Maggie,super za dojenje, nadam se da cu tako i ja… Eto i bebe imaju svoje dane kad im se neda cak ni jesti, neka si otisla na hitnu tako bi i ja postupila 😊
Za ove baby carriere, ja sam dobila neki manduca, nisam nikad cula za taj pa jel iko ima iskustva s tim ili cula za taj, u smislu jel okej ili? Moram malo i proguglati jos.
A za to šivanje, mislim da na kraju nikome nije pomoglo ni masiranje međice ni čaj 😅 to je valjda nesto sto ce 90% zena morati proci 😢
Manduca je ergonomska nosiljka i budi hepi da si ju dobila😂😂😂 samo si provjeri od koliko mj ide
url=https://lilypie.com]
Maggie,super za dojenje, nadam se da cu tako i ja… Eto i bebe imaju svoje dane kad im se neda cak ni jesti, neka si otisla na hitnu tako bi i ja postupila 😊
Za ove baby carriere, ja sam dobila neki manduca, nisam nikad cula za taj pa jel iko ima iskustva s tim ili cula za taj, u smislu jel okej ili? Moram malo i proguglati jos.
A za to šivanje, mislim da na kraju nikome nije pomoglo ni masiranje međice ni čaj 😅 to je valjda nesto sto ce 90% zena morati proci 😢
Manduca je ergonomska nosiljka i budi hepi da si ju dobila😂😂😂 samo si provjeri od koliko mj ide
Znaci posrećilo mi se a da ni nisam znala 😂 ne pise od koliko je miseci samo pise od 3kile, pa valjda je to onda od rođenja. 🤷🏻♀️
Ko bi rec ta ce doci dana a da ce ode biti pustos...ali to je tako kako bebice dolaze na svjet nove mame imaju najjj slade brige terminuse su nam u iscekivanju i tako ce bit u buduce tu i tamo ce mo se ubacivat i to je to...stizu nam bebice s njima svo vrijema svjeta koje zeljno iscekujemo poklonit njima...cure moje drzite se ...mamice nove svu srecu i terminuse da nam puno ne cekaju nek ide sve svojim tokom...ja papam lino ladu...i to zlicom..😉😉😉lipog li zivota..mmmm..njamii
Duda i ostale,sto se tice bocice uvijek stignete nabaviti ako ce vam trebati.mene je frendica spasila sa električnom izdajalicom, kao neka ju uzme pa ako mi nece trebati lako vratim. Eto spasava nas, mali nece sisu a ja mlijeka imam. Boce smo nesto nabavili a jos ga uvijek nagovaramo na sisu pa...evo danas sam preko njuskala kupila rucnu izdajalicu,grijac za boce i sterilizator za sitne novce jer ispada da ce nam ovo drugo dvoje trebati sigurno pa... ali sve stignete ako trebate dm, ljekarne, konzum ima boce pa...samo pazite da uzmete natural i cica frendly boce.
Cisto da se javim 😂
Malo mirujem,malo cistim. Napada me to ciscenje i svaki dan pomalo. Bolovi se javljaju mrvicu cesce i poceli su biti jaci sve.
Cestitam na novim bebicama❤️ Cini mi se da sam sljedeca po tablici,al da bude izmedu jos koja beba jer ovaj moj bas kampira unutra.
Sutra idemo u zadnji veliki shopping. Nek bude za svaki slucaj. Postaje mi dosta teze hodati. Osjecam se ko da mi trbuh visi bas jako.
Dragi pomaze dosta oko svega. Jucer ocistio cijeli dnevni prije nego sam se probudila. Danas me iznenadi doruckom i kavom. Odnese ves,izvadi tanjure iz perilice i slicno. Cini mi se da je i njega uhvatilo ludilo ciscenja.
Ode vlada pravoo zatisje...nigdi nikoga..ja san jos pred tv-om...oprala sredila sve,svih nahranila😆...ja nezz kako kod vass ali kod mene zadnjih 10 dana apetit se povecao kao na pocetku trudnoce stalnooo stalnoo bi jela...svako malo ja san gladna i pojedem toga cudo u danu i vioca svakakvoga i hrane opcenito ali stalno trazii..stalnooo...prije san za veceru 4jaja i to jaja nasih koka od gusta san ih poila i posli sendvic jabuka mandarina a nezz ni ja vise i opet glad...🤔🤔daa Upravo smo usli u PUNI TJEDANNNN 37...JEEEE...leti vrime idu daniiiii....evo i nas u terminu....sretno nam svima da sve prode onako kako i same zelimo..cure moje ja odoh polako u krpe pocela san i ja romane pisat😊😊🤣🤣..laku noc klokse...i nadam se ovaj tj.da ce bebe na veliko stizat ima kandidata...😉😉
Dragi pomaze dosta oko svega. Jucer ocistio cijeli dnevni prije nego sam se probudila. Danas me iznenadi doruckom i kavom. Odnese ves,izvadi tanjure iz perilice i slicno. Cini mi se da je i njega uhvatilo ludilo ciscenja.
Moj isto... vidim ga u nekim poslovima koje nikada nije radio do sada,jer sam ga ja ono... pusti ja ću... a sada mi je presladak,ništa mi ne da da radim.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Dobro jutro cure, jeste se naspavale? Ja nisam 😂
Kako stoje ostale mame sa dojenjem..? Jel samo dojite ili koristite i te dodatke?
I ja samo dojim.
Prije sam kupila jednu bočicu, i imam posuđenu ručnu izdajalicu. Bočicu nisam koristila, ali izdajalica me spasila u onom prvom naletu mlijeka, a i sad sam si malo pomogla s njom kod upale. Tako da nije loše imati tako u pripremi posuđenu ako imate od nekoga, za svaki slučaj.
Jutro cure 😊
Upadam da se javim Svjesnoj, ostala mi je puna kutija Clexane 0,4. Znaci 10kom. Da li hoces da ti posaljem brzom postom? Koliko vidim, nije to jeftino, ova kutija oko 100KM 😶😶😶😶 Ja sam ono besplatno dobijala. Preuzmem ovu kutiju prije par dana, zadnju, ali napustim bockanje. Trebala sam kao 6 nedelja poslije poroda, batalila poslije 4 nedelje i 6 dana. Nmg vise, noge mi ne primaju bocu vise, ne da me boli i tesko postalo. Dosta xD Pa zao mi da propadne, poklonicu tebi ili nekome drugome. Upadacu da vidim sta si odgovorila, valjda od Lene necu zaboraviti haha. Pozz svima. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji