Hvala curke na cestitkama i Allie sto vam je javila 🤗
Nika nam je stigla u nedjelju u 16:40 u Petrovoj. Dugacki smo 51 cm a teski 3410. Sve je super sa malenom 😁 dosli su joj i nalazi krvi, sve je kako treba. Porod prosao dosta brzo, trudovi poceli ujutro. Oko 10 smo stigli u bolnicu, dali mi klistir. Nakon 6 cm otvorenosti busenje vodenjaka, drip i epi. Brzo se otvaram do kraja i Nika nam stize. Imam 2 sava, ne bole me. Bas su me super zasili 😊 sam izgon boli i samo slusajte babicu. Ekipa je bila super. Doktor, babica sestre 😍
Eto to je ukratko to. Mi sutra idemo domeka i jedva cekam 😍
Cestitam od ❤!!!
Hvala curke na cestitkama i Allie sto vam je javila 🤗
Nika nam je stigla u nedjelju u 16:40 u Petrovoj. Dugacki smo 51 cm a teski 3410. Sve je super sa malenom 😁 dosli su joj i nalazi krvi, sve je kako treba. Porod prosao dosta brzo, trudovi poceli ujutro. Oko 10 smo stigli u bolnicu, dali mi klistir. Nakon 6 cm otvorenosti busenje vodenjaka, drip i epi. Brzo se otvaram do kraja i Nika nam stize. Imam 2 sava, ne bole me. Bas su me super zasili 😊 sam izgon boli i samo slusajte babicu. Ekipa je bila super. Doktor, babica sestre 😍
Eto to je ukratko to. Mi sutra idemo domeka i jedva cekam 😍
Cestitam od ❤!!!
Bulbi ne mozes nam samo tako..mi smo zeljne informacija od tebe! Kako si? Ljubimo i pozdravljamo puno!! 😘😘
Ptico cestitke na tvojoj mrvici, zelim vam puno mazenja i ljubljenja i brz oporavak 🎉🎉
Mi cekamo ko neurokirurga konacnu odluku o nasoj poeodajnoj sudbini 😏 cure koje imaju iskustvo carskog, da li se urinarni kateter uvodi pod obavezno?
Kod nas ide pod obavezno
Koja je tvoja dijagnoza, zasto carski? Gdje ces se poroditi?
Go Barbie! Sretno! 😘
Evo značimij pregled super, ja zabetonirana, bebica super, 2,5 kg, sve na mjestu i veli doktor da super nosim trudnoću! Drago mi je da tako misli ali uopće se ne osjećam tako 😂 neka je sve dobro!
Dok sam skužila o kakvim jastucima za bočno spavanje pričate 😂 prvo sam mislila da za trudnice, pa reko o čemu pričaju, već je bila tema, pola ih ima te jastuke 😂 kad ono za bebe…
Ja sam kupila cocoona baby madrac u tu svrhu. Vidjet ćemo da li će se isplatiti…
Nego doktor se nije zamarao a mene malo muči, beba se opet legla bočno 🤔🤔 valjda će se vratiti naglavce… Mislim glavica je stalno na istom mjestu, jako nisko dolje, stalno desno pa valjda nije problem akomovim gornjim dijelom mrda naokolo 😅
ma ne brigaj za smjestaj bebe, sumnjam bas da ce se okrenuti na zadak...super da je sve ok s pregledom! 🤗🤗 drzimo fige, barbie!
url=https://lilypie.com]
Barbie sretno, nadam se da si do sada i rodila
Pticice rodit cu u Dubrovniku a na carski idem jer je prva trudnoca zavrsena hitnim carskim s preeklampsijom nakon induciranog poroda jer sam prenjela 8 dana, dobila 3x gel, probili vodenjak, bila na dripu i nakon 10 sati ludjackih trudova se nisam niti prst otvorila te su rekli iduci put odma carski bez razmisljamja jer rijetko ali postoje zene koje se ne otvore a ja sam jedna od njih. Sad minje lakse jer znam da nece biti tih ohoho sati trudova nego dogovoreni carski, u spinalu navjerovatnije
Bravo za preglede i velike bebe
Go Barbie! Sretno! 😘
Evo značimij pregled super, ja zabetonirana, bebica super, 2,5 kg, sve na mjestu i veli doktor da super nosim trudnoću! Drago mi je da tako misli ali uopće se ne osjećam tako 😂 neka je sve dobro!
Dok sam skužila o kakvim jastucima za bočno spavanje pričate 😂 prvo sam mislila da za trudnice, pa reko o čemu pričaju, već je bila tema, pola ih ima te jastuke 😂 kad ono za bebe…
Ja sam kupila cocoona baby madrac u tu svrhu. Vidjet ćemo da li će se isplatiti…
Nego doktor se nije zamarao a mene malo muči, beba se opet legla bočno 🤔🤔 valjda će se vratiti naglavce… Mislim glavica je stalno na istom mjestu, jako nisko dolje, stalno desno pa valjda nije problem akomovim gornjim dijelom mrda naokolo 😅
ma ne brigaj za smjestaj bebe, sumnjam bas da ce se okrenuti na zadak…super da je sve ok s pregledom! 🤗🤗 drzimo fige, barbie!
Hvala, ma i ja mislim dok je glava stalno na istom mjestu dolje valjda neće nikud, a gornjim dijelom nek džogira kolko hoće 😅
Go Barbie! Sretno! 😘
ma ne brigaj za smjestaj bebe, sumnjam bas da ce se okrenuti na zadak…super da je sve ok s pregledom! 🤗🤗 drzimo fige, barbie!
Hvala, ma i ja mislim dok je glava stalno na istom mjestu dolje valjda neće nikud, a gornjim dijelom nek džogira kolko hoće 😅
Mislim da je bebacima sve manje mista pa tesko da se sad odluci okrenit na zadak 😉meni je bila na zadak al se okrenila kad smo gledali na kontroli prije 3 tj skoro
ja nisam mislila kupovati taj jastuk, stavit cu rucnik iza leda, i vidjela sam neki video da se stavi i izmedu nogu isto ako je beba na boku. Mi danas isli kupit ovlazivac, kadicu i sad bas sve sve imamo. Nadamo se barem ko Barbie rodit 2 dana nakon termina, ranije izgleda nece 🤷♀️ ti nasi decki samo zezaju, a i ako tako nastavi dogurat ce do 4 kile(3600 ima sad)
Sortiraj odgovore
Najstariji