Mmama2 isto iskustvo sa sivanjem 3 punta prvi put al svaki san osjetila 😓 drugi porod prosla bez pucanja najvise mislim sto sam bila prisebnija i prodisala i tiskala kako triba pa se nadam da me i sad ceka takvi ishod
Teatoni je rodila?
Pa cestitam 🎊🎉😘
Bice sam ja preskocila slucajno 🤷🏻♀️sorry ili je javila na fejsu, kako su ona i bebica?
Ja isto gledam tablicu i mislim da sam nešto preskočila, al u pravu si, nije ovdje objavljeno da je rodila, sad ne znam za fb.
Znači stigla nam je i Kiara! 😍😍 Juhuuu, čestitam, Teatoni! ☺ Kad stigneš javi nam kako je bilo, nadam se da ste dobro obje i da ste već malo nadošle od svega 🤗
Teatoni cestitammmm …sretno tebi i bebici…
url=https://lilypie.com]
Ja sam se toliko pogubila u svemu da više uopće ne mogu povezati kad netko rodi sa situacijom koja mu je bila prije poroda, ono tipa netko javi da je u bolnici ili kreću trudovi, dok se javi da je rodila već se nekome nešto novo događa i više ništa ne mogu povezati tko je tko 😅🙈
Čestitam novim mamasitama! 😘 Brz oporavak!
Teatoni cestitam
Meni se isto sve izmjesalo i ne mogu bas sve pohvatat iako vas cim od kraja 5.mj
Ove ful alktivnije sam zampatila a ostale kako sto
Terminuse kod vas nikakvog pomaka? To je meni bilo koma, 8 dana prenjela
Dan je neki bas kisni i trulo je vrijeme, bas da se nista nikome neda pa ni radjati
Danas 32 tjedna, jos 6 i koji dan manje vise i bebac ce biti kraj mene
Kod mene su se pojacali menstrualni bolovi ali i dalje nije to to. Mene sve strah da ne prepoznam prave trudove i krenem na vrijeme u bolnicu jer inace imam visok prag bola ali eto svi kazu da nema sanse to fuliti.😃
Kod mene su se pojacali menstrualni bolovi ali i dalje nije to to. Mene sve strah da ne prepoznam prave trudove i krenem na vrijeme u bolnicu jer inace imam visok prag bola ali eto svi kazu da nema sanse to fuliti.😃
Istu stvar sam rekla mužu prije tjedan dana kad me baš užasno boljelo 😁 Al vjerovat ćemo ženama koje kažu da se ne može fulati takva bol, koliki god da nam je prag 😉
Nevjerojatno mi je da se toliko radujem toj boli, kad jedva čekam upoznati to malo čudo.. ❤
Nadam se da tebi fali još samo koji dan, nećemo prenašati 😉
Cure ja ospavala malo...sad cu jos malo kuhat juhicu za moje veceras kad dodu s puta...danas san se prespavala i sad opet popodne nezz sto mi je kopiko to mogu spavat..mene drob muci tj.crijeva vec par dana cim nesto usta muka mi je tesko mi pada na zeludac basss mi je to nelagodno i ruzno...mogla bi za veceru samo juhice pjest iako ja san sad gladna i znam sto god poila da ce naskodit😣😣😣...
url=https://lilypie.com]
Meni su prvi put dali lokalnu za sivanje i stvarno nisam osjetila apsolutno nista, ne znam ni koliko je savova bilo... a sad drugi put su bila samo dva sava i odmah mi je rekla da ce biti samo 2 i da ak se slazem da ce to napravit bez lokalne jer ionak me za lokalnu moraju jednom barem piknut a onda realno jos jedan ubod mogu prezivjet 😅 iskreno nisam ni skuzila kaj mi je bila rekla u tom trenutku, samo sam rekla ok ok jer sam bila okupirana s malim koji je bio na prsima, tak da me samo poprskala sa necim od cega bi kao trebalo malo utnuti to sve. Ugl osjetila sam ta dva uboda, ali vjerujte da nije gore od poroda 😁 Mislim nije bas bilo ugodno, al stvarno se prezivi, mada da ih je bilo vise ne znam bas kak bi to bez lokalne 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji