Mgirl bas mi je drago za krevetic, nek je i to rijeseno 💪🤗
Kani divna slicica 😍
Pregled isto kao luks, prvih par mj samo sa vag sondom, pa onda presli mislim u 4mj na abd uzv, i onda me sad otprilike sa 27,28tt poceo i vag i abd uzv, obavezan uzv uvijek i 2d i 4d 😁
Vag pregled mi nije problem jer nije uopce bolan.. Vidit cemo kakvi ce sad biti u TA
Imam zaostataka za citat, nisam ni sumnjala da me nece docekaz 😂😂 bili kod frendova na veceri i natrpana evo lezim 😂
Za dekice etheral- ima vise verzija, klikerica je gledala onu pletenu, ja sam zapela za minky obostranu, ona mi je onako za kolica i za doma, u krevet cu poplun, premekana je i ja sam prezadovoljna.. Ima jos tih da su samo minky s jedne strane, a s druge pamucne pa ima sa 2sloja, 3 itd, znam da mi je jedna bila prelagana a ova sa 3sloja je kao poplun pa mi je bila pretopla, ova moja mi je super ❤️ imam jos par dekica razlicite duljine i debljine tako da nema brige, al sam toliko zapela za ovu da sam je morala kupit 😂 neda mi se nista za sebe kupovat, al zato za bebona sve 😁😁
pricas li o ovoj? da ne bi fulala, ja zelim da je dovoljno debela i mekana.. tanjih dekica imam.
Da uzrla sam tu mint boju 😁 a cuj sad ne zelim bit kriva ako ti kazem da uzmes jer nzm sta trazis, ja sam htjela taman tako osrednju da nije ni predebela ni pretanka i ta to mi je super 😊😉
Allie i Slampo i ja se nadam da ću bit zadovoljna, ma nek sam i to rješila.
Mgirl i nas je krevetić iz adaxa (od prije 4ipo god) i super je i dalje, mali je u njemu spavao 3 god.
Kani imate baš predivnu sliku s uzv, super uspomena
Klikerice nasmijala si me bome sa idejama
Moj muž je bio vani, i sad kad je doša doma on hrče a ja budna ko da je podne...
A i ja ništa više ne kupujem, imamo dosta za početak, a poslije kad rodim onda ćemo polako... Netko je pitao za baby alarme, ja sam odabrala koji ću ali čekam da netko pita točno što mi treba, pa ću im naručit, ovaj sam gledala
Lovre
Ej evo opet glumim sovu....vise ne pamtim kada sam prospavala dulje od 3,4 sata u komadu u to racunam i odlazak na wc pa dalje spavanje. Sada se probudim i po kuci sat, dva tri pa onda mozda zaspim jos malo. Sto se tice baby monitora to sam mislila uzeti preko wish,ebay ili tako nesto jer su puno jeftiniji a znam da su neke cure narucile i da su ok. A mislim da sada jos uvijek cu neko vrijeme najvise vjerovati svojim ocima i ušima, ali kasnije kada bude imao 6,7 mj i popodne spavao bome ne mislim ulaziti u sobu ga svako malo provjeravati
Curke, čitam vas i u novoj grupi ali ne stignem popratit sve kak ste aktivne, a mi još radimo. Jučer smo nadobudno otišli na black friday samo sam dobila natečene noge i ništa za bebija 🙄 da ne pričam da za svaki bebi dućan moram bit član kluba da bi se uopće popust odnosio na nas, a to naravno još nisam 😥 Kako je na danima beba, jel se isplati otić obzirom da mi nemamo ništa još osim kolica 🤣
Glavno pitanje: jučer sam primjetila crvene fleke ispod cicka, prvo sam mislila da je od grudnjaka jer me prilično stežu, sad kako mi se trbuh dignuo tj napuhan je od ispod cicka, a cicke su drastično narasle i sve se to nekak spojilo i očito koža ne diše. Jel koja imala takvo što??? 😥😥
Jutro!
Du, da, ta dekica je u pitanju, uzmi, bit ces zadovoljna, sigurno. Ja isto mint imam, kao i mina.
Ok sam odspavala, 3 ustajanja na wc, al to vise ni ne dozivljavam.
Mateja se javila, do prije sat vremena jos uvijek nista, a sad je valjda u boxu. 💪🏼❤
Luka ❤
Jutro svima ☺
Eto naše bebice nove su čekale vikend da dođu na ovaj svijet. A Mateji je baš danas termin ☺
Sretno, Mateja! ☺
Meni danas puni tjedan, kao da sam vam prije 2 dana to napisala, proletio mi tjedan.
Du, prezgodna si!
Curke, super ste sve pokupovale, dekice, tetrice, krevetići, svašta nešto je tu bilo..bambusice iz ethereala najmekše, potvrđujem i nakon pranja bez omekšivača jednako divne. Vidim da smo sve relativno gotove s nabavkom 😉
Klikerice, tepih je jako lijep i super bi ti se uklopio.
Ja sam preko neta jučer kupila još jedan komplet posteljine s ogradicom, tepihić (kao ono krzno za ispred kindića) i glazbenu igračku sa projektorom (baka financirala opet). I zadovoljna sam, za kojih 10-tak dana mogu početi s postavljanjem sobice ☺
Kani, predivna slikica 😍😍
Što se tiče pregleda, kod mene svaki put sve po redu, valjda zbog povijesti trudnoće. Sad zanji pregled jedino nije radila vag.uzv, mislim da mi to neće u TA nikako ni raditi. A meni je tako svejedno, nek rade šta moraju, bitno da mi kažu da je sve u redu ☺
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro
Ana najljepsa slika za dobro jutro
Mateja sretno i cekamo lijepe vijesti
Jucer u Bubamare pazarila samo neke pokloncice za Bozic i kupila uloske chicco, mrezaste gacice i jastucice
Trebam jos kupit pelene i torba spakirana, bolje da ona ceka spakirana nego meni stvara nervozu
Jucer prvi dan zeljeza dobro prosao
Mene isto uvijek gleda vaginalno i uzv
Sortiraj odgovore
Najstariji