Neda30,
😘😘🤗 sve smo se dogovorile.
I ja sam imala prirodno ciscenje. Isla normalno u wc ujutru i poslije 2h saznam da cu se poradjati - nisam se ukakila 😋 haha. A tiskala sam bas jako i uopste mi to nije ni bilo na pameti. Nista ne brigajte 🤗
I meni nedostaje forum, ali mi nije to to vise bilo, pogotovo sto se cujem sa curama i preko fejsa, ali i to, nekada cesce, nekada propadnem u zemlju (Lena je nekad uspavana ljepotica, a nekad veoma zahtjevna 😋).
I nisam znala da nas toliko cura cita, a ne učestvuje u komunikaciji. Jbt, mozda ima i raje iz mog grada hahah 😶 Zaboravim da je ovo javno. 🤣 Poslije ce biti N. rekla ovo, N. rekla ono 🤣🤣🤣
Hahahahaha 😂😂😂😂
Curice! Carice!! Žao mi je što me nema više, ali evo beban mi zauzima većinu vremena.
Ako vam treba kakav savjet iz prakse mlade mame, pišite, odgovoriti ću kad stignem.
Spremite se na trojke i šestorke. Naučit ćete novi ritam, onda ga uči iznova jer skok u rastu .
Kolike, nadam se da ste sreće da ih izbjegnete. Savjet, tražite udoban položaj bebi . Držite dok se isprdi i iskaki. Šetajte bebu. Pomozite se dudom, jer dođe teško ne spavati, da bar 3 sata u noći ili tokom dana zagrabite.
Vitalna mama- mirnija beba!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja taman juce kažem kako mi je drago što je forum opet zivnuo hahahah. .Urekla sam pu, pu, pu 😂😂😂. ..Probudim se i vidim 6 novih stranica. .uh, rekoh, idem čitati sigurno su 3 cure rodile. .kao ono prc 😀😀. .. Ma cure drage samo opusteno, sve će ovo biti juče. .Najvažnije su nam sad pozitivne misli i pozitivna energija zbog naših bebana .. Slažem se sa većinom da sad imamo hrpu nesuvislih, provokatorskih i negativnih komentara. .Ali fakat mislim da nas je većina protiv toga i da je šteta da dopustimo jednoj osobi (najmanje) da nam sve ovo uništi. ..Nije nikakva fraza niti klišej al ja od srca želim sreću na pregledima ko ide i neka sto bezbrižnije prodje odbrojavanje 😘
Ivylee, yes, dajem zeleno svjetlo za Caboo! 😊
Evo mi smo se nosili i danas 2h i super je.
U vezi nagona za tiskanjem "na guzu", ja moram priznati da ga nisam imala. Babica me u rađaoni pitala jel imam taj osjećaj, ja reko ne, i nisam ga imala ni prilikom izgona. Imala sam jak pritisak na zdjelicu, to da, ali ne kao da bih obavljala veliku nuždu. Ne znam, glupo zvuči, ali ja veliku nuždu obavim kao malu, dođem, sjednem, obavim, nikad problema 😂 ne tiskam skroz nikad 😂
Tako da mi malo glupo kako to generaliziraju kad nismo svi isti.
Sto se klistira tice ja sam prosli porod prosla bez njega:) samo me pitala sestra jel hocu ja rekoh ne jer sam se doma ocistila stvarno neposredno prije. A dva poroda prije me nisu ni pitali samo odradili. Al nekako mislim da i taj klistir malo potakne jace trudove kad pocne frkati. Sad sa cetvrtim cemo vidjeti,rekla sam ne ulazim kroz ona vrata sve dok nebu frka vec. Prosli put sam bezveze cekala jace trudove na stolu i hvala bogu izbjegla drip. S ni jednim ga nisam dobila nit bi htjela jedino ak je stvarno potrebno.
Tema postaje pisanje dnevnika i prozivanje drugih.
Niti jedna cura nije lose mislila pitanjem kod kojeg doktora ides ili da das sliku. Vecina nas je stavila slike i trbuscica i bebaca.
Ja ne vidim da sam ja ikog prozvala ..tko se nasa uvredenim nije moj problem…ali nitko nije glup i doticnim osobama nisan skoro pa nikako niti komunicirala na forumu…izmedu ostalog slike svoje dice ne bi ode stavila za pare pogotovo pod nagovor nekog dr.drobic san stavila vise put ali bass iz principa ne bi onda kad me se trazilo..lo ce se ljutit nek se ljuti ja sam iznilia svoje misljenje..i mislim da mi ne bi palo na pamet sad ici propitivat kakooo tolila beba to je puno kod kojeg je netko doktora i slicno..to nije moj problem nit bi tako nesto ode nekog isla pitat…pa da lipo ima i 5kg…🤗🤗
Aj ženo oladi šta onda radiš s nama na forumu ,nikog ne zanimaju tvoje slike,ali sve cure iz radosti i ponosa stavljaju sličice ribice,bebica Itd.Sta su tvoja djeca bolja od naših.Ponovavljas ,natjeces,paničariš Itd i kad ti NETKO nešto iz dobre namjere kaže ti se uvrijediš.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro klokse...nastavljamo dalje😊😊..ne sa prepucavanjem nego sa forumom...ja upravo pijem topli caj kod nas je jakooo jakooo hladno i slana je prekrila zemlju....necu posat sto cu kuhat🤣..zaobici cu....samo cu vas pozdravit i nadam se da nastavljamo druzenje jer ovo doista ninne lici jednim odraslim zenama...tako da vise necu nista ni komentirati...nastavljam u veselom tonalitetu....moj plan trenutni je nalozit vatrucu i ugrijat se a onda dalje po planu i programu😊😊😊....cisto da ostavim posani zapis za sad nastavljam sa svojim cajom🤗🤗.....uzivajte klokse...🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Bome, par dana me nije bilo - ne znam uopće kako pohvatat prethodno... ali vidim da je otišlo u pogrešnom smjeru. Ma, da ja vama kažem kak smo mi jučer fino otišli u Opatiju na promociju, najeli se fine paste tak da jedva dišem još i sad 😁 odbrojavam i još točno 3 dana do GO + porodiljni iiiiiii ajme ajme :) bliži nam se dolazak curice. 😊 Dobro jutro svima i želim da nam ovdje bude samo čista pozitiva i puno smjeha... ☺😚😘
Novi dan, nova ploca :)
Mene nekako tog klistira nije strah, u zadnje vrijeme sam cula skroz ok iskustva, da je to ionako zacas gotovo, ne boli, a opet je lakse kad se ispraznis, koliko god to bilo prirodno, nekako mi ne bi bilo ugodno da se pokakam na stolu. Iako, ja kao Maggie nikad ne sjedim na wcu i ne tiskam, ja ako moram ici, odem, obavim i to je to, gotovo u par sekundi.
Imace, u svemu ovome se propustilo napisati da je pticaselica rodila u nedjelju, NIka je stigla savrsena i zdrava. I ona i mama su ok.
Luka ❤
Čestitke pticaselica, dobrodošla Nika brz oporavak želim
Na prvom porodu sam izgon mi uopće nije bio strašan, sjećam se da sam bila čak i zbunjena, ono čestitaju mi i pokazuju bebicu a ja čekam ono filmski scenarij, vidimo glavicu i cijelu tu filmsku scenu dok na svim sljedećima je definitivno izgon bio osjetan i točno taj neopisivi pritisak na guzu, na prvom sam bila rezana pa je možda do toga...
Sortiraj odgovore
Najstariji