Jutro
Bravo za muzeve, moj inace dosta toga meni pomaze tako da ne vidim sad neku razliku jer kad je doma pere pjate, robu prostire, usisava, frega....
Sanjala sam da sam zakasnila na pregled a cijelu noc sam se budila da ne okasnim
Klikerice ni tebe bas nema u zadnje ovdje?
Sto se tice bocica pripremila sam ih od aventa anti colic skupa s izdajalicom jer mi je trebalo to odma nakon carskog u bolnici dok nadodje pa sam se malo izdajala, upale poslije imala pa nek sam spremna
Kako ste mamice? Evo mi se borimo sa bh kontrakcijama,malo mi na zivce idu ali sta mogu bar vjezbam disanje:) mi smo bili na pregledu prosli tj,cerviks nestao no nisam otvorena i imali smo na 33+3 2100 cca i napokon okrenuo se glavom dolje,vec me panika ulovila da ce frajer na guzu van a posto su moji svi na tatu to su velikeee guze:))). Cekamo pregled za 10 dana u Vinogradskoj da vidimo kako napredujemo. Cini mi se da cemo se mi upoznati tamo između Božica i Nove. Bas sam citala stare postove svoje tu i vidjela da sam pisala 3 dana prije poroda svoje curice i bila sam u pravu da cu za 2-3 dana upoznati svoju princezu:) kako ste vi curke? Ima li koja s friskog pregleda,kako su vam bebice i di cete roditi?
Jutro!
Puni nam je tjedan, pa da se malo javimo. Pregled nam je u 10, nikad docekati. Sve ostalo po starom.
Nuni i klikerice, obozavam te vase muzeve i dodajem svog na popis. Od kihanja, pranjanpodova, usisavanja, peglanja.. sto god ku kazem ili ne kazem, taj napravi. I uz to sve, svaki dan na ide na posao. Cak imamo ritual- svaku vecer mi maze stomak kremom protiv strija i masira listove i stopala 🙈🙈🙈😁
Uh kako je vama lijepo s muzevima moj ne stigne na zalost od terena tolikih al sad kad radi do 16h super mi je jer preuzme klince i tu i tamo uskoci kad treba oko kucanskih poslova:) meni je bitno da mi oko njih dvoje malih uskoci sa izlascima van i setnje i velikom oko zadaca da ja malo predahnem:)
Jutrooo...mi taman papamooo..dan lip suncan milina...
BOCICE...imam avent anti colic san uzela plus izdajalicu o s njom se dobije bocica..ja uvik uzmem nek se nade propast ne moze...ja uzmem sve rade nek ima neg da fali...tako i dudice i jefnu nosim sobom u bo onu varalicu...ja s nicim ne idem na rizik rade volim da je neveg visek nego da nemam bass u tom trenutku kad mi fali..tako san opcenito opremu uzimala i za nosic pupak guzu sve imamo tesko da ima nesto a da ja to nisam uzela😉😉...ugl mi smo se naspavali sad mozemo dalje...vec imam sto moram cistit a onda setnja....pozdrav klokse....
url=https://lilypie.com]
Salatice, stvarno si dusa od zene, hvala ti puno, ali nazalost ja primam Clivarin 0.6, to je drugi i sastav i veca doza tako da mi te ne odgovaraju. ❤️
Nama je isto danas pregled u 17.00, jedva cekamo. I dalje sam bolesna uzasno, nadam se brzo ozdraviti. 😔
Kako ste mamice? Evo mi se borimo sa bh kontrakcijama,malo mi na zivce idu ali sta mogu bar vjezbam disanje:) mi smo bili na pregledu prosli tj,cerviks nestao no nisam otvorena i imali smo na 33+3 2100 cca i napokon okrenuo se glavom dolje,vec me panika ulovila da ce frajer na guzu van a posto su moji svi na tatu to su velikeee guze:))). Cekamo pregled za 10 dana u Vinogradskoj da vidimo kako napredujemo. Cini mi se da cemo se mi upoznati tamo između Božica i Nove. Bas sam citala stare postove svoje tu i vidjela da sam pisala 3 dana prije poroda svoje curice i bila sam u pravu da cu za 2-3 dana upoznati svoju princezu:) kako ste vi curke? Ima li koja s friskog pregleda,kako su vam bebice i di cete roditi?
Ja sam ti na sličnu situaciju dobila cordipin i kad dobijem te Bh kontrakcije za prodisat kad se zaredaju moram spasmex popit. Ali ja sam otvorena 2 pa možda zato terapija,ali definitivno da spriječe prijevremeni porod barem do 34 tjedna zbog prvog prijevremenog.Ali Bh kontrakcija s pritiskom koju moraš prodisat nije baš poželjna za te tjedne.
Jutro cure
Kod mene neprospavana noc,sad cu pokusat opet malo. Pregled je sutra,uzbudenje na nivou
Sretno danas na pregledima,jedva cekamo vijesti.
I ja svog muza dodajem u klub,radi svaki dan od 8-17, i opet usisavanje,ribanje,wc,soba sve on sreduje, doktor meni zabranio,i kako je on to cuo,gotovo.. neda razgovarat dalje. Presladak je
Ja jedino kuham,i kuhinju ocistim,tj.ovo sto je u ravnini,bez saginjanja.. stvarno su nam muzevi zlatni
Ugodan dan vam zelim
Juhu, gotov pregled, sve ok. Ima 2200gr, velika beba. Kontrola u sub drugu jer ide doktor na go, tad cu biti 34
Sretno svima danas na pregledu
Tlak 120/75, proteini negativni, ma sve super
Jutro ☺
Super za dobar pregled, Mamice i sretno svima ostalima koje idu danas! Javite kako je bilo 😉
Uživajte sve u danu ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji