Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    10. Prosinac 2018. 23:20

Mislim da je nekima koji su me kroz moje objave upoznali davno prije već jasno zašto zadnjih 10-15 stranica šutim.

Ovo nije moj svijet,ja se u takvim raspravama ne snalazim ni ne želim snalaziti... 

Niti zadranka niti itko ovdje nije vrijedan moga vremena,ni zdravlja...
    Pozitiva može,negativa kod mene ne prolazi

Mir,mir do neba... 
    pusa od mene i klikera
    Kad se strasti smire vraćam se...za ove koji su pitali gdje sam

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Strudlica
    10. Prosinac 2018. 23:21

Dok sam ja sada ležala u bolnici kod indukcija i carskih bi noć prije dali čepić za čišćenje i to je to. Jedino kad žena dođe u trudovima onda su prakticirali klistir. S prvim sam dobila klistir i nije uopće tako strašno kolko je na prvu neugodna pomisao kako se izvodi

pepillu
    10. Prosinac 2018. 23:29

pročitala sam na “ispovest” da je jedna cura isla rađati i sad ona tiska i tiska i osjeti olakšanje al se zabrine jer ne čuje plac bebe, i kaze doktor tiskaj dalje, to si se samo usrala 😂😂😂 sad kad vec spominjete klistir sam se toga sjetila 😂 

• Neda30
    10. Prosinac 2018. 23:33

pepillu

pročitala sam na “ispovest” da je jedna cura isla rađati i sad ona tiska i tiska i osjeti olakšanje al se zabrine jer ne čuje plac bebe, i kaze doktor tiskaj dalje, to si se samo usrala 😂😂😂 sad kad vec spominjete klistir sam se toga sjetila 😂

😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

du1988
    10. Prosinac 2018. 23:37

pepillu

😂😂 mislim da sam vec spominjala kad je bila tema klistira kako moja prijateljica nije stigla do wc-a...e to bi mi bio veci bed nego se pokakat po stolu 😂 ali sve je to za ljude i svega su se oni vec nagledali tako da...i klikerice, nek si ti nama ziva 😊😘 ja odoh na spavanje, laku noc svima! 🤗

url=https://lilypie.com]

• Sanja28
    10. Prosinac 2018. 23:49

Svašta mi žene doživimo.... 😂😂 želim nam svima porode kojih ćemo se sjećati s veseljem i ako treba i anegdotama...pa makar i da se ukakamo i prije i na stolu....neka nam to budu najveće traume. 

Salatica9192
    11. Prosinac 2018. 00:23

Neda30, 
    😘😘🤗 sve smo se dogovorile. 
    I ja sam imala prirodno ciscenje. Isla normalno u wc ujutru i poslije 2h saznam da cu se poradjati - nisam se ukakila 😋 haha. A tiskala sam bas jako i uopste mi to nije ni bilo na pameti. Nista ne brigajte 🤗
    I meni nedostaje forum, ali mi nije to to vise bilo, pogotovo sto se cujem sa curama i preko fejsa, ali i to, nekada cesce, nekada propadnem u zemlju (Lena je nekad uspavana ljepotica, a nekad veoma zahtjevna 😋).
    I nisam znala da nas toliko cura cita, a ne učestvuje u komunikaciji. Jbt, mozda ima i raje iz mog grada hahah 😶 Zaboravim da je ovo javno. 🤣 Poslije ce biti N. rekla ovo, N. rekla ono 🤣🤣🤣

• Sanja28
    11. Prosinac 2018. 00:30

Salatica9192

Neda30,
    😘😘🤗 sve smo se dogovorile.
    I ja sam imala prirodno ciscenje. Isla normalno u wc ujutru i poslije 2h saznam da cu se poradjati - nisam se ukakila 😋 haha. A tiskala sam bas jako i uopste mi to nije ni bilo na pameti. Nista ne brigajte 🤗
    I meni nedostaje forum, ali mi nije to to vise bilo, pogotovo sto se cujem sa curama i preko fejsa, ali i to, nekada cesce, nekada propadnem u zemlju (Lena je nekad uspavana ljepotica, a nekad veoma zahtjevna 😋).
    I nisam znala da nas toliko cura cita, a ne učestvuje u komunikaciji. Jbt, mozda ima i raje iz mog grada hahah 😶 Zaboravim da je ovo javno. 🤣 Poslije ce biti N. rekla ovo, N. rekla ono 🤣🤣🤣

Hahahahaha 😂😂😂😂

Ana89
    11. Prosinac 2018. 00:36

Curice! Carice!! Žao mi je što me nema više, ali evo beban mi zauzima većinu vremena.
    Ako vam treba kakav savjet iz prakse mlade mame, pišite, odgovoriti ću kad stignem.
    Spremite se na trojke i šestorke. Naučit ćete novi ritam, onda ga uči iznova jer skok u rastu .
    Kolike, nadam se da ste sreće da ih izbjegnete. Savjet, tražite udoban položaj bebi . Držite dok se isprdi i iskaki. Šetajte bebu. Pomozite se dudom, jer dođe teško ne spavati, da bar 3 sata u noći ili tokom dana zagrabite.
    Vitalna mama- mirnija beba!!

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Dalal
    11. Prosinac 2018. 03:57

Ja taman juce kažem kako mi je drago što je forum opet zivnuo hahahah. .Urekla sam pu, pu, pu 😂😂😂. ..Probudim se i vidim 6 novih stranica. .uh, rekoh, idem čitati sigurno su 3 cure rodile. .kao ono prc 😀😀. .. Ma cure drage samo opusteno, sve će ovo biti juče. .Najvažnije su nam sad pozitivne misli i pozitivna energija zbog naših bebana .. Slažem se sa većinom da sad imamo hrpu nesuvislih, provokatorskih i negativnih komentara. .Ali fakat mislim da nas je većina protiv toga i da je šteta da dopustimo jednoj osobi (najmanje) da nam sve ovo uništi. ..Nije nikakva fraza niti klišej al ja od srca želim sreću na pregledima ko ide i neka sto bezbrižnije prodje odbrojavanje 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.