Meni je nekako uvijek draža piđama. Spavaćica mi kod spavanja dođe skroz do vrata, a u bolnici je i vruće, tak da se bojim da ne budem na izvolte sva kad se to digne, ako ću spavat uopće od uzbuđenja...ali uzimam i jedno i drugo. Trenirke ne, mislim da će biti prevruće.
Ispricavam se cure sta upadam, citam vas ali sam na drugoj temi 😊 cestitke svim bebacima i mamama, ostalim zelim puno srece i zdravlja😘
Zadranka nadan se da cu te uvatiti jer si pisala nedavno o divljaci ali nikako da te pitam jesi pitala doktora smijemo li je jest? Evo meni danas na meniu i ja se sitin tebe u muci😂😂
Eeeli..hahhahahah...e meni je sutra...smis bez brige...ja san pitala jer ja san imala nakon tog menia par dana stvarnoo problem s crijevima...i doki mi je reka jesti slobodno jedino sto je jako tezak taj sug pa je ocekivat da naskodi...samo navali draga😉😉
url=https://lilypie.com]
Svakako bi radije onda donila svoje pidžame, pa ako se malo i useru nema veze nego da bolničke nosim 😕
E i jos jedni pitanje, spominjalo se te jednokratne gaćice.. jel to na kraju krajeva stvarno potrebno ili? Idem ovaj tjedan u nabavku za rodilište napokon pa cisto da nepotrebno izbacim sa popisa 😊
Mislim da ti je puno lakse sa ovim jednokratnima ipak ih samo bacis a i rana ti bolje dise
Da, ja sam spakirala 2 paketa za svaki slučaj. Čula sam da su Bogom dane, udobne i ne stežu, a i to šta kažeš da rana bolje diše.
Meni su te jednokratne gacice super one mrezaste. Elasticne i mekane:) i ako ista i procuri bacis i gotovo,al isto sam kad sam doma isla presvukla i obukla svoje bokserice. Al po meni najbolje su te mrezaste za bolnicu jednokratne,odes tusnes se i sve bacis i ciste na sebe milina:) meni je tusiranje bilo ko da mi netko dao 100 zlatnika:) je bilo na brzaka al sam se super osjecala nakon toga.
Ispricavam se cure sta upadam, citam vas ali sam na drugoj temi 😊 cestitke svim bebacima i mamama, ostalim zelim puno srece i zdravlja😘
Zadranka nadan se da cu te uvatiti jer si pisala nedavno o divljaci ali nikako da te pitam jesi pitala doktora smijemo li je jest? Evo meni danas na meniu i ja se sitin tebe u muci😂😂
Eeeli..hahhahahah…e meni je sutra…smis bez brige…ja san pitala jer ja san imala nakon tog menia par dana stvarnoo problem s crijevima…i doki mi je reka jesti slobodno jedino sto je jako tezak taj sug pa je ocekivat da naskodi…samo navali draga😉😉
E sjecam se bas mi palo napamet jer sam procitala i ja svasta ali svejedno pojela sam toća i paste. Hvala puno! I isprike jos jednom sta upadnem ovako😊
Nemam iskustva, al sve cure su rekle da su super te mrezaste gace, tih par dana u bolnici posluze, samo bacis i ajmo dalje.. Vecina cura ima one to.to ili kako se vec zovu ili iz ljekarne neke 😊
Da, ja sam si isto uzela to.to, 20ak kn je 5 komada, i otvorila ih neki dan, mislim da su bolje puno nego obične, mekane i prozračne. uzela sam 2 paketa za svaki slučaj, frendica mi trudna pa lako proslijedim ako i ostane, a i nije neka lova.
Dobar dan svima!! Sunčan i lijep dan.
Bio je lijep dan za šetnju sa bebom. Evo, za sve one koje imaju strah od dojenja ili neki problem, imate ova čuda električne izdajalice. S njima ja izvučem, evo već dva dana do 700 ml mlijeka po danu. I brzo. Krava muzara😂😂😂.
Ugodan dan cure, svima po bolnicama želim sreću, a mamama da se maze sa bebama. Pustite nered- znam, ne volim ga ni sama vidjeti, mazite bebe. Vi mame ste im najviše potrebne.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav cure. I mi smo danas s kontrole. Sve je ok,ja zatvorena,bebica napreduje fino,i dalje glavica prednjaci 2 tjedna,a trbuscic zaostaje 2 tjedna,al ok je. Mjere se prate,sve je uredno svaki put :)
Imamo oko 2700,glavicom je dolje, spremna
Ja sam isto kupila te To to jednokratne gacice,jako cudno izgledaju zar ono moze drzat ulozak na mjestu? Al za prve dane ako bude savova i svega,bit ce super
Mi jos nismo nabavili nosiljku,posto nezz koju cemo,to cemo kasnije,na licu mjesta probat s bebicom pa koja nam bude odgovarala.
Sto se spavacica tice,kod nas daju svoje,al samo na porodu je obavezno nosit,a u sobi obucemo svoje
Sortiraj odgovore
Najstariji