Blaza divne vijesti. Odlicna beba.
Posto se pratimo u dan skoro i ja sam jucer bila na pregledu, imas li mjere bebe da mi napises da se orijentisem koje je tezine moja bebica.
Moje su mjere
BPD 8.6cm
AC 29.8cm
Femur 6.7cm
Blaza super za pregled, nek samo tako nastavi 🙂
Mogu mogu drzat ne izgledaju cvrsto al jesu i dosta rastezljive, ja sam oba puta u ljekarni nabavila a sad bi pocela lagano pripremat torbu a nekako mi lakse sve u dm-a rjesit pa jel te to to ima veci broj od L i jesu li i te bas rastezljive ? ja ga nisam vidjela zadnji put kad sam bacila oko, mislim da ce mi to bit malo jel ima me u butima i guzicama i inace a kamoli sad hahahaha
Blaza bravo za bebicu i dobar pregled...vama su bebice vec se namjestile moj jos nista nit je upa u porodajni kanal nit se pripremio..jos se i ukosio ako ostane tako idemo na carski kaze doktor..ukoliko ga trudovi ne povuku doli i nasilu da se namisti..ali ima jos fore..ljenguza dalmatinska😜....mogu vam reci da lipo na svjezem aki doista svjezem zraku ali je i hladno...mislim da je za dans dosta....ipak je kuci vatrica😶🙄🤗
url=https://lilypie.com]
Blaza super za pregled, nek samo tako nastavi 🙂
Mogu mogu drzat ne izgledaju cvrsto al jesu i dosta rastezljive, ja sam oba puta u ljekarni nabavila a sad bi pocela lagano pripremat torbu a nekako mi lakse sve u dm-a rjesit pa jel te to to ima veci broj od L i jesu li i te bas rastezljive ? ja ga nisam vidjela zadnji put kad sam bacila oko, mislim da ce mi to bit malo jel ima me u butima i guzicama i inace a kamoli sad hahahaha
Ja sam vidila samo S,M,L, probaj pitat prodavacicu
Hvala curke na cestitkama i Allie sto vam je javila 🤗
Nika nam je stigla u nedjelju u 16:40 u Petrovoj. Dugacki smo 51 cm a teski 3410. Sve je super sa malenom 😁 dosli su joj i nalazi krvi, sve je kako treba. Porod prosao dosta brzo, trudovi poceli ujutro. Oko 10 smo stigli u bolnicu, dali mi klistir. Nakon 6 cm otvorenosti busenje vodenjaka, drip i epi. Brzo se otvaram do kraja i Nika nam stize. Imam 2 sava, ne bole me. Bas su me super zasili 😊 sam izgon boli i samo slusajte babicu. Ekipa je bila super. Doktor, babica sestre 😍
Eto to je ukratko to. Mi sutra idemo domeka i jedva cekam 😍
Super za preglede i bebice.❤️ Ja kad sam bila prosli petak na pregledu i imam skoro iste mjere ka i ti svjesna, a beba je bila 2300g teška.. bpa- 8.5 ac- 30.1 i fl-6.7 eto da imas za otprilike usporedit 😊
Te to.to gaćice se kupe u dm-a?
Ptico super zvuci porod. Neka ste žive i zdrave i da je brzo proslo ❤️
Blaza divne vijesti. Odlicna beba.
Posto se pratimo u dan skoro i ja sam jucer bila na pregledu, imas li mjere bebe da mi napises da se orijentisem koje je tezine moja bebica.
Moje su mjere
BPD 8.6cm
AC 29.8cm
Femur 6.7cm
Svjesna, imaš na netu neku aplikaciju gdje uneseš te parametre i izbaci ti težinu bebe. Ako ne uspiješ naći pošaljem ti ja kasnije link kad potražim... Ja taman na putu do doktora, ili potražim dok budem u čekaoni...
Blaža i Pticaselica, baš super vijesti!
Ohrabruju me ovi brzi porodi! Samo nek nam se takvi zaredaju.
Ja ću kupit te mrežaste ali i ove jessa gaćice (neke žene kažu da im je to puno bolje) pa šta ostane lako proslijedim frendicama.(moram staviti link na ovaj blog jer mi ih drugdje ne pronalazi https://bitimama.wordpress.com/2016/07/02/sto-spakirati-u-torbu-za-porod-i-sto-ne/).
Ptico bravo za tebe i Niku i super za brz i lagan porod, drago mi je sta je sve super proslo pogotovo sta ti je prvi put 😘❤️
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto
Svjesna, evo linka, na talijanskom je ali da se skužiti :)
Ptico, super da je sve tako brzo i dobro prošlo! 🤩
Blažo, super za pregled 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji