Uglavnom cure, porodi se bliže, panika je malo žešća, zavidim curama koje su rodile. Meni je jos 5 dana do termina i stvarno bih voljela malo utjehe ovdje na forumu i informacije naravno. Da vas pitam ukoliko zna neka, je li na sv. Duhu obavezan klistir ili se to može odbiti? Kako je u drugim bolnicama? Da se i na to psihički pripremim.
nama su na tecaju u Zadru rekli da svatko ima pravo odbiti klistir, vjerujem da je to svacije pravo svuda…ali svi kazu da stvarno nije strasno, tako da ja necu odbiti iako bi bilo bolje da se dogodi prirodno ciscenje koje su cure spominjale…
Ma mislim da neću ni ja, samo da se pripremim psihički, pokušavam na sve pa i na to… hvala ti na odgovoru.
ma samo hrabro, ja ti zavidim na tome sto ces uskoro upoznati svoju bebicu, mi ju ne mozemo docekati 😊 je li sve spremno ovako? psiha nece nikad biti do kraja, ali snaci ces se kad se sve pokrene, ne sumnjam! 🤞
Hvala ti 😄 ma sve je spremno, sve je super i s bebom i sve...rekoh kud je sve do sad bilo super, a valjda će i porod...znaš kako to brzo dođe? Za čas ćeš i ti brojat 5 dana 🙂
Klistir se moze odbiti u bilo kojoj bolnici, makar i on nije garancija da se nece "omaci" ali zene drage ne dajte se toga plasiti… ako vam i pobjegne malo to je tako normalno, pritisak kod izgona je jednostavno takav da nema tu puno bi/ne bi.. a doktori se nagledaju i gorih stvari vjerujte mi..
Slazem se😊
Kad dodje izgon ma samo da se porodis nemas pojma sta odakle izlazi😅moj osjecaj i jeste bio da se poradjam na guzu😂😂😂
Hahhha da, da to je to.. svima je takav osjecaj, zato najbolje unaprijed biti spreman jer brijem da se zene jako iznenade kada pocne izgon, ukoce se jer ne ocekuju da ce "kakati" bebu kada dode za to vrijeme😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Mislim da je nekima koji su me kroz moje objave upoznali davno prije već jasno zašto zadnjih 10-15 stranica šutim.
Ovo nije moj svijet,ja se u takvim raspravama ne snalazim ni ne želim snalaziti...
Niti zadranka niti itko ovdje nije vrijedan moga vremena,ni zdravlja...
Pozitiva može,negativa kod mene ne prolazi
Mir,mir do neba...
pusa od mene i klikera
Kad se strasti smire vraćam se...za ove koji su pitali gdje sam
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Dok sam ja sada ležala u bolnici kod indukcija i carskih bi noć prije dali čepić za čišćenje i to je to. Jedino kad žena dođe u trudovima onda su prakticirali klistir. S prvim sam dobila klistir i nije uopće tako strašno kolko je na prvu neugodna pomisao kako se izvodi
pročitala sam na “ispovest” da je jedna cura isla rađati i sad ona tiska i tiska i osjeti olakšanje al se zabrine jer ne čuje plac bebe, i kaze doktor tiskaj dalje, to si se samo usrala 😂😂😂 sad kad vec spominjete klistir sam se toga sjetila 😂
pročitala sam na “ispovest” da je jedna cura isla rađati i sad ona tiska i tiska i osjeti olakšanje al se zabrine jer ne čuje plac bebe, i kaze doktor tiskaj dalje, to si se samo usrala 😂😂😂 sad kad vec spominjete klistir sam se toga sjetila 😂
😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
😂😂 mislim da sam vec spominjala kad je bila tema klistira kako moja prijateljica nije stigla do wc-a...e to bi mi bio veci bed nego se pokakat po stolu 😂 ali sve je to za ljude i svega su se oni vec nagledali tako da...i klikerice, nek si ti nama ziva 😊😘 ja odoh na spavanje, laku noc svima! 🤗
url=https://lilypie.com]
Svašta mi žene doživimo.... 😂😂 želim nam svima porode kojih ćemo se sjećati s veseljem i ako treba i anegdotama...pa makar i da se ukakamo i prije i na stolu....neka nam to budu najveće traume.
Neda30,
😘😘🤗 sve smo se dogovorile.
I ja sam imala prirodno ciscenje. Isla normalno u wc ujutru i poslije 2h saznam da cu se poradjati - nisam se ukakila 😋 haha. A tiskala sam bas jako i uopste mi to nije ni bilo na pameti. Nista ne brigajte 🤗
I meni nedostaje forum, ali mi nije to to vise bilo, pogotovo sto se cujem sa curama i preko fejsa, ali i to, nekada cesce, nekada propadnem u zemlju (Lena je nekad uspavana ljepotica, a nekad veoma zahtjevna 😋).
I nisam znala da nas toliko cura cita, a ne učestvuje u komunikaciji. Jbt, mozda ima i raje iz mog grada hahah 😶 Zaboravim da je ovo javno. 🤣 Poslije ce biti N. rekla ovo, N. rekla ono 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji