste vi, je li sto laksa situacija s bradavicama? 

Luka ❤

Emily1801
    10. Siječanj 2019. 06:17

zadranka86

Poila/popila…sorry

Da, kolegica ga je isto uzimala za prestanak dojenja prije xy godina i rekla je da joj je bilo jako lose od njega jer joj je rusio ionako nizak tlak. 
    Drzi se i javi se kad stignes da znamo kako si.

mmama2
    10. Siječanj 2019. 06:22

Evo da javim ovdje da je 9.1 u 22.17 stigao moj Sven 😇😇 naravno porod preekspresan, i najvaznije jebacki bolan hahhha al dobro, ja sam prezadovoljna jer nisam pucala niti sam rezana kaj mi je bio najveci strah😇😇 on je sisavac samo takav, jeo je vec 3,4x a ako ne cica i podriguje onda cucla palac, ili saku.. ugl nesto da se cica i miran je❤❤ ugl za sada to je to kada se javim dr put detalji.. vinogradskoj sve pohvale kao i svaki put :) 
    Ps ima 3380 i 51, najveci od svih 3😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.