procjena tezine kod beba je ionako samo procjena...bitno da oni nama napreduju od pregleda do pregleda, a koliko tko ima u kojem tjedanu je individualno kao sto smo i svi mi drugaciji. Tako da se ne opterecujete time bezveze...zadranka, kod tebe je za ocekivati bebusaru kad si rekla da ste i ti i muz visoki, a i treca ti je beba. Ali mozda ima nesto i u toj seoskoj prehrani 😀
url=https://lilypie.com]
Zvala me baka i po obicaju mora prepricati svoj zadnji porod. Cisto da se pohvali radanjem bebe od +4 kg,radanja na kisiku i doslovnog umiranja. Od toga da je popucala ko kokica dolje i imala puno savova.
Mjerama ne vjerujem previse. Dok on mlatari na ultrazvuku pa ga izmjeri. Svejedno nema takve opreme da bi ga izmjerila u mm i rekla da je 100% toliko velik i tezak. Tezina je samo okrvirna i sigurno pise sa strane +- kg. Znaci okvirno je.
Kako ste mamice? Evo mi se borimo sa bh kontrakcijama,malo mi na zivce idu ali sta mogu bar vjezbam disanje:) mi smo bili na pregledu prosli tj,cerviks nestao no nisam otvorena i imali smo na 33+3 2100 cca i napokon okrenuo se glavom dolje,vec me panika ulovila da ce frajer na guzu van a posto su moji svi na tatu to su velikeee guze:))). Cekamo pregled za 10 dana u Vinogradskoj da vidimo kako napredujemo. Cini mi se da cemo se mi upoznati tamo između Božica i Nove. Bas sam citala stare postove svoje tu i vidjela da sam pisala 3 dana prije poroda svoje curice i bila sam u pravu da cu za 2-3 dana upoznati svoju princezu:) kako ste vi curke? Ima li koja s friskog pregleda,kako su vam bebice i di cete roditi?
Ja sam ti na sličnu situaciju dobila cordipin i kad dobijem te Bh kontrakcije za prodisat kad se zaredaju moram spasmex popit. Ali ja sam otvorena 2 pa možda zato terapija,ali definitivno da spriječe prijevremeni porod barem do 34 tjedna zbog prvog prijevremenog.Ali Bh kontrakcija s pritiskom koju moraš prodisat nije baš poželjna za te tjedne.
Znam sve,prosla sam sve to tri puta sa paratustenima i zadnja trudnoca cordipin terapija,no sad nije bilo potrebe jer nisam otvorena nista. Vidjet cemo sad na pregledu za 10 dana. tad cemo biti 35+3. Zadnje dvije trudnoce porod je bio na 37+3 i 37+5 a jedino prvi je bio tocno na 40tt:)
Zvala me baka i po obicaju mora prepricati svoj zadnji porod. Cisto da se pohvali radanjem bebe od +4 kg,radanja na kisiku i doslovnog umiranja. Od toga da je popucala ko kokica dolje i imala puno savova.
Mjerama ne vjerujem previse. Dok on mlatari na ultrazvuku pa ga izmjeri. Svejedno nema takve opreme da bi ga izmjerila u mm i rekla da je 100% toliko velik i tezak. Tezina je samo okrvirna i sigurno pise sa strane +- kg. Znaci okvirno je.
prica koju svaka buduca rodilja zeli cuti 😂😂😂
Naravno da je okvirno i drzimo se okvira dok rodimo kad rodimo znamo tocno situaciju a do tada imamo samo okvirno sto nam uzv pokaze to i ja kazemm..ali eto ne preostaje nista nego za sad se drzati sto uzv kaze i bitno da je sve ok...nisan ni ja uzela 100posto ali eto ne mogu reci nego ono sto uzv kaze kad me netko upita kolike su mi mjere bebe sad...kao i ode kad sve pisemo nakon pregleda mjere nasih bebaca pisemo mjere sto nam kaze uzv..ali ima dosta u genetici a i nekako i ja mislim da i prehrana ima svoje...moje cure su isto vece od svojih vrsnjaka tako da ono geni naj vise..pogotovo sto je on decko pa i to je plus uz sve drugo...a i ja ja nezz sto je meni zadnje dane apetit mi se cudo povecao..ja nezz jel tako i kod vass ali kao da me drzi ona tkz vucja glad kao s pocetka trudnoce..reko sad cu na kraju nabacat kila a ja misla proc onako skolski😉😂a mogla bi doci do 20kg cini mi se..😥😥😣😣😂😂😂
Ej curke, super za sve preglede, samo neka napreduju nase bebice.. Di nam je pticaselica nista nije javljala, danas i Barbiemama ima kontrolu ako se ne varam, hjojj ja se toliko nadam da necu opet kampirati po trudnickoj kao u prosloj trudnoci, mi se svi nadamo taman par dana prije Bozica pa da smo za Bozic doma, ali tko nas pita kad bi htjelesamo nek bude sve ok. Cure koje ste bolesne drzite se, mene je malo bilo grlo lovilo ali sam odmah Islu i puuno caja pa je proslo. Nadam se da ce ovaj tjedan krenut nase terminske bebice
Moja dr beba je bila manja od prve, nadam se da ce mali sljedit taj niz, uostalom ocekujem ga prije 40tj apsoooolutno, a oni su 3300 bili u 38 obojica 🙈🙈🙈🙈
Cure ma zab san pitat...imam priliku uzet hranilicu tatamia po nizoj cjeni jer ona je dostaaa skupa..pa me zanima da li netko ima mozda nju ili zna nekoga tko ju ima..zanima me jel ona toliko dobra il samo provikano...znam da ima mogucnost njihanja i par polozaja..nezz zasto mi ona upala u oko...inace peg perego mi je superr uzela san i kolica njihova..ali evo volila bi cut ako netko ima kakvu osobnu inf za nju...necu se zalicat ali strasno mi se svidila...
Evo da javim vijesti s pregleda..
Sve je u redu, plodna voda uredna, ja sam propisno zatvorena 😊 Beba je procijenjena na cca 2000 grama, kaze doki da je to mrvicu puno. Da bi trebalo malo pripaziti sto jedem, bez obzira na uredan OGTT i sve ostale nalaze. Moja princeza.. 😊💕
Moram se osvrnut na zadranku samo zbog jedne stvari.. znam da nisi o tom razmisljala, ali tepaj bebici. Zovi je " mrvica, misic, bebica..." isl. Nemoj davat epitete "bebusara, bucko isl.". Ovo gornje ti ljepse zvuci i njeznije je. A nasi nerodeni osjecaju vibru, budi sigurna.
Eto. Sljedeci pregled za 3 tjedna, pa cemo tad i torbu za rodiliste pakirati. Sutra neurokirurg i procjena za carski rez.
Drago mi je sto svi nosimo lijepe vijesti s pregleda, nek se tako i nastavi 🤗
Evo da javim vijesti s pregleda..
Sve je u redu, plodna voda uredna, ja sam propisno zatvorena 😊 Beba je procijenjena na cca 2000 grama, kaze doki da je to mrvicu puno. Da bi trebalo malo pripaziti sto jedem, bez obzira na uredan OGTT i sve ostale nalaze. Moja princeza.. 😊💕
Moram se osvrnut na zadranku samo zbog jedne stvari.. znam da nisi o tom razmisljala, ali tepaj bebici. Zovi je " mrvica, misic, bebica…" isl. Nemoj davat epitete "bebusara, bucko isl.". Ovo gornje ti ljepse zvuci i njeznije je. A nasi nerodeni osjecaju vibru, budi sigurna.
Eto. Sljedeci pregled za 3 tjedna, pa cemo tad i torbu za rodiliste pakirati. Sutra neurokirurg i procjena za carski rez.
Drago mi je sto svi nosimo lijepe vijesti s pregleda, nek se tako i nastavi 🤗
Ja svog zovem seronja🙄🙄 kada se rode i cvile stalno budu kenjkavci i tak, od milja sve naravno😂😂 ne kuzim bas
Sortiraj odgovore
Najstariji