Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    11. Prosinac 2018. 19:53

Ja se pak nadam da moj bebač ne bude prevelik 😂 ma neka su nam bebe zdrave pa sad pola kila gore dolje ili 2,3 cm veće manje nema veze 😅
    Jastuk necu uzimati ali mislim da cu ga preko dana kad mi je na oku podbocit sa obicinim jastukom, malo cu improvizirati 😊
    Sto se tice robice i potrepština za rodilište i općenito ja skoro pa nemam nista jos, a vrijeme prolazi vjerojatno ce me uhvatit porod a ja skroz ne spremna 😅
    I ja bi isto volila cuti vise detalja u vezi barbie!!! Sretnoooo zeno 🤩

• Sanja28
    11. Prosinac 2018. 20:01

Barbie držimo fige!!

_svjesna
    11. Prosinac 2018. 20:01

Omggg Barbie sretno ❤️❤️❤️
    Stize nam Neo ☺️

mmama2
    11. Prosinac 2018. 20:13

Isusek Barbie pa danas je termiiiiiin!!!!!! Drzim fige da ne potraje sve skupa predugo💙💙💙

url=https://lilypie.com]

Mamica2
    11. Prosinac 2018. 20:13

Ptičica

Ptico cestitke na tvojoj mrvici, zelim vam puno mazenja i ljubljenja i brz oporavak 🎉🎉
    Mi cekamo ko neurokirurga konacnu odluku o nasoj poeodajnoj sudbini 😏 cure koje imaju iskustvo carskog, da li se urinarni kateter uvodi pod obavezno?

Kod nas ide pod obavezno

Majana
    11. Prosinac 2018. 20:17

Barbie sreeetttnooo ❤️😘

AllieH
    11. Prosinac 2018. 20:17

Nocas su joj krenuli trudovi na razmak od 10-15min, dosla je u bolnicu kad su bili na 4-5min, otvorena 6cm. Sad cekamo da se javi. 

Luka ❤

mmama2
    11. Prosinac 2018. 20:24

AllieH

Nocas su joj krenuli trudovi na razmak od 10-15min, dosla je u bolnicu kad su bili na 4-5min, otvorena 6cm. Sad cekamo da se javi.

Bravo😍😍

zadranka86
    11. Prosinac 2018. 20:28

Barbie sretno da sto brze orode i da Neo dode mami u narucje stoooo prije....svu srecu zelim😚😚

MareiKate
    11. Prosinac 2018. 20:28

Go Barbie! Sretno! 😘
    Evo značimij pregled super, ja zabetonirana, bebica super, 2,5 kg, sve na mjestu i veli doktor da super nosim trudnoću! Drago mi je da tako misli ali uopće se ne osjećam tako 😂 neka je sve dobro!
    Dok sam skužila o kakvim jastucima za bočno spavanje pričate 😂 prvo sam mislila da za trudnice, pa reko o čemu pričaju, već je bila tema, pola ih ima te jastuke 😂 kad ono za bebe...
    Ja sam kupila cocoona baby madrac u tu svrhu. Vidjet ćemo da li će se isplatiti...
    Nego doktor se nije zamarao a mene malo muči, beba se opet legla bočno 🤔🤔 valjda će se vratiti naglavce... Mislim glavica je stalno na istom mjestu, jako nisko dolje, stalno desno pa valjda nije problem akomovim gornjim dijelom mrda naokolo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.