Ja opet mogu spavati po noci, sto se tice menga bolova dođu pa odu. Kad krene iz leđa ponadam se da je to to ali eto na kraju nista..
a sto se tice bol u stidnih kosti, kakva je to bol? Jer boli me s vremena na vrijeme nesto doli drugačije al ne znam sto bi moglo bit...
A svima nam je isto, još malo… 🙏
Jel ostala koja čekalica da ide na sv. duh? Sutra sam prvi put tamo, nemam pojma di ni šta ni kome. Baš me zanima hoću se načekati i kakav će mi dojam biti…
Idem ja.
Javi se u trudnicku ambulantu, najblizi ulaz ti je od one kucice gdje su portiri.
Dodes tamo, javis se sestrama. One te upisu, izvazu, izmere tlak, daju ti onu trakicu i casu. Popiskis se, doneses im trakicu, one pogledaju, upisu, daju ti papire i cekas. Ne znam hoce li ti raditi ctg, ides svakako lijecniku pa dalje vidis s njim sto i kako. Sretno! Javi kako je bilo! Mozda se sretnemo u rađaoni. Meni je 15.1. termin, pomaknuli su mi po uzv. Ovo na Lilypie je stari. 😊
A svima nam je isto, još malo… 🙏
Jel ostala koja čekalica da ide na sv. duh? Sutra sam prvi put tamo, nemam pojma di ni šta ni kome. Baš me zanima hoću se načekati i kakav će mi dojam biti…
Idem ja.
Javi se u trudnicku ambulantu, najblizi ulaz ti je od one kucice gdje su portiri.
Dodes tamo, javis se sestrama. One te upisu, izvazu, izmere tlak, daju ti onu trakicu i casu. Popiskis se, doneses im trakicu, one pogledaju, upisu, daju ti papire i cekas. Ne znam hoce li ti raditi ctg, ides svakako lijecniku pa dalje vidis s njim sto i kako. Sretno! Javi kako je bilo! Mozda se sretnemo u rađaoni. Meni je 15.1. termin, pomaknuli su mi po uzv. Ovo na Lilypie je stari. 😊
Hvala ti :) meni je po uzv 13.1. možda se negdje sretnemo 😊
Ja opet mogu spavati po noci, sto se tice menga bolova dođu pa odu. Kad krene iz leđa ponadam se da je to to ali eto na kraju nista..
a sto se tice bol u stidnih kosti, kakva je to bol? Jer boli me s vremena na vrijeme nesto doli drugačije al ne znam sto bi moglo bit…
Mene propada bas u stidnoj kosti ko da kopa doli digod mi samo sijevne na kratko a nekad me drzi malo duze
Opisale ste i sve moje bolove! Meni su za sada najgori kukovi, bole vec 2 tjedna, ponekad toliko da sepam po kuci.
Spavanje je nikakvo jer se probudim svaki put kad se okrecem na drugu stranu
Pepillu mene stidna kost boli na nacin da me streca, nekad manje, nekad vise. Zna me probosti na sekundu, a zna mi i pulsirati. Valjda ovisi o tome kako se mala namjesti/promigolji.
Pozdrav,
Vec vas jaako dugo citam a sada se i pridruzujem.
I ja imam jednu zimsku bebicu koja ce uskoro imati mjesec dana 🤩🤩.
Ukratko, par pitanja 😀 koliko cesto kupate svoje bebe? Koja vam je temperatura u stanu?
Pozdrav,
Vec vas jaako dugo citam a sada se i pridruzujem.
I ja imam jednu zimsku bebicu koja ce uskoro imati mjesec dana 🤩🤩.
Ukratko, par pitanja 😀 koliko cesto kupate svoje bebe? Koja vam je temperatura u stanu?
Proljetnog i ljetnog malca sam kupala u kadici bas 2-3x tjedno, sada cu sa zimskim vidjet kako cu.. guzu uvijek prali pod mlazom vode, a po potrebi sam ih suho prala krpicom, ako su se zaslibili jako i sl.. kada su poceli sa puzanjem itd onda smo cesto prali rukice, od hrane nabore pod vratom itd😂😂
url=https://lilypie.com]
Mare onda cemo se sigurno sresti negdje na sv. Duhu.
Sretno u TA. 😊
Napravit u mali transparent na kojem pise " I JA SAM KLOKANICA. " 😂
a sto se tice bol u stidnih kosti, kakva je to bol? Jer boli me s vremena na vrijeme nesto doli drugačije al ne znam sto bi moglo bit…
Vjeruj mi kad se to krene pomicati znati ćeš točno da je to to... ne mozes to fulati... bas boli!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo da se i mi javimo ☺️
Hvala svima na lijepim zeljama.
Mlijeko je nadoslo, grudi su pune, jede fino na lijevu dojku, fino uhvati, imam malo boli ali ne znam kako da popravim hvat jer su usta jako mala ne uspijevam mu nikako utrpati fino dojku bez obzira koliko ih otvori.
Desnu ponekad uhvati, ali u vecini slucajeva ju odbija, jako se naljuti jer je bradavica manja i ne uspijeva uvijek. Ponekad uspije ali ne zeli.
Hranim ga na svaka 2 do 3 sata, ima uredne pelene. Desna dojka je ogromna izdajam je i dajem nekad na bocicu ali vecinom siki lijevu i bradavica je vec haos. Ne znam sta bih.
Sortiraj odgovore
Najstariji